Tudja valaki, mi lett azzal a Battle Pass képzési könyvekkel és töredékekkel, amiket nem vettem át jutalomként? Benéztem a dátumot, mármint a végét és nem váltottam ki a könyveket és töredékeket. Akkor az már kuka?
nem kuka. megkapja, amikor először belép a játékba a szezon vége után:
'If you do not claim rewards during the Season, you will receive default rewards for completed Stages when you first log into the game after the Season ends.'
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leopardusz
3 éve 9 hónapja - 3 éve 9 hónapja#304285Írta: Leopardusz
Megválaszolva: Leopardusz
Nem kuka, tegnap nekem is kiirta h a még ki nem vett könyvemet a ruszkiknak cimezve betette a raktárba...
A tokenekre meg talán 20ig lehet vásárolni, tankot, egyebet...
Én érzem úgy, hogy a karácsonyi X-es szint elérését nagyon megnehezítették? Megvan az összes dísz, a nagy díszek, ezzel együtt VI-os szinten van, és még 10 pont kéne a VII-hez. Innentől kezdve már csak 1 pontokat lehet gyűjteni, ha olyan díszt kapsz, vagy gyártasz, ami még nem volt. Kb. lehetetlen küldetés.
Én érzem úgy, hogy a karácsonyi X-es szint elérését nagyon megnehezítették? Megvan az összes dísz, a nagy díszek, ezzel együtt VI-os szinten van, és még 10 pont kéne a VII-hez. Innentől kezdve már csak 1 pontokat lehet gyűjteni, ha olyan díszt kapsz, vagy gyártasz, ami még nem volt. Kb. lehetetlen küldetés.
Nekem úgy tűnt, hogy amikor legyártok egy díszt - amelyikből még nem volt - , akkor azonnal kaptam +3 pontot. Utána ha ezt beraktam egy még korábban nem használt helyre, akkor +3-at, ha pedig egy már használatban lévő helyre, akkor +1-et. Ha így van, akkor nem 1 pontokat fogsz egy új dísszel gyűjteni, hanem 3+1=4-et. Persze, ha tévedek, akkor javítsatok ki nyugodtan, majd ha játszom ma, akkor jobban megnézem a matek részét.
3 éve 9 hónapja - 3 éve 9 hónapja#304297Írta: Attiska
Megválaszolva: Attiska
Igen, ez így van, ameddig nincs van lefagyott hely. Amint az összes díszed megvan, onnantól kezdve egy pontokat fogsz kapni, ha olyat teszel fel, ami még nem volt.
De már látom, tényleg kapunk + pontot olyan dísz gyártásáért, ami még nem volt meg. Viszont. ez iszonyú mennyiség töredékbe fog kerülni, nehezebb lesz kimaxolni a hangulatot jóval, mint az eddig szintes díszekkel.
Sziasztok!
Srácok nem tudja valaki hogy a twich droppok mit tartalmaznak, hová kerülnek?
Mert tegnap és ma is mutatott ládákat, de 1 darabot sem kapatam az accra. Pedig tegnap 4db, ma meg 1db Mystery Droppot kaptam. Össze vagyok kötve a twichwl máskor mindig megjött amit adtak.
Sziasztok!
Nem találom a garázsban a Hóleányokat. A barakkban ugyan van már 3 az idei évből, de a napi ajándékot nem tudom hol tudom átvenni tőlük.
Köszi a segítséget előre is!
Sziasztok!
Nem találom a garázsban a Hóleányokat. A barakkban ugyan van már 3 az idei évből, de a napi ajándékot nem tudom hol tudom átvenni tőlük.
Köszi a segítséget előre is!
Keress egy időutazó gépet, menj vissza 2020-ba, és ott lesznek azok a Hóleányok!
Viszont most már biztos, hogy nagyon meg lett nehezítve a X-es szint elérése. Eddig, a szintes díszekkel lényegében pénz nélkül meg lehetett csinálni, ha egy kicsit kitartó vagy. Most már csak úgy lehet, ha veszel ládákat, és a ládákban olyan dísz lesz,a mi még nincs. A felesleges díszből származó 100 töredék lófasz. Ki lett ez jól találva.
3 éve 9 hónapja - 3 éve 9 hónapja#304322Írta: marcus.aurelius
Megválaszolva: marcus.aurelius
Van élet 9-es szinten is. Úgy csináltok, mintha a 10-es szint nélkül nem lehetne csata gombra kattintani.
Ezek a nevetséges mese camo-k meg a kutyát nem érdeklik, ezek miatt nem szenvedek a díszekkel. Ha ingyen kapnám őket, akkor se tenném fel egy tankomra se.
Viszont most már biztos, hogy nagyon meg lett nehezítve a X-es szint elérése. Eddig, a szintes díszekkel lényegében pénz nélkül meg lehetett csinálni, ha egy kicsit kitartó vagy. Most már csak úgy lehet, ha veszel ládákat, és a ládákban olyan dísz lesz,a mi még nincs. A felesleges díszből származó 100 töredék lófasz. Ki lett ez jól találva.
Nem számoltam utána, de a napi küldetésekből, és Arnoldos küldetésekből jövő kis ládákból is esik töredék. Ha gyártasz belőle új díszt az 3 pont, ha felrakod 1 pont, vagyis össz 4 pont díszenként. Hogy így meddig tart nem számoltam utána, de már kevés játékkal is "pénz nélkül" a 7-es szinten járok.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...