Jelenleg 90 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 21 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 21 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Örömködő

5 éve 8 hónapja - 5 éve 8 hónapja #293773 Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee
Ma is játszi könnyedséggel jöttek a győzelmek...

Figyelem: Spoiler!

A lenti meg már egyenesen a dühöngő rovatba. Ilyen csatákban van ideje meglőnie a saját artinak, hogy ugyan már, konkrét hatos másodperce nem volt szpoton senki, szedjem már össze magam! Túl vagyok most két nyolcas prémium lighton is, és azt kell mondjam, hogy a messze-messze, de messze kedvenc újításom a csapatsebzés kivétele! Sok szempontból lehet extrán frusztráló a light tankos játék, hogy legalább már nem lőnek agyon a csapattársak, az nagyon sokat lendített az életminőségükön. Többnyire véletlenül találnak el, de bizony az is része, hogy lehetsz bármilyen könnyűtankos, valaki mindig' jobban tudja nálad. Bár éppen nem azzal jöttek be a csatába, de amúgy szakértője mindenki a tankosztálynak!

Egy másik frusztráló elem, hogy itt nagyobb súlya van a pályák forgásának. Megnéztem pontosan, kerek 50 T-100 csatán keresztül nem volt Malinovka, Redshire vagy Prokhorovka. Ez volt az 51.:

replay:
bodzy.wot-recor...d_mark

Egyébként, ezt a hegy (és minden) elbukása esetén használandó pozíciót pont a napokban tanultam. Viszonylag jól jött a frissen szerzett tudás! :woohoo:

A tank maga továbbra is szép és jópofa - nem ajánlom.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli, 9fd8649b86bcbbb9d9c4e2af3c401999, Laczy81
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja #293774 Írta: PZoli
Megválaszolva: PZoli

Egy másik frusztráló elem, hogy itt nagyobb súlya van a pályák forgásának. Megnéztem pontosan, kerek 50 T-100 csatán keresztül nem volt Malinovka, Redshire vagy Prokhorovka. Ez volt az 51.:

replay:
bodzy.wot-recor...d_mark

Egyébként, ezt a hegy (és minden) elbukása esetén használandó pozíciót pont a napokban tanultam. Viszonylag jól jött a frissen szerzett tudás! :woohoo:

A tank maga továbbra is szép és jópofa - nem ajánlom.

Igen, az ott tényleg egy jó light pozíció a hegy elbukásakor. Az elején viszont csak óvatosan azzal a bokorral, mert tapasztaltabb játékosok gyakran blindeolják a másik oldalról. Ahogy én is :troll: :
www.twitch.tv/v...=1571s
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ba_nshee
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja - 5 éve 8 hónapja #293776 Írta: Ba_nshee
@PZoli

Az jogos! Semmilyen bokorban nem szeretek sokáig ücsörögni, pláne ilyen nyilvánvalóban. Észre is vehetted, hogy egy darabig vonakodtam rendesen beleülni, csak aztán láttam, hogy nem érdeklődnek a felszpotolt tankok, nem akartam kilógni egy krosszoló lightnak - ellustultam. :)
Jobban szeretem a pálya másik oldalát, általában innen sem játszom ezt a bokrot, de a felállás miatt vízpartnál átrohanni nem lehetett, mezőn aktívhoz túl nagy látótávok voltak szemben, a pálya felső részére meg ott volt az EBR-ünk...

Az erdő egész peremén lévő "csináld magad" pozíciónak meg nyilván az a lényege, hogy kilátsz jobbra is, így nehezítve a közelebb a jutást. Még talán lett is volna esélyünk fordítani, ha nem bukjuk el ennyire gyorsan a bázist is, nem érnek egészen körbe ennyien. Még így is szpotoltam az összes sebzés felét! :lol:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja - 5 éve 8 hónapja #293784 Írta: 9fd8649b86bcbbb9d9c4e2af3c401999
Megválaszolva: 9fd8649b86bcbbb9d9c4e2af3c401999
Csak nem bírtam ki a dolgot és pontot tettem az 'i'-re.

