(...)
Bár gondolom mindegy mit írok, úgyis leragadsz a saját begyöpösödött kifogáskereső, kontegyáros felfogásodnál.
Kételkedem benne, hogy van másik játék, ahol ennyire elterjedt és kifejlett kultúrája lenne a kiemelkedő, erősebb játékosok támadásának, elértéktelenítésének. Goldozol, fizetős vagy, csalómodozol, kikempeled, szerencséd volt, túl sok időd van játszani, amúgy is a WG RNG és a WG manipuláció dönt el mindent, szóval eleve! Ez így fórumokon, visszajátszások és videók alatt, játékon belüli csetablakban, a "legjobb tíz magyar játékost" bemutató cikk kommentjeinél, mindenhol.
Olyannyira elterjedt, hogy a széles közönséget kívánó tartalomkészítőknek is ki kellett szolgálnia ezt a réteget, ami csak tovább cementezte a folyamatot. Megítélésem szerint, ez pontosan így lesz a lőszerváltozások után is, ezt már nem tolja vissza semmi.
Továbbá, a játék is komoly hatékonysággal büntetni az erős, kezdeményező, aktív játékot az artik megkérdőjelezhetetlen, örök jelenlétével.
Én sem hiszem, hogy ütném az itteni átlagot pénzbefektetésben, de van egy csomó prémium a tanklistámon és mindig igyekeztem optimálisan felszerelni (Lőszerelosztásnál is! Jajjaj!) a tankjaim, amivel a túlnyomó többség számára azonnal érvénytelenítettem minden elért eredményem. De héj!
Kilenc hónapig a Wotinfora sem néztem rá, jó látni, hogy már annyira eltolódtak az arányok, hogy már az a ciki, az az egyenesen támadható, ha valaki szembemegy a súlyos hozzánemértésnek vagy a szimplán alpári hülyeségnek.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...