Jelenleg 80 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 21 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 21 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Örömködő

5 éve 8 hónapja #293659 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32

.

Vegyünk egy átlagos csatát, Mondjuk vannak 6-os, 7-es 8-as tankok benne, és te hatossal vagy. Ahogy telik az idő, egyre több ellenség (remélhetőleg) garázsba kerül, maradt neked 3 tank. Ha az egyik egy t150, akit nemrégen a térkép másik oldalán spotoltak, akkor tudom, hogy nem fog átvágtatni a térképen, viszont egy Progetto talán. Mivel tudom, hogy egy t-150 maradt ott, körülbelül tudom, hogy mit fog csinálni, még ha nem is látom. (Hacsak nem valami extrémet) Ezért nem árt tudni milyen tankokkal állsz szemben. Igaz, hogy tab gombbal is megnézheted, viszont az időveszteség, vagyis az, hogy egy pillanatra máshová figyelsz, szerintem ez nem jó.
A fönti ikonsor is mutatja valóban de az nem konkrét tanktípust jelez. Ha van egy T-150 meg egy IS3, honnak tudod kivel fogsz összefutni a következő sarkon? Mindkettőnek egyforma a jele.
De te tudod, ha neked jó úgy legyen.

A T-150 és az IS-3 sem azok a rejtőzködő típusok (csakhogy maradjak a példánál), vagyis nagy valószínűséggel már spotolodtak, ami azt jelenti, hogy rajta vannak a minimapon, ha nem is az utolsó spotolt helyen, de ott vannak, tehát látom, hogy a fölső sávban jelzett két heavy egy T-150 és egy IS-3.
Abban az esetben, ha a két heavy mellett még egy Progetto is van és nem spotolódott, akkor rejtőzködik valahol, a hollétét pedig még az a magasságos jó atyaúristen sem fogja az ellenfél listából kitalálni. Egyébként meg ha egyedül maradtam egy 6-os tankban egy T-150-el, egy IS-3-al és egy Progetto-val szemben, na akkor nekem valószínüleg reszeltek, de elötte még megpróbálnám levadászni a T-150-et, viszont az ellenfél lista ebben sem segít, csak a minimap.
A TAB-ot gyűrűs ujjal megnyomni, akár menet közben, kb. 1mp. Ennyi belefér, nem közelharc közben nyomkorászom. Meg a memóriám sem rossz, 30mp visszaszámlálás alatt van időm felmérni a helyzetet és rögzíteni a rám veszélyesnek ítélt tankokat, csata közben meg szépen spotolódnak, a minimapon megjelennek, majd elhalnak és eltünnek, a fejemben meg megvan, hogy a veszélyesek közül kik estek ki. :)
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja #293665 Írta: 9fd8649b86bcbbb9d9c4e2af3c401999
Megválaszolva: 9fd8649b86bcbbb9d9c4e2af3c401999
Örömködjünk egy kicsit, hogy ne csak a negatívum maradjon meg a napból :)

2 Gm-el zártam a napot, ami az én lusta fejemhez mérten azt jelenti, hogy most 2 hétig nem fogok Gun markoz-ni semmit :D

Su-130PM....
Mindenkinek ennyire ótvar pontatlan volt a tank vagy csak engem tisztelt meg vele?
Amúgy összesítésben nem volt annyira pocsék, mert egy 2,8 átlagot tudtam vele hozni, de a 3GM-ez való 3,1k- 3,2k nem mindig jött össze pusztán sebzéssel. Egyébként a Skorpi G után a második legtöbb csatás GM-em (212)
Figyelem: Spoiler!

