Jelenleg 107 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 42 perccel ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 59 perccel ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 13 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja

Örömködő

5 éve 8 hónapja - 5 éve 8 hónapja #293119 Írta: W4SS4W
Megválaszolva: W4SS4W
Sziasztok!

Az első 2 körben szívatott és emiatt meg is haragudtam rá nagyon, mert én szeretem a lengyel tankokat, és élvezet velük játszani. De a 3.körnél megtört a jég! Nem szoktam de most megosztom veletek a replayt hátha valaki unatkozik és belepillant, tudom nem a szokásos heavy vonalon mentem, két dolgot tudok felhozni a mentségemre: 1. full stock voltam 2. tudtam hol lesz a su130 meg az amx így inkább nem arra mentem hogy kilövessem magam.
Hozzá kell rakni hogy a szerencse nagyban mellém állt, ha esetleg véleménye van valakiknek vagy kommentárja a replayel kapcsolatban szívesen veszem hátha tanulok belőle :)

replay link: wotreplays.eu/s...skiego

Mellékletek:
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja #293121 Írta: _Szazados_
Megválaszolva: _Szazados_
IS3A. Hát, érdekes csata volt, annyi szent. A vége az különösen retardra sikerült a T30-cal...

Replay
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja #293122 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

IS3A. Hát, érdekes csata volt, annyi szent. A vége az különösen retardra sikerült a T30-cal...

Replay

Ennyi sebzés márpedig nincs.
shaking
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: _Szazados_
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja - 5 éve 8 hónapja #293123 Írta: _Szazados_
Figyelem: Spoiler!

Amikor először felspottoltak még nem tudtad, hogy hol lesz a SU és a AMX. Megálltál egy helyben és nem mozdultál, mert kerested a tank sziluettjét, hogy meglőhesd. Remélem ez tudatos volt, mert ha lett volna arty ment volna az első pofon. A másik, hogy ha ebben a sávban ( link ) áll bármelyik td, meglőhettek volna.
Mivel az előző pont nem történt meg, a játékod továbbra is vakmerő volt és habár azt írtad, tudod hol lesz a két td, mégis kimentél egyet lőni és a 332-es sebzésedért cserébe kaptál egy 522/414-es pofont a két td-től. Ezt nem tudom mire vélni.

Közben elbuktátok a heavy dühöngőt, az IS-M full hp-val jött át, de szerencsétekre, mivel mindkét heavy hülye volt, eldobták a győzelmet. Az AMX-nél orbitális mákod volt, de meg kell hagyni, hogy a rátolatás szép manőver volt! A vége meg sima liba, mentél, ahogy kellett.

--
Matt_Kirby, ennél sokkal több is van, csak nem tőlem :cheer:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: W4SS4W
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja - 5 éve 8 hónapja #293124 Írta: _Szazados_
törölhető
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja - 5 éve 8 hónapja #293126 Írta: W4SS4W
Megválaszolva: W4SS4W

Amikor először felspottoltak még nem tudtad, hogy hol lesz a SU és a AMX. Megálltál egy helyben és nem mozdultál, mert kerested a tank sziluettjét, hogy meglőhesd. Remélem ez tudatos volt, mert ha lett volna arty ment volna az első pofon. A másik, hogy ha ebben a sávban ( link ) áll bármelyik td, meglőhettek volna.
Mivel az előző pont nem történt meg, a játékod továbbra is vakmerő volt és habár azt írtad, tudod hol lesz a két td, mégis kimentél egyet lőni és a 332-es sebzésedért cserébe kaptál egy 522/414-es pofont a két td-től. Ezt nem tudom mire vélni.

Közben elbuktátok a heavy dühöngőt, az IS-M full hp-val jött át, de szerencsétekre, mivel mindkét heavy hülye volt, eldobták a győzelmet. Az AMX-nél orbitális mákod volt, de meg kell hagyni, hogy a rátolatás szép manőver volt! A vége meg sima liba, mentél, ahogy kellett.

--
Matt_Kirby, ennél sokkal több is van, csak nem tőlem :cheer:

Öszintén vannak pályák amiket nem érzek bizonyos tankokkal, ez a pálya is ilyen ha heavy vel vagyok. Tudom ott a heavy dühöngö de én oda nem szeretek menni, egyszerüen ezen a pályán heavy vel nem tudok határozottan mozogni, td vagy med-el nincs gondom az megy.

"A másik, hogy ha ebben a sávban ( link ) áll bármelyik td, meglőhettek volna."

igen itt csak reméltem hogy ott nincs senki tekintve hogy reméltem hogy ott lesznek a tdk a dombon ahonnan végül kaptam is a két lövést, amikor meg kimentem a fedezékből é bekaptam zat a két lövést, ott igazából nincs mentségem. Ha full hp-n vagyok akkor bátrában megyek előre és vállalok be lövéseket, ha cserébe kitudunk lőni egy tankot akár. Egyel kevesebb tank = egyel kevesebb ágyú ami ki tud lőni. Mindenesetre nem nagyon figyeltem a másik oldalt hogy rám látnak.

