De ugye OP 
Talán azért tartják OP-nak, mert erősebb az "oldalpáncélja", mint két Maus-nak. Vérlázítóan undorító, amikor csak nyolcast kap a kerék és futrinkázik tovább. Persze ez a jelenség nem a játékosok hibája.
Nehéz úgy konstruktívan vitázni erről, hogy én végig játszottam az ágat, te pedig nem játszottál ezekkel a tankokkal.
Egy kérdés, amire sosem tudtok választ adni.
Ha ennyire OP-k ezek a tankok miért nem játszotok ezekkel?

Vagy úgy azért már annyira nem OP?
A 10-esen kívül teljesen jól lőhető, sebezhető az összes. Az a baj a WoT brutális alacsony skill celling igényű játék. Hozzá vannak az emberek szokva a lassú játékmenethez, ahhoz hogy a mező közepén voulnó tigris 2 oldalát kell lőni.
Ti, aki nem is próbáljátok ki ezeket a tankokat nem érzékelitek a hátrányait.
A 10est leszámítva ezek a tankok vakok. Konkrétan vakok! Teljesen más játékot igényel, mint az átlag light. Most az a baj, hogy egy 8as light aminek ugyanannyi a látótávja, mint a leichtraktornak, az esetleg gyors? Azt sem igazán látjátok, hogy álló helyzetben úgy forog mint egy IFA...
Ezt a kerék lövős ökörséget sem értem. Nekem kb fele-fele arányban lövik a sima kereket, és a kerék + sebzést is.. nem kéne úgy beállítani, mintha nem lehetne azon keresztül sebezni, mert nem így van.
És ha kereket lősz? Az olyan baj? Játékosok nagy része kalap szar legénységgel tolja, eltelik egy időbe míg megjavul a kerék. Sérült kerékkel meg öreganyám ellőné frissen waxolt parkettán tescos egérrel.
Pályák egy részén teljesen opportunista játékot igényel, nem igazán lehet velük érdemben játszani.
Ti annyit láttok, hogy vannak mapok, kb a pályák 20%-a!! Ahol yolozgatnak vele, meg rohangálnak össze vissza. És? Megnézed ezeknek a staját vele, ugyanolyan szar, mint bármelyik 10es lightal. Semmivel sem jobb.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...