Élvezetes kis csata volt. A végén beszólt az EBR, mert ki mertem nyírni a kettő artyt is előle... Már egy jó ideje nem jött össze Radley, 7-nél mindig közbejött valami. Csak a T-44-100-zal 3x jutottam 7-ig, tegnap az LTG-vel is. Akkor jöttem rá, hogy már 6 fragnél járok, amikor visszafordultam az artykért. A tank kiválóságát egyébként mutatja, hogy még a Radley is csak másodosztályt ért.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32, f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14, Slandyke, harakiri
Maus nagyon mókás tank.Néha bosszantó, hogy lemaradsz mindenről, de ha eljutsz a heavy darálóba lehet tarolni vele.Persze nem árt ha a lőszerek fele prémium, az a veszély úgy sem áll fent, hogy bármelyik lőszertípus kifogy belőle:D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Grande__Reagel
Ahogy a videó címében is látható, ez nem is a csatában való teljesítményem, hanem a randomban teljesen szokatlan csapatmunka miatt került feltöltésre, és örömködésre. Rég segítettek ennyire a társak, amikor lighttal játszok. Sima bukónak nézett ki, de egy Udessel, meg a 3 artyval nagyon jól sikerült az együttműködés.Egyben jól bemutatja a Type 62 legnagyobb erősségét, az elit látótávot, és az emellé párosuló jó álcát. A T92 elhullása után kötelező volt lehozni. Hiába na, ez egy élvezetes csata volt!
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...