2011 óta játszom a játékkal. 2014 környékén úgy felhúztam magam, hogy eladtam mindent, még a prém tankokat is, hogy ne is akarjak újra játszani. Fél évvel később azután csak visszatértem. Írtam a supportnak, hogy lehetne-e akár csak egy prém tankot visszakapni, mert az E25-öt szeretném újra a garázsomban tudni. Nemleges volt a válasz. Azután pár évvel később kitalálták, hogy ha írsz a supportnak, akkor egyetlen egy eladott prém tankot visszaállítanak, de csak a 9.x patch után eladott közül, mert a korábbiakra nincs mód, mert "bla bla nincs meg az adatbázisban". Azután pár év múlva berakták a játékban a visszaállíthatóságot (tech trees-t 72 óráig, nem tech tree-st végtelenségig), de csak azokra a tankokra vonatkozik, amiket ezen patch bekerülése után adtak el.
Másfél éve kitaláltam, hogy már nem nagyon kell nekem prém tank, csak olyan, amivel különleges a játékélmény és emiatt jó lenne, ha beraknák az E25-öt a shopba, mert arra még hajlandó lennék költeni, bár tudom, hogy úgyis csak csomagban lesz elérhető, szóval lesz vagy 15ezer. Erre tavaly karácsonykor berakták lootbox-okba. Na azt nem vettem, mert néhány százalékos esélyre az én szerencsémmel úgysem lehetett volna meg, így vártam. 2019 sem került be, pedig vártam, hogy karácsonykor talán, de nem. Gondoltam, hogy esetleg majd egy fekete piacnál, de ugye az sem jött még.
Erre ma feljövök a wotinfora és benézek a prém tank fórumra, ahol Matt__Kirby írja, hogy tickettel vissza tudott állítani régen eladott tech tree-s prém tankot (is) és hogy egy lenyíló listában megjelennek a ticket-en keresztül visszaigényelhető tankok. Megnéztem és elkezdtem legördíteni a saját személyes listámat és az alsó részén ott figyelt az E25. Hát mondom megpróbálom, bár biztos úgyse. Erre nem rég jön az üzenet, benézek a garázsomba:
Köszönöm Matt_Kirby, hogy beírtad a legújabb tapasztalataidat és a többieknek, hogy összeraktátok, hogy is működik most pontosan a rendszer!
Nem sok nagy vágyam volt már a játékban, de az E25 igen és hogy újabb pénzráfordítás nélkül sikerült visszaszereznem az valami csuda jó. Nagyon örülök neki! Meg is próbálkozom a többi régen eladottal is.
Akit érinthet és érdekel a téma, az itt kezdjen el olvasni:
www.wotinfo.hu/...293672
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...