Hello dobilaci!
Köszönöm a kioktatást.
Ez egy most vásárolt tank, így azt raktam rá, ami a garázsomban a polcomon volt (legénység, és felszerelés), hogy kipróbáljam, de belépni sem tudtam vele a csatába.
A játék nem hülyebiztos (pl: én) így akár dr.-i címmel rendelkező töltőt is rakhatnék bele, úgy is el kéne indulnia!!!
A képet épp az amerikairól csináltam, de az orosz Obj 277, és a német Leo-val sem ment be X-es csatába, ezért kérdeztem tőletek. Gondolhatnád a sok csillagoddal, hogy aki X-esig elér nem most kezdte, így kipróbáltam, mindent ami csak eszembe jutott: átmentem másik szerverre, másik tankokkal próbálkoztam, de ahogy a másik hozzászólásban is láthatod, ez nem csak nálam fordult elő így NEM a rosszul képzett legénységgel, és rossz felszereléssel van a baj, NEM ezért nem megy be X-es csatába. Sajnos én nem érek rá minden nap órákat játszani, vagy minden héten, így nincs annyi tapasztalatom mint neked. De Te nem is a problémát nézted, hanem, hogy kioktass. Köszönöm a semmit. Írtam a supportnak, egyenlőre ők sem tudják mi a baj. Letöröltem a játékot (tudom neked ez biztos tetszik, de) megpróbálom újra telepíteni. Köszönettel.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...