"Közben elbuktátok a heavy dühöngőt"
igen, biztos vagyok benne ha ott lettem volna én is elbuktam volna velük együtt a fentebb leírtak miatt.

Összegezve én ha heavy vel vagyok szeretek előre menni ha van esélyem, ez esetben mivel gyengének éreztem magam ezért mentem a pálya közepe felé "snipolni", de mivel szeretek előre menni így ha tudtam bátorkodtam ki menni a fedezék mögül hátha valami csurran cseppen nekem is. Érdekesen játszok, mert néha megyek arra amerre kell, de néha meg próbálok valami újat/ vagy örültségét és vagy bejön vagy nem.

Mindenesetre köszönöm az "elemzést" mindent úgy tetem akkor ahogy éppen jó nak láttam :)
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja #293134 Írta: AssistKing
Megválaszolva: AssistKing
EBR 105 tank ászos kör, majdnem 13.000 kombinálttal

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32, FZRPUPU, Ba_nshee, KLC_KTE, Sezamme
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja #293140 Írta: Slandyke
Megválaszolva: Slandyke
Viszonylag jó kör volt.. ;)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: AssistKing
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja - 5 éve 8 hónapja #293143 Írta: Sezamme
Megválaszolva: Sezamme
Első kör, félig stock tank. Nyami :)
Mellékletek:
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja #293144 Írta: KLC_KTE
Megválaszolva: KLC_KTE

Előre az Obj. 260-ért! :)
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32, FZRPUPU, Ba_nshee, f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja #293145 Írta: Slandyke
Megválaszolva: Slandyke
Gratulálok!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: KLC_KTE
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja - 5 éve 8 hónapja #293147 Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee

Beadta az abszolút tökéleteset! Tier 10 HP, de csak szóló EBR 75 mindkét oldalon!
Replay: bodzy.wot-recor...d_mark
Volt egy kis felesleges pingelés tőlem, de így kb. 5 óra küzdelem után már igen feszülten néztem rá erre az MM-re, hogy na akkor ez itt most azonnal meglehet!

Játékhoz ajánlom, gunmarkoláshoz kevésbé...
Ezzel már csak az ELC Even hiányzik a prémiumom lightjaim közül. Nem tudom, hogy ahhoz elég bátor vagyok e! :lol:

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32, BiO_rOo_BOT, FZRPUPU, 19287d58816f35754c4393db64367f89, szecsibeni, f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14, AssistKing
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja - 5 éve 8 hónapja #293148 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

Kérdések.
Ezt a csatát még nem láttam, de az előzőnél észrevettem, hogy szívesebben használod az alaplőszert HE helyett. Szerinted jobban megéri fix 175 dmg vagy beütően vagy nem?
Mármint lehet hogy én használom rosszul?
Nagyjából mennyit dobott a GM-en ez a csata?
Mennyi látótávot sikerült kierőszakolnod a "villámbékából"? :)
A 12K spot = 450 WN8 ez azért kicsit vicces.

Na kv mellett megnéztem.

Elég durva volt az ellenség elhelyezkedése mapon. xD
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja - 5 éve 8 hónapja #293163 Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee
@Matt_Kirby

1. Nem vagyok HE rajongó. Az elején SU/50100-nál lehet megérte volna, később pálya közepén játszom, ahol elakadhat sok mindenben.
Lőszersebesség 1300/850/850, szóval mozgás közben mozgó célpontok ellen inkább kerülöm. Ezzel együtt, okkal volt bent tíz, de főleg td-k ellen vagy kisebb területen lejátszott light párharcokhoz használtam.
Például EBR 75 viadalban kétlem, hogy megérné (manuálisan kell célozni a tornyot, és még ott is ott van a mantlet, ágyúcső, random pixelek). Aztán gyakori még az LT-432, oda meg jöhet inkább a HEAT egyből. : )

EBR105 játékánál trükkösebb a kérdés (+30mm pen), de ott is erősen szkeptikus vagyok a Skill4 iskolával szemben.

2. Bő másfél százalékot.
Elég cudar volt előtte 3k körüli csatákkal droppolni, mikor jön a t10 Abbey, meg Mines, meg a többi! ; ) Sokat kér, ilyen Defender, Progetto, T44100 szintű tankok esetében láttam ilyen elvárt értékeket:

3. Látszik a fenti képen jobb oldalt, 417m a lehetséges maximum látótáv.

4. Assist dmg nem számít, de a "Spotted" statisztikának jóval-jóval nagyobb jelentősége van WN8 szempontból, mint azt legtöbben feltételeznék. Véleményem szerint megfelelően díjazza az aktív játékot, ha az összesített tank statisztikát nézzük.

+1. Igen, olyan szempontból is szerencsém volt, hogy az artik miatt még kevesebben voltak hajlandóak középen játszani.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja - 5 éve 8 hónapja #293164 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

Gondolkozom az alaplőszerre való "átálláson" olvasva a soraidat.
Viszont az utóbbi 3 csatámban gyújtottam 432-t természetesen szigorúan hátulról.
Vacillálok, mivel elég gyakori a pótkaja használat, elég szépen égnek.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ba_nshee
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 10 órája 14 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• perretz profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: perretz
    • 3 órája 24 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 13 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.