IS...
A tankot még az új ág behozatala előtt vettem meg, hogy majd rögtön neki is állok. Azóta viszont csak porosodott a garázsban, ilyen-olyan okok miatt.
Végül lassan, de magabiztosan nekikezdtem a tanknak, és azt kell mondjam, hogy a régi emlékeimet (75% legénység, semmi felszerelés :awesome: ) eléggé megváltoztatta a tankról. Szóval szerintem elég baba kis tank tier 7-ben és a GM is élvezetes volt vele. Noha a csataszámomat és eredményeimet némiképp árnyékolja a 174 csatányi....hmmm....balkukiságom, de így is sikerült 63 csata alatt kb 2,2k átlag kombináltal befejezni a tankot.

következőnek szeretnék már végre valami magasabb tiert is megcsinálni, de most tier 8 fele helyezem tekintetem :gandalf:
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: szecsibeni, f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja #293791 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

IS...
A tankot még az új ág behozatala előtt vettem meg, hogy majd rögtön neki is állok. Azóta viszont csak porosodott a garázsban, ilyen-olyan okok miatt.
Végül lassan, de magabiztosan nekikezdtem a tanknak, és azt kell mondjam, hogy a régi emlékeimet (75% legénység, semmi felszerelés :awesome: ) eléggé megváltoztatta a tankról. Szóval szerintem elég baba kis tank tier 7-ben és a GM is élvezetes volt vele. Noha a csataszámomat és eredményeimet némiképp árnyékolja a 174 csatányi....hmmm....balkukiságom, de így is sikerült 63 csata alatt kb 2,2k átlag kombináltal befejezni a tankot.

következőnek szeretnék már végre valami magasabb tiert is megcsinálni, de most tier 8 fele helyezem tekintetem :gandalf:

Itt megragadnám az alkalmat, hogy kérdezzek valamit. Nekem az IS-2 van meg, (prémium) ami majdnem ugyanez a tank. Szeretném én is GM-ezni de legalább a 2.-at megszerezni rá.
A problémám ezzel az, hogy nagyon ugráló a teljesítményem. Elég gyakran sebzek vele 2K felett, viszont nagyon sokszor van 0-ás vagy rossz köröm, ami erőteljesen lehúzz a a dolgot.
Mit lehet csinálni a rossz mapokkal, leosztásokkal, hogy az ember minimalizálja a buktát?
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja #293796 Írta: PZoli

IS...

Itt megragadnám az alkalmat, hogy kérdezzek valamit. Nekem az IS-2 van meg, (prémium) ami majdnem ugyanez a tank. Szeretném én is GM-ezni de legalább a 2.-at megszerezni rá.
A problémám ezzel az, hogy nagyon ugráló a teljesítményem. Elég gyakran sebzek vele 2K felett, viszont nagyon sokszor van 0-ás vagy rossz köröm, ami erőteljesen lehúzz a a dolgot.
Mit lehet csinálni a rossz mapokkal, leosztásokkal, hogy az ember minimalizálja a buktát?

Ha olyan a csapat, akkor a buktát nem úszhatod meg, de a GM-hez nem is kell nyerni. A lényeg, hogy felismerd, hogy melyek azok a csapatok és ennek megfelelően, ha bukógyanús, akkor ásd be magad valahova és sebezz még, amennyit tudsz. Továbbá ne Yolo-ozz és ne légy egyedül. Ha a csapat tojik az egyik oldalra és senki nem megy oda, akkor te se menj, hogy hősi halált haljál.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: harakiri
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja - 5 éve 8 hónapja #293804 Írta: Ba_nshee
Ma délelőtt 40% wr session. Plusz, az artik gond nélkül elszneppeltek, szétszívattak, néha ki is gyújtottak azonnal, amint a közelükbe értem. Ez a csata, szép fordítás meg - két viszonylag sima on the move miss után - ezen csúszott el:

Nem az, hogy dühöngök az eredményen, csak ja.
Replay:
bodzy.wot-recor...tbreak
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja #293807 Írta: 9fd8649b86bcbbb9d9c4e2af3c401999
Megválaszolva: 9fd8649b86bcbbb9d9c4e2af3c401999

