Jelenleg 136 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 19 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 20 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Csak egy kérdés

3 éve 9 hónapja #304211 Írta: reflmix
Megválaszolva: reflmix
Annyi update van, hogy ismerősöm gépén belépett az én accountommal, és neki is ezt az El haluf os töltőképernyős dolgot mutatja, és nem tovább. Teljesen tanácstalan vagyok mi a teendő ilyenkor. Halott ügy a fiókom ? 20k+ csata plusz nem kevés pénz. Mit csináljak ezzel ? elküldtem WGCheck reportot is a Help desknek. Mit csinálnak azzal az adattal ? Vagy van erre mód hogy egyáltalán elérhető lesz a fiókom ? 
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leopardusz
Téma zárolva.
3 éve 9 hónapja #304212 Írta: matyiabagoly
Megválaszolva: matyiabagoly

Annyi update van, hogy ismerősöm gépén belépett az én accountommal, és neki is ezt az El haluf os töltőképernyős dolgot mutatja, és nem tovább. Teljesen tanácstalan vagyok mi a teendő ilyenkor. Halott ügy a fiókom ? 20k+ csata plusz nem kevés pénz. Mit csináljak ezzel ? elküldtem WGCheck reportot is a Help desknek. Mit csinálnak azzal az adattal ? Vagy van erre mód hogy egyáltalán elérhető lesz a fiókom ? 

Hajnalban újraindulnak a szerverek, utána biztos jó lesz.
Téma zárolva.
3 éve 9 hónapja #304215 Írta: atilis81
Megválaszolva: atilis81

A fiókod nem tud megszűnni, maximum csak akkor, ha valaki feltöri a jelszavadat, bár erre elég kicsi az esély. Ez olyan, mint a facebook, független attól, hogy hol, milyen gépen lépsz be. Ha valahol fel van telepítve a Wot, akkor ott is be tudsz lépni a fiókodba. Valószínűleg magával a számítógéppel, vagy a játékkal, az adott gépen van valamilyen probléma. Javaslom a gép újratelepítését, és a játék újra installálását. Maga a fiókod nem tud megszűnni, ha teszem azt évekig nem lépsz be a játékba akkor sem, tehát ettől nem kell félned.
Téma zárolva.
3 éve 9 hónapja #304217 Írta: Leopardusz
Megválaszolva: Leopardusz
Mondta h más gépen s próbáltak belépni az accba, s ott is ez volt a gond.

Mindenképp kell irni a társaságnak, oldják meg!
Téma zárolva.
3 éve 9 hónapja #304218 Írta: atilis81

Mondta h más gépen s próbáltak belépni az accba, s ott is ez volt a gond.

Mindenképp kell irni a társaságnak, oldják meg!

Azt még meg tudnád nézni, hogy az "eu.wargaming.net" oldalra be tudsz-e lépni a felhasználói adataiddal, mert ha ott látod a fiókodat, és be tudsz lépni, akkor tuti, hogy nem szűnt meg a fiókod.
Egyébként az nem lehet, hogy bannolták a fiókodat valami okból kifolyólag? Pl. tiltott mod használat....stb....?
Téma zárolva.
3 éve 9 hónapja #304219 Írta: reflmix
Megválaszolva: reflmix
UP! Képzeljétek, hazaértem munkából, és beengedett a játék. még egy automatikusan generált e-mailt kaptam a WG-től ahol le írták hogy amit tudtak megtettek. most vagy ők, vagy a hajnali szerver reset segített , nem tudom de úgy néz ki helyre jött. Modokat, semmit nem használtam ez tévesztett meg engem is , mert sokan írták angol fórumokon hogy a modokkal lehet gond, de nekem semmi mod nincs telepítve. Utólag visszatekintve lehet az lehetett a baj hogy idő elött alt+f4 eztem a meccsből, mindenesetre sikerült kicsit be szaratnia akkor is ha csak ez egy játék. Nem szerettem volna elbukni az accountot. Mindenesetre iszonyatosan jól esett hogy segítettetek. Ha lehetne mindenkinek fizetnék egy sört, vagy amit iszik. Az ember félve írja le ezeket a problémákat, mert már úgy vagyok automatikusan vele hogy más baját mindig le tojják. De nagyon nagy köszönet mindenkinek itt !
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leopardusz, Vadkakasok /ROTON/
Téma zárolva.
3 éve 9 hónapja #304220 Írta: atilis81
Örülök, hogy végülis megoldódott a probléma, és nem veszett el a fiókod.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: reflmix
Téma zárolva.
3 éve 9 hónapja #304228 Írta: Rozsda
Megválaszolva: Rozsda
Sziasztok ! Segítséget szeretnék kérni. A garázson belül nem jelenítődnek meg oldalak pl bolt vagy a mostani adventi kalendárium de legjobban a hatéves tokeneim idegesítenek. Nem elérhetőek mert csak egy szürke lap nyílik meg helyettük. Esetleg valami grafikai beállítással segíthetek ezen. Törlés újratelepítés már meg volt.
Téma zárolva.
3 éve 9 hónapja #304229 Írta: Jacktor
Megválaszolva: Jacktor
VGA driver friss? MOD-ok kikapcsolva? Milyen felbontáson vagy? Ablakos megjelenítés?
Nálam ablakos és néha a kliensen beül felugró ablakok tartalma dupla méretben jelenik meg így csak a bal alsó részét látom a tartalomnak.(mondjuk nálam vga driver legalább egy éve nem volt frissítve)
Téma zárolva.
3 éve 9 hónapja #304231 Írta: Tankosfej27
Megválaszolva: Tankosfej27
Köszi a válaszod!

