Sziasztok
A következő kérdésem van, lehet-e adatott találni arról, hogy egy tank mennyiszer játszik a saját tierjében illetve mennyiszer, sorolja feljebb az mm. Velem a következő történt: a kv4,illetve a t77 az utsó 23 csatáját nézve egyszer sem volt tier hatos-hetes tankokkal összerakva, csak full nyolcas tierben de döntő többségben 23-ból 17 alkalommal volt magasabb tierben a t77-es. lényeg megtudom-e nézni valahol az adott tankom átlagban milyen tierben küzd. remélem nagyjából érthető volt a kérdés. A válaszokat előre is köszönöm.
Pont olyan publikus stat, amit keresel, szerintem sincsen. Viszont vannak olyan statok, amelyek érdekesek és amelyekből témábavágó következtetéseket lehet levonni.
Elsőként a
wotcharts.eu/ServerAvg
néztem meg --- itt egyebek mellett az (is) látható, hogy tierenként mennyi tank van összesen az EU-szerver accountjain.
T10 4 238 146
T9 5 022 049
T8 10 032 401
T7 7 630 849
T6 10 373 712
Ebből az látható, hogy arányaiban sok T8 és T6 tank van – és ezek adott esetben „keresik” csatájukat, amely igényt az MM-nek ki kell szolgálnia.
Ugyan ez az oldal/stat mutat csataszámot is, ezzel az itteni adattal azonban az a gond, hogy kb. „örök- statatisztikát” mutat, így a régi tankok (pl. Revo) és az újabb tankok (pl. Bourrasque) csataszámai nem a mostani realítást mutatják --- Revo-t régen sokan és sokat játszották ám manapság elég kikopott, míg a Borzsák csak kb. 2 éve létezik a játékban, ám rengetegen játsszák. Remélem érthető, hogy mire akarok kilyukadni --- ezen „örök- statisztika” nem/erősen torzítva mutatja/mutatná a jelen helyzetet.
Szerencsére ott a
www.tomato.gg/tank-stats
, ahol az elmúlt 60 nap csataszámai (is) láthatóak – ez tierenként összesítve a következő adatot adta ki nekem:
T10 38 075 403
T9 35 565 164
T8 64 269 221
T7 20 972 645
T6 25 997 294
Eddig a tények, az kapásból látható, hogy aránytalanul sokan, egyenesen RENGETEGEN nyomnak a csatagombra T8 tankkal, mindenki továbbgondolhatja ízlése szerint.
Folyt köv --- reggeli után még majd megírom az én következtetéseimet.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...