Na túl vagyok a Hotch-on. Hááát nekem valahogy nem jött be, lehet hogy azért, mert ez volt az első kerekesem, vagy mert elég keveset játszottam vele (41 csata), vagy csak mert béna vagyok. Mondjuk ami vigasztal, hogy 41 csata alatt a GM 60%-ra fölment, vagyis sokan játszanak vele nálam bénábban. Na mindegy. A Lynx a garázsban. Majd kiderül.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: AssistKing
Na túl vagyok a Hotch-on. Hááát nekem valahogy nem jött be, lehet hogy azért, mert ez volt az első kerekesem, vagy mert elég keveset játszottam vele (41 csata), vagy csak mert béna vagyok. Mondjuk ami vigasztal, hogy 41 csata alatt a GM 60%-ra fölment, vagyis sokan játszanak vele nálam bénábban. Na mindegy. A Lynx a garázsban. Majd kiderül.
7es nekem egész szimpatikus volt, nálam a lynx36 volt egy katasztrófa. 9es egész játszható lesz.
Én tegnap óta nyomom a 10-essel. Érdekes tank. Jó, de nem könnyű vele eredményesen játszani. Első 15 csata bozalmas volt, szinte az összes létező városi és/vagy corridor pályát beadta zsinórban, full t10-es MM-el. Aztán elkezdett visszakompenzálni, normálisabb pályák, top tier meccsek.
3 tier leosztásban OP a tank, de ott is kell a játszható pálya.
Full t10ben észnél kell lenni vele.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32
köszöntem szerető köszönésedet monitor harcos barátom remélem klánod büszke lesz rád nekem csak a májam hízik ilyenkor
Azt elfelejtetted kiírni , hogy ezt miért írta neked, mert csak úgy random nem választott ki , hogy sértegessen az biztos. Kíváncsi lennék a másik fél álláspontjára is.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...