Én úgy szoktam megoldani a dolgot, hogy 85%-ig csak játszom a tankokkal, utána viszont, ameddig nincs meg a HP-m kombináltban, addig nem csinálok semmi extrát. Nem megyek be agresszívabb spotra vagy épp nem megyek el addig, ahol 20-80 az esélye, hogy rám rohannak az utóbbi értéket nézve (itt nem kell összetéveszteni a campel, mert campből még nem lett 3 GunMarkja senkinek). Illetve itt már előszokott jönni az a dolog, hogy a HP-m lesebzését egy dupla kettővel teszem egyszerűbbé....

Szóval kb ennyi, mert most olyanba nem akarok belemenni, hogy mérlegelned kell, hogy elengeded azt a "fél beszűkült" lövést, vagy hogy melyik tankot éri meg jobban lőni, érdemes-e lőni, stb,stb,stb.

De ha ez segít, feltöltöttem az utolsó 5 csatámat tegnapról vele.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli, f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja #293808 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

Illetve itt már előszokott jönni az a dolog, hogy a HP-m lesebzését egy dupla kettővel teszem egyszerűbbé....

Wut?
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja #293809 Írta: szekkernyak
Megválaszolva: szekkernyak
jobbik féle lőszer
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja #293810 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

jobbik féle lőszer

Ja, :pinch:
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja #293815 Írta: PZoli

Ma délelőtt 40% wr session. Plusz, az artik gond nélkül elszneppeltek, szétszívattak, néha ki is gyújtottak azonnal, amint a közelükbe értem. Ez a csata, szép fordítás meg - két viszonylag sima on the move miss után - ezen csúszott el:

Nem az, hogy dühöngök az eredményen, csak ja.
Replay:
bodzy.wot-recor...tbreak

Gyönyörű kör. Hogy a T92 pont oda célzott és beadta neki...pff.
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja #293816 Írta: Ba_nshee

Köszönöm.
Hogy előtte kétszer ment mellé és egyszer pattantam! Még mindig kicsit bennem van. :pinch:
Különben, lehet, hogy pont miután az megtörtént, ott kellett volna újra kinézni fentről a partra, hogy ott van e még a t92, mert ha spotra is kerülök, ott valószínűleg nincs ideje becéloznia GC-nek. Nem tudom, nem akartam ott már elengedni a GC-t. Sajnos, ügyesen csinálta, hogy újra megkerülte a sziklát, én pedig az idő miatt már nem játszhattam óvatosabban.
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja - 5 éve 8 hónapja #293817 Írta: PZoli

Köszönöm.
Hogy előtte kétszer ment mellé és egyszer pattantam! Még mindig kicsit bennem van. :pinch:
Különben, lehet, hogy pont miután az megtörtént, ott kellett volna újra kinézni fentről a partra, hogy ott van e még a t92, mert ha spotra is kerülök, ott valószínűleg nincs ideje becéloznia GC-nek. Nem tudom, nem akartam ott már elengedni a GC-t. Sajnos, ügyesen csinálta, hogy újra megkerülte a sziklát, én pedig az idő miatt már nem játszhattam óvatosabban.

Ha már így szóba hoztad, én azt hittem, hogy miután elbújt a GC, megkeresed a T92-t, mivel az már rád lőtt egyszer (tehát veszélyes pozícióban van és vélhetően nem túl messze), mikor először találkoztál a GC-vel. Pont az idő miatt, mert a GC-t tudtad hol van, de a teljes bekerülésével csak távolodtál a T92 vélhető pozíciójától.
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja #293818 Írta: Ba_nshee
@PZoli

Igen, azóta átdumáltam Dani mesterrel (Trigg FC) is a csatát, vele is arra jutottunk, hogy ott el kellett volna engedni a GC-t, mert bár a T92 régóta nem volt szpoton, mégis könnyebb célpont, mivel a GC nem fog előre célozni, ha nem tudom sunyiban megoldani. A játék hevében nem engedtem el. Ilyen ez. :)
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 12 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 23 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 23 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 12 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.