Hát igen a rangsoroltat idén el is engedtem. Legalább maradt egy csomó kötvényem. Ezután engedtem el hagyományosban de sajnos nagyon megszoktam a jót. Pl. EBR 105 repesszel nagyon adta mellé jött a spot sebzés is bőven.
Mindenesetre megpróbálom az általad írtakkal is hátha minden oké lesz. Csak kicsit már szánalmas volt sárga tank ász matricával az utolsók között lenni. :D
Téma zárolva.
3 éve 9 hónapja #304235 Írta: pimpa1974
Megválaszolva: pimpa1974
Sziasztok.
Nálatok ma működik rendesen a játék?

Nálam Laggol egész nap :( Nem tudjátok mi a fene van vele?
Téma zárolva.
3 éve 9 hónapja #304240 Írta: RockyRuciano
Megválaszolva: RockyRuciano

Sziasztok.
Nálatok ma működik rendesen a játék?

Nálam Laggol egész nap :( Nem tudjátok mi a fene van vele?

RU szerverre irják ugyan a szerver-laggot + DDOS-t , ámha az üzlet beindul....
thearmoredpatro...pdate/
thearmoredpatro...ttack/

(amúgy én nem tapasztalok laggot)
Téma zárolva.
3 éve 9 hónapja #304241 Írta: RockyRuciano
Sziasztok!
Kérdésem: miként számolódik pontosan a „napi küldetések”-nél a kritikus találat?
A kérdésem mögött a következő van:
=11.0ptVannak ugyebár azok a „napi küldetések”, ahol adott mennyiségű kritikus találatot írnak elő: 7 kritikus találat egy csatán belül ill. 10 v. 15 kritikus találat bármennyi csata alatt. Sokáig nem foglalkoztam különösebben a napi küldikkel, de az elmúlt 3 hónapban gyakorlatilag naponta játszottam és figyeltem a küldiket, mert szükségem volt rájuk a BattlePass-hoz. Viszont azt tapasztaltam, hogy elég sokszor TÖBB kritikus találatot számol be a program nekem kritikus találatként, mint amennyit a csatát követő eredmény-képernyő alapján saját magamnak megítélnék. A különbség legtöbbször 1-2 kritikus találat volt és ezt még azzal magyaráztam, hogy 1 adott modult/legénységi tagot többször lőttem meg. Ám olyan is volt, hogy mondjuk 9 találat hiányzott a küldi teljesítéséhez, az eredmény-képernyő alapján én 6 találatot ítéltem volna meg saját magamnak, ám a program a küldit is teljesítettnek jelezte ki. Ha artyvval mentem, olyan is előfordult, hogy a többlet 6-7 kritikus találat volt (minimum! --- mert a teljesített küldi miatt nem derült ki pontosan, hogy a program miként/mennyit számolt) --- ilyenkor gondoltam, hogy esetleg a kábítást is kritikus találatként számolják be ebben az esetben, de így se jött ki a matek. Úgyhogy innen ered a kérdésem, hogy miként számolódik pontosan a „napi küldetések”-nél a kritikus találat.
Téma zárolva.
3 éve 9 hónapja #304242 Írta: Tankpeti
Megválaszolva: Tankpeti

Sziasztok!
Kérdésem: miként számolódik pontosan a „napi küldetések”-nél a kritikus találat?
=11.0ptVannak ugyebár azok a „napi küldetések”, ahol adott mennyiségű kritikus találatot írnak elő: 7 kritikus találat egy csatán belül ill. 10 v. 15 kritikus találat bármennyi csata alatt. Sokáig nem foglalkoztam különösebben a napi küldikkel, de az elmúlt 3 hónapban gyakorlatilag naponta játszottam és figyeltem a küldiket, mert szükségem volt rájuk a BattlePass-hoz. Viszont azt tapasztaltam, hogy elég sokszor TÖBB kritikus találatot számol be a program nekem kritikus találatként, mint amennyit a csatát követő eredmény-képernyő alapján saját magamnak megítélnék. A különbség legtöbbször 1-2 kritikus találat volt és ezt még azzal magyaráztam, hogy 1 adott modult/legénységi tagot többször lőttem meg. Ám olyan is volt, hogy mondjuk 9 találat hiányzott a küldi teljesítéséhez, az eredmény-képernyő alapján én 6 találatot ítéltem volna meg saját magamnak, ám a program a küldit is teljesítettnek jelezte ki. Ha artyvval mentem, olyan is előfordult, hogy a többlet 6-7 kritikus találat volt (minimum! --- mert a teljesített küldi miatt nem derült ki pontosan, hogy a program miként/mennyit számolt) --- ilyenkor gondoltam, hogy esetleg a kábítást is kritikus találatként számolják be ebben az esetben, de így se jött ki a matek. Úgyhogy innen ered a kérdésem, hogy miként számolódik pontosan a „napi küldetések”-nél a kritikus találat.

A modulok rendelkeznek bizonyos életerővel. Ez a szám nem látható a játékosnak, általában csak a modul megsemmisítése, vagy 50% életerőre kerülése van megjelenítve, mivel azok adnak negatív effektet a tanknak.
Hasonlóan az eredményjelző is csak az egyes modulok kritikus lesebzését, vagy azok megsemmisítését jelzi neked.
A küldetés viszont minden kritikus találatot számol, ami sebzi a modult: lehet, hogy az mindössze 1 életpont, de az pont ugyanannyit ér, mint egy full hp-s lőszerrekesz.
Például egy gépágyúval folyamatosan az enemy lánctalpát lőve várhatóan nagyon gyorsan lehet végezni ezzel a küldetéssel. Hasonlóan arty-val: ha elég nagy a hatósugár, és tegyük fel 3 tank áll egymáson, az várhatóan minimum 6+ kritikus találat lesz, mert az összes lövege és lánca is megsérül.
Téma zárolva.
3 éve 9 hónapja #304243 Írta: RockyRuciano

Sziasztok!

A modulok rendelkeznek bizonyos életerővel. Ez a szám nem látható a játékosnak, általában csak a modul megsemmisítése, vagy 50% életerőre kerülése van megjelenítve, mivel azok adnak negatív effektet a tanknak.
Hasonlóan az eredményjelző is csak az egyes modulok kritikus lesebzését, vagy azok megsemmisítését jelzi neked.
A küldetés viszont minden kritikus találatot számol, ami sebzi a modult: lehet, hogy az mindössze 1 életpont, de az pont ugyanannyit ér, mint egy full hp-s lőszerrekesz.
Például egy gépágyúval folyamatosan az enemy lánctalpát lőve várhatóan nagyon gyorsan lehet végezni ezzel a küldetéssel. Hasonlóan arty-val: ha elég nagy a hatósugár, és tegyük fel 3 tank áll egymáson, az várhatóan minimum 6+ kritikus találat lesz, mert az összes lövege és lánca is megsérül.

=11.0ptElméletileg lehetne ez a magyarázat. Igen ám, viszont ritkán, de van olyan, hogy HP-sebzés nélküli modulsebzés és ezeket mindig korrektül kimutatja/beleszámolja a csatát követő eredmény-képernyőn --- azaz a kérdezett küldis modulsebzés-többlet ezen felül van.
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 10 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 21 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 21 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 11 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.