3 nap ban-t kaptam szerda 8 óráig mert felkentem egy trollklános trollt a falra (a sarokba, hogy ne lökdösődjön tovább) miután végiglökdöste a csapattagokat Pilsenen a gyárépületben tornyozás közben, meg előtte felvonulásnál a buckáknál.
(Vagy gondolom ezért, mert amúgy nem szokásom. De azért WG-ék is megnézhetnék a feljelentő klánját, mert emlékeim szerint ilyen "sorszámozott" csapattagú tagok voltak a klánjában, vagyis valószínűleg csak provokálásra/trollkodásra tartja a profiljait. Fene a ferdehajlamú mindenit.)
Kérdésem: van értelme fellebbezni, vagy úgysincs büntetés mérséklés és nyomjam addig az elfeledett kisprofilokon?
(Mondjuk érdekes, mert a mondott csata szombat este lehetett, és vasárnap még vígan játszottam délelőtt, aztán nem léptem be hétfő estig, így tipp alapján vasárnaptól bannolhattak, vagyis vagy a "WG bíróság" a lassú, vagy a troll ült a feljelentésen. De 3 napot kissé soknak érzek, régi világban már a lökdösődő lett volna kék és max 1 nap ban ha kilövöm. Bár cimborám állítása szerint kapott ő már 2 hetet is chatelés miatt, de az engem nem fenyeget, mert a magyar "ízes" odamondásokat többnyire nem értik, csak max benáculnak rá a nyugati kisgyerekek, de nem értik.)
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...