Ma is játszi könnyedséggel jöttek a győzelmek...
A lenti meg már egyenesen a dühöngő rovatba. Ilyen csatákban van ideje meglőnie a saját artinak, hogy ugyan már, konkrét hatos másodperce nem volt szpoton senki, szedjem már össze magam! Túl vagyok most két nyolcas prémium lighton is, és azt kell mondjam, hogy a messze-messze, de messze kedvenc újításom a csapatsebzés kivétele! Sok szempontból lehet extrán frusztráló a light tankos játék, hogy legalább már nem lőnek agyon a csapattársak, az nagyon sokat lendített az életminőségükön. Többnyire véletlenül találnak el, de bizony az is része, hogy lehetsz bármilyen könnyűtankos, valaki mindig' jobban tudja nálad. Bár éppen nem azzal jöttek be a csatába, de amúgy szakértője mindenki a tankosztálynak!
Egy másik frusztráló elem, hogy itt nagyobb súlya van a pályák forgásának. Megnéztem pontosan, kerek 50 T-100 csatán keresztül nem volt Malinovka, Redshire vagy Prokhorovka. Ez volt az 51.:
replay:
bodzy.wot-recor...d_mark
Egyébként, ezt a hegy (és minden) elbukása esetén használandó pozíciót pont a napokban tanultam. Viszonylag jól jött a frissen szerzett tudás!
A tank maga továbbra is szép és jópofa - nem ajánlom.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...