Jelenleg 131 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 19 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 20 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Csak egy kérdés

3 éve 8 hónapja #304628 Írta: Ravenholm
Megválaszolva: Ravenholm
Üdv! A toborzó programmal kapcsolatban érdeklödnék. Van egy pár éves accom amit nem használtam. Viszont most belogoltam. Megkaptam a derp vk t, a super hellcatet ès pár más tankot... Igy hogy sosem játszottam vele, hiába régi vajon a toborzóban rèszt vehet? Ès csak tech tree tankokkal lehet csinálni vagy a jutalom ès ajándék prémekkel is? Csak a Mauerbrecher miatt csinálnám. Fizetni nem akarnék érte mert annyit nem ér. :) De nagyon szeretnék idétlenkedni vele. // Viszont a maus ágát nem húznám ki egy ilyen tankért.
Téma zárolva.
3 éve 8 hónapja - 3 éve 8 hónapja #304631 Írta: PZoli
Megválaszolva: PZoli

Üdv! A toborzó programmal kapcsolatban érdeklödnék. Van egy pár éves accom amit nem használtam. Viszont most belogoltam. Megkaptam a derp vk t, a super hellcatet ès pár más tankot... Igy hogy sosem játszottam vele, hiába régi vajon a toborzóban rèszt vehet? Ès csak tech tree tankokkal lehet csinálni vagy a jutalom ès ajándék prémekkel is? Csak a Mauerbrecher miatt csinálnám. Fizetni nem akarnék érte mert annyit nem ér. :) De nagyon szeretnék idétlenkedni vele. // Viszont a maus ágát nem húznám ki egy ilyen tankért.

Bármilyen tankkal lehet csinálni, de a toborzott felhasználónak kell játszani, ő gyűjti a pontokat és ha eléri az 1500-at (naponta max. 100-at lehet), akkor mindketten választhatnak egy tankot a hozzájuk tartozó listából.
Kiegészítés: Most néztem rá újra a cikkre. A következő szezontól (január 26-tól) már lesz egy Tier minimum is:
1. szakasz: Tier 2+
2. szakasz: Tier 5+
3. szakasz: Tier 6+
4. szakasz: Tier 6+
5. szakasz: Tier 7+
6. szakasz: Tier 7+
worldoftanks.eu...son-9/
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ravenholm
Téma zárolva.
3 éve 8 hónapja #304632 Írta: Ravenholm
Köszönöm! Mèg annyit hogy ha most elkezdem, ès ha a 26. án jön a következő akkor amit 26 ig farmoltam pontot az megmarad vagy eltünik? Át lehet vinni a 26. án kezdődőre?
Téma zárolva.
3 éve 8 hónapja - 3 éve 8 hónapja #304636 Írta: PZoli

Köszönöm! Mèg annyit hogy ha most elkezdem, ès ha a 26. án jön a következő akkor amit 26 ig farmoltam pontot az megmarad vagy eltünik? Át lehet vinni a 26. án kezdődőre?

A pontok nem vesznek el. A most kezdted el az a mai napot jelenti vagy a tegnapot? Ha tegnap megszerezted az első 100 pontot, akkor ha minden nap megcsinálod, akkor még bizonyosan választhatsz a mostani listából is. Ha nem szerezted meg, akkor kérdőjeles számomra. Az okokról a ma megjelent cikk hozzászólásainál írok.
www.wotinfo.hu/...omment
Téma zárolva.
3 éve 8 hónapja #304639 Írta: Bulcsu
Megválaszolva: Bulcsu
3 nap ban-t kaptam szerda 8 óráig mert felkentem egy trollklános trollt a falra (a sarokba, hogy ne lökdösődjön tovább) miután végiglökdöste a csapattagokat Pilsenen a gyárépületben tornyozás közben, meg előtte felvonulásnál a buckáknál.
(Vagy gondolom ezért, mert amúgy nem szokásom. De azért WG-ék is megnézhetnék a feljelentő klánját, mert emlékeim szerint ilyen "sorszámozott" csapattagú tagok voltak a klánjában, vagyis valószínűleg csak provokálásra/trollkodásra tartja a profiljait. Fene a ferdehajlamú mindenit.)
Kérdésem: van értelme fellebbezni, vagy úgysincs büntetés mérséklés és nyomjam addig az elfeledett kisprofilokon?  

