Sziasztok,
Mióta kijött az új verzió, a játék egy kicsit megmakacsolta magát, sokszor kidob kapcsolódási hibával, illetve, ha belépek és rákattintok a csatára, az egész lefagy, vagy jó nagy késéssel és eléggé laggolva lép csak be, bár van amikor pár csata erejéig nincs vele gond.
Van aki tapasztalt hasonlót? A gamecentert is végigfutattam párszor, semmi.
Az újratelepítésen kívül van valami megoldás, vagy az megoldaná egyáltalán?
Az újratelepítés szinte teljesen felesleges, (főleg, ha a gaming centerben az integrity check már megvolt), ha a cache-t (%appdata%/wargaming.net/WorldOfTanks) nem törlöd. Az összes játékon belüli beállítás elvész, ezt vedd figyelembe. Ennek azért adj egy esélyt, mielőtt újra leszedsz és feltelepítesz 40 GBt.
Nálunk (klán) is többen panaszkodnak most hasonló problémára.
Egy pár hónapja nekem is volt hasonló, engem csaták után vágott ki, mikor töltötte volna vissza a garázst. Én is sokmindennel próbálkoztam, nem sok eredménnyel. 1-2 hétig küszködtem vele, aztán "magától" megjavult. A magától az úgy értendő, hogy közben nyilván volt 1-2 wot patch, win frissítés, driver update.
Fórumokon azt olvastam, hogy azért volt (nekem) a fagyás, mert túl sok mindent akart egyszerre betölteni. Igaz, nekem voltak/vannak fenn modok, de vanillán indítva/cache-t törölve/kecskét áldozva is ugyanúgy kifagyott alkalmanként.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...