AMX AC 46....
Sokan mondták, hogy ideje megnézetnem magam egy orvossal. Most már én is elgondolkodom rajta :D
Először megcsinálom a Churchill GC-re, majd az ARL V39-re, most meg erre...
Egyébként maga a tank nem annyira rossz...talán egy kicsit....na jó, qvára kaka. Úgy semmije sincs igazából. Végsebessége majdnem HT tankos, páncélja talán van, a lövege meg....Képzeljetek el egy M4 49-et 0,6-os pontossággal.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ba_nshee, f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja #293667 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

Örömködjünk egy kicsit, hogy ne csak a negatívum maradjon meg a napból :)

2 Gm-el zártam a napot, ami az én lusta fejemhez mérten azt jelenti, hogy most 2 hétig nem fogok Gun markoz-ni semmit :D

Su-130PM....
Mindenkinek ennyire ótvar pontatlan volt a tank vagy csak engem tisztelt meg vele?
Amúgy összesítésben nem volt annyira pocsék, mert egy 2,8 átlagot tudtam vele hozni, de a 3GM-ez való 3,1k- 3,2k nem mindig jött össze pusztán sebzéssel. Egyébként a Skorpi G után a második legtöbb csatás GM-em (212)

AMX AC 46....
Sokan mondták, hogy ideje megnézetnem magam egy orvossal. Most már én is elgondolkodom rajta :D
Egyébként maga a tank nem annyira rossz...talán egy kicsit....na jó, qvára kaka. Úgy semmije sincs igazából. Végsebessége majdnem HT tankos, páncélja talán van, a lövege meg....Képzeljetek el egy M4 49-et 0,6-os pontossággal.

Örülök neki, hogy egyre több olyan bejegyzés kerül ide, amin lehet "tátani a szájam" :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: 9fd8649b86bcbbb9d9c4e2af3c401999
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja #293668 Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee

Oh nonono!

:')
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sezamme, harakiri
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja #293671 Írta: Kriminalis
Megválaszolva: Kriminalis

Oh nonono!

Vegyük úgy, hogy nem láttunk semmit :kappa:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ba_nshee, Sezamme, harakiri
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja - 5 éve 8 hónapja #293674 Írta: Goldfinger
Megválaszolva: Goldfinger

A TV-m a számítógépem felett van fenn a falon. Az ebédem meg pizza volt amit az számítógép mellett ettem meg. Ugye milyen egyszerű ez, és csupán egy cseppnyi ész kell hozzá :)

szerk.: távol álljon tőlem , hogy megsértselek, de a kákán is csomót próbálsz keresni. Eredménytelenül. Kezdesz nevetségessé válni. Ne erőltesd kérlek.
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja #293675 Írta: Feri38_HUN
Megválaszolva: Feri38_HUN

Oh nonono!

One finger animal:kappa: ;)
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja #293676 Írta: bandras32

A TV-m a számítógépem felett van fenn a falon. Az ebédem meg pizza volt amit az számítógép mellett ettem meg. Ugye milyen egyszerű ez, és csupán egy cseppnyi ész kell hozzá :)

szerk.: távol álljon tőlem , hogy megsértselek, de a kákán is csomót próbálsz keresni. Eredménytelenül. Kezdesz nevetségessé válni. Ne erőltesd kérlek.

Dehogy sértettél meg, ne viccelj már! :lol:
Nevetséges meg nem én vagyok, hanem az ilyen "enyhén" eltúlzott kommentek, mint pl. - Nem csináltam semmit és mégis lőttem 8k-t. (Tudom, Te nem ezt írtad, de a történet ugyan az).
Na béke.
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja - 5 éve 8 hónapja #293746 Írta: Sezamme
Megválaszolva: Sezamme
Még jó, hogy balanszolva vannak, és csak a kempet kellett megtörnöm! :)
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ba_nshee
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja - 5 éve 8 hónapja #293747 Írta: Sezamme
Megválaszolva: Sezamme

AMX AC 46....

AMX AC 46, atyaúristen rémálmaim lesznek már attól is, hogy leírtad. Ez az a tank aminél papíron minden van, gyakorlatban meg semmi. Az ARL ahhoz képest egy Isten, azzal te lazán elleszel. Sok sikert, kevés ősz hajszálat ahhoz a gunmarkhoz!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: 9fd8649b86bcbbb9d9c4e2af3c401999
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja #293748 Írta: fabyzol3
Megválaszolva: fabyzol3
Ezt is megértük... :)

Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja - 5 éve 8 hónapja #293749 Írta: bandras32
Lynx eladva, EBR 90 megvéve. :)

Eddig legjobb csatám vele, és még stock a drága. :oops:

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ba_nshee, harakiri
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja #293767 Írta: PZoli
Megválaszolva: PZoli
2011 óta játszom a játékkal. 2014 környékén úgy felhúztam magam, hogy eladtam mindent, még a prém tankokat is, hogy ne is akarjak újra játszani. Fél évvel később azután csak visszatértem. Írtam a supportnak, hogy lehetne-e akár csak egy prém tankot visszakapni, mert az E25-öt szeretném újra a garázsomban tudni. Nemleges volt a válasz. Azután pár évvel később kitalálták, hogy ha írsz a supportnak, akkor egyetlen egy eladott prém tankot visszaállítanak, de csak a 9.x patch után eladott közül, mert a korábbiakra nincs mód, mert "bla bla nincs meg az adatbázisban". Azután pár év múlva berakták a játékban a visszaállíthatóságot (tech trees-t 72 óráig, nem tech tree-st végtelenségig), de csak azokra a tankokra vonatkozik, amiket ezen patch bekerülése után adtak el.
Másfél éve kitaláltam, hogy már nem nagyon kell nekem prém tank, csak olyan, amivel különleges a játékélmény és emiatt jó lenne, ha beraknák az E25-öt a shopba, mert arra még hajlandó lennék költeni, bár tudom, hogy úgyis csak csomagban lesz elérhető, szóval lesz vagy 15ezer. Erre tavaly karácsonykor berakták lootbox-okba. Na azt nem vettem, mert néhány százalékos esélyre az én szerencsémmel úgysem lehetett volna meg, így vártam. 2019 sem került be, pedig vártam, hogy karácsonykor talán, de nem. Gondoltam, hogy esetleg majd egy fekete piacnál, de ugye az sem jött még.
Erre ma feljövök a wotinfora és benézek a prém tank fórumra, ahol Matt__Kirby írja, hogy tickettel vissza tudott állítani régen eladott tech tree-s prém tankot (is) és hogy egy lenyíló listában megjelennek a ticket-en keresztül visszaigényelhető tankok. Megnéztem és elkezdtem legördíteni a saját személyes listámat és az alsó részén ott figyelt az E25. Hát mondom megpróbálom, bár biztos úgyse. Erre nem rég jön az üzenet, benézek a garázsomba:

Köszönöm Matt_Kirby, hogy beírtad a legújabb tapasztalataidat és a többieknek, hogy összeraktátok, hogy is működik most pontosan a rendszer!
Nem sok nagy vágyam volt már a játékban, de az E25 igen és hogy újabb pénzráfordítás nélkül sikerült visszaszereznem az valami csuda jó. Nagyon örülök neki! Meg is próbálkozom a többi régen eladottal is.
Akit érinthet és érdekel a téma, az itt kezdjen el olvasni:
www.wotinfo.hu/...293672
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: 19287d58816f35754c4393db64367f89, Ba_nshee, zics911, KLC_KTE, charliefirpo_2018
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja #293769 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Nagyon örülök. :)
Az élet szép.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja - 5 éve 8 hónapja #293771 Írta: Laczy81
Megválaszolva: Laczy81
Nekem is visszakerült a Panther 8.8 L/71 + T34-85M a garázsba :)
Még a CDC-n vacillálok :| ....
U.I: @Matt__Kirby kösz az ötletet ,nekem eszembe sem jutott ez a lehetőség :)
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 12 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 23 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 23 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 12 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.