(Mondjuk érdekes, mert a mondott csata szombat este lehetett, és vasárnap még vígan játszottam délelőtt, aztán nem léptem be hétfő estig, így tipp alapján vasárnaptól bannolhattak, vagyis vagy a "WG bíróság" a lassú, vagy a troll ült a feljelentésen. De 3 napot kissé soknak érzek, régi világban már a lökdösődő lett volna kék és max 1 nap ban ha kilövöm. Bár cimborám állítása szerint kapott ő már 2 hetet is chatelés miatt, de az engem nem fenyeget, mert a magyar "ízes" odamondásokat többnyire nem értik, csak max benáculnak rá a nyugati kisgyerekek, de nem értik.)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: RedFox69
Téma zárolva.
3 éve 8 hónapja - 3 éve 8 hónapja #304641 Írta: VaFec
Megválaszolva: VaFec

3 nap ban-t kaptam szerda 8 óráig mert felkentem egy trollklános trollt a falra (a sarokba, hogy ne lökdösődjön tovább) miután végiglökdöste a csapattagokat Pilsenen a gyárépületben tornyozás közben, meg előtte felvonulásnál a buckáknál.
(Vagy gondolom ezért, mert amúgy nem szokásom. De azért WG-ék is megnézhetnék a feljelentő klánját, mert emlékeim szerint ilyen "sorszámozott" csapattagú tagok voltak a klánjában, vagyis valószínűleg csak provokálásra/trollkodásra tartja a profiljait. Fene a ferdehajlamú mindenit.)
Kérdésem: van értelme fellebbezni, vagy úgysincs büntetés mérséklés és nyomjam addig az elfeledett kisprofilokon?  

(Mondjuk érdekes, mert a mondott csata szombat este lehetett, és vasárnap még vígan játszottam délelőtt, aztán nem léptem be hétfő estig, így tipp alapján vasárnaptól bannolhattak, vagyis vagy a "WG bíróság" a lassú, vagy a troll ült a feljelentésen. De 3 napot kissé soknak érzek, régi világban már a lökdösődő lett volna kék és max 1 nap ban ha kilövöm. Bár cimborám állítása szerint kapott ő már 2 hetet is chatelés miatt, de az engem nem fenyeget, mert a magyar "ízes" odamondásokat többnyire nem értik, csak max benáculnak rá a nyugati kisgyerekek, de nem értik.)

Ha jól tudom, akkor a WG szava szent és megkérdőjelezhetetlen ilyen esetekben.
Valahol olvastam régebben, talán valahol itt, hadd ne kelljen megkeresnem.
Tehát kénytelen vagy kivárni a 3 napot.
Régen, ha valaki bekékült, akkor büntetlenül ki lehetett lőni, sose járt érte ban.
"Chatelés" miatt általában chat ban-t szoktak adni, kivétel ha olyan szavakat használsz, amit a wg szótár alapból tilt, erről is lehet olvasni az ÁSZF-ben.
Van egy ismerősöm, aki sokat tudna erről mesélni........
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina, Bulcsu
Téma zárolva.
3 éve 8 hónapja #304642 Írta: Figyelő
Megválaszolva: Figyelő
AT-8 miért 90%-ban owerlordra megy, az ellenfélnél miért Leff, nálunk miért szecska arty van?
Köszönöm wg.

Téma zárolva.
3 éve 8 hónapja #304643 Írta: VaFec
Megválaszolva: VaFec

AT-8 miért 90%-ban owerlordra megy, az ellenfélnél miért Leff, nálunk miért szecska arty van?
Köszönöm wg.

Sajnos előfordul ilyen eset is, de ez csak egy pillanatnyi állapot, holnapután fordul a kocka.
Téma zárolva.
3 éve 8 hónapja #304644 Írta: Figyelő
Megválaszolva: Figyelő
Hidd el nem fordul.

Téma zárolva.
3 éve 8 hónapja #304648 Írta: Bulcsu

Ha jól tudom, akkor a WG szava szent és megkérdőjelezhetetlen ilyen esetekben.
Valahol olvastam régebben, talán valahol itt, hadd ne kelljen megkeresnem.
Tehát kénytelen vagy kivárni a 3 napot.
Régen, ha valaki bekékült, akkor büntetlenül ki lehetett lőni, sose járt érte ban.
"Chatelés" miatt általában chat ban-t szoktak adni, kivétel ha olyan szavakat használsz, amit a wg szótár alapból tilt, erről is lehet olvasni az ÁSZF-ben.
Van egy ismerősöm, aki sokat tudna erről mