Ezen a meccsen pl tipikusan azért tudtam "sokat" sebezeni (bár nem tudom a 4 k sebzés 3 kill mióta számít ásznak egy X-es tankban), mert kurvára békén hagytak, holott kironthattak volna rám Jó, volt némi fedezetem, de randomban általában ez senkit nem érdekel
A srác a 110-el, miután az arty mellett végig piknikezte a csatát, javasolta, hogy töröljem a játékot. Megnéztem, a 110-el 55 csata alatt 294 wn8! Ügyes.
Egy kicsit alulértékelt tank a 112, elég ritkán találkozni vele, pedig jó kis járgány. Van páncél, az ágyú is vállalható, és még ráadásul tier limites is!
nekem fv az egyik kedvenc 8-asom,a másik meg a karaván ax.pláne amióta ilyen sok csak 8-as csata van,saját tierben egész fasza tornya van meg látótávja,a dpm nem valami sok meg kell hozzá a skilles legénység hogy el is találj valamit az ágyúval de egyébként rendben van szerintem.
65 csata alatt 81%-n járok a GM-mal. Remélhetőleg meg lesz 100 csata alatt, mert nincs kedvem több csatát T5-ben szarakodni néha eszméletlen mi folyik ott
5 éve 8 hónapja - 5 éve 8 hónapja#293375Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee
Hehe, a karácsonyi napi pattintás miatt mentem be vele, aztán véletlenül meglett az a régi t55a HP-t triplán pattintós küldi. Már csak foglalósok hiányoznak kiválósággal.
Tegnap meg összemákoltam Progetto 10 körből 30 belső kritikust (279 Coalition-4). Mondjuk, izgalmas volt egészen a 10. csata utolsó lövéseig... Elég nagy öröm, hogy nem kellett hozzá valami külön HE-sessiont tartanom!
Last edit: 5 éve 8 hónapja by Ba_nshee.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: AssistKing
Az esti játékot feladtam, mostanában mindig "pinglaggolós", képfagyós, hulladék, *** a játék. Hét-nyolc óra körül kezdi. Régen is volt ilyen időszakosan, nem tudok vele mit kezdeni. Most megnéztem reggel, bár enyhébbnek tűnt, de még most is... Ezért aztán különösen jól esett ez a fincsi Dumitru csata! Ráadásul, se a tankot, se a pályát nem szeretem igazán. Meg volt ott 3v10 is valamikor. Egyébként, az O-Ho osztotta itt az igazi tockosokat, nem én.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...