A WG most meglepett!
Kaptam egy e-mail-t, miszerint ma van az első csatám hatodik évfordulója.
Egy infógrafikán keresztül mindenféle érdekességeket mutattak a pályafutásomról (a lejátszott kb. 108.000 perc kicsit szíven ütött) majd a végén kaptam ajándékba egy Progetto-t és 3 nap prémium fiókot. A Progetto már megvan, ezért 1.000.000 kredit kompenzációt adott.
Azt hiszem elégedett vagyok!
Én is kaptam egy ilyen emailt, de nekem nem tölti be a battlejourney.com-ot rendesen, vagy a zöld tank jelenik meg, vagy ha tovább megy, akkor csak full szürke minden és nincs mit látni. Mi lehet a gond??
A WG most meglepett!
Egy infógrafikán keresztül mindenféle érdekességeket mutattak a pályafutásomról (a lejátszott kb. 108.000 perc kicsit szíven ütött) majd a végén kaptam ajándékba egy Progetto-t és 3 nap prémium fiókot. A Progetto már megvan, ezért 1.000.000 kredit kompenzációt adott.
Én is kaptam egy ilyen emailt, de nekem nem tölti be a battlejourney.com-ot rendesen, vagy a zöld tank jelenik meg, vagy ha tovább megy, akkor csak full szürke minden és nincs mit látni. Mi lehet a gond??
Próbálj meg egy másik böngészőt. Lehet hogy amin próbáltad nem támogat valamit. Esetleg másik gépen, havernál?
Karácsonyi creditből ez is meglett 430U a 3d skinnel az aranyból meg a lengyel 8as is bekerült a sorba. És az a gyönyörű álcafestés is jól mutat a karácsonyi környezetben
A WG most meglepett!
Próbálj meg egy másik böngészőt. Lehet hogy amin próbáltad nem támogat valamit. Esetleg másik gépen, havernál?
A másik böngészős ötlet bejött, köszi szépen!!!
Én is megkaptam a progettot egy hónapra! Hol vehetem meg véglegesen? Vagy csak a hónap lejárta után lehet? Számolja a tank statisztikáit a hónap alatt vagy csak majd ha megveszem??
A statot számolja sajnos, nem engedi az MM nyerni egyszer sem!!! Szokásos wargame!! Köszi Az első meccs döntetlen volt, azóta csak vereség...
Azt viszont nem értem, hogy miért nem adta be az ászt, míg a lentebbi csatára igen... A sok spot miatt...? Pedig sztem jobb csata volt, ha figyelembe vesszük, h abban még 8asok is voltak, ebben meg csak 9esek.
Na mindegy, lényeg a T55A
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32, FZRPUPU, f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14, harakiri
Mentem egy lazát igaz top tier és gold is volt (is6 után elfelejtettem váltani) de 6000hp az 6000hp 219e credit abból maradt 147e wotreplays.eu/s...negade
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32, f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14, harakiri
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...