köszöntem szerető köszönésedet monitor harcos barátom remélem klánod büszke lesz rád nekem csak a májam hízik ilyenkor
Azt elfelejtetted kiírni , hogy ezt miért írta neked, mert csak úgy random nem választott ki , hogy sértegessen az biztos. Kíváncsi lennék a másik fél álláspontjára is.
Szerintem meg aki akkora paraszt állat, hogy k*rva anyázik arról elég ennyit is tudni nincs itt további látnivaló. Az is megérne egy misét, hogy miért p2w-ez le egy olyan játékos bárki mást aki Skorpion G-vel és Defenderrel farmol.
Téma zárolva.
Tommybear
Látogató
5 éve 8 hónapja - 5 éve 8 hónapja#293053Írta: Tommybear
Megválaszolva: Tommybear
Siegfried line Excelisor V. tier :
Nagy kaliber Acélfal Top GUN.
13 lepattanó /felfogott lövés
15 találat/ 6 kilövés
5 éve 8 hónapja - 5 éve 8 hónapja#293071Írta: CheckEngine
Megválaszolva: CheckEngine
Gondoltam kipróbálom a dobozokból nyitott ajándék tankot.....Rögtön elsőre TankÁsz Tudom ez tier5-6-ban nem nagy dicsőség de azért örültem neki, egész jó kis tank. Sajnos 10 Gold is fogyott a végén aminek a konkrét oka az volt hogy az alap lőszer teljesen kifogyott mert abból sajnos csak 25db vittem ami 3másodperc körül töltési idővel hamar elfogyott.
Mellékletek:
Last edit: 5 éve 8 hónapja by CheckEngine.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: charliefirpo_2018
Egy szórakoztatóbb EBR 75 csata, de egyébként elég hihetetlen csapatok voltak ma. Nem tudom, hogy itt lesz e türelmem a harmadik csíkhoz. Lehet, hogy elég volt most egy lightot kiszenvedni. : )
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...