@Matt_Kirby
1. Nem vagyok HE rajongó. Az elején SU/50100-nál lehet megérte volna, később pálya közepén játszom, ahol elakadhat sok mindenben.
Lőszersebesség 1300/850/850, szóval mozgás közben mozgó célpontok ellen inkább kerülöm. Ezzel együtt, okkal volt bent tíz, de főleg td-k ellen vagy kisebb területen lejátszott light párharcokhoz használtam.
Például EBR 75 viadalban kétlem, hogy megérné (manuálisan kell célozni a tornyot, és még ott is ott van a mantlet, ágyúcső, random pixelek). Aztán gyakori még az LT-432, oda meg jöhet inkább a HEAT egyből. : )
EBR105 játékánál trükkösebb a kérdés (+30mm pen), de ott is erősen szkeptikus vagyok a Skill4 iskolával szemben.
2. Bő másfél százalékot.
Elég cudar volt előtte 3k körüli csatákkal droppolni, mikor jön a t10 Abbey, meg Mines, meg a többi! ; ) Sokat kér, ilyen Defender, Progetto, T44100 szintű tankok esetében láttam ilyen elvárt értékeket:
3. Látszik a fenti képen jobb oldalt, 417m a lehetséges maximum látótáv.
4. Assist dmg nem számít, de a "Spotted" statisztikának jóval-jóval nagyobb jelentősége van WN8 szempontból, mint azt legtöbben feltételeznék. Véleményem szerint megfelelően díjazza az aktív játékot, ha az összesített tank statisztikát nézzük.
+1. Igen, olyan szempontból is szerencsém volt, hogy az artik miatt még kevesebben voltak hajlandóak középen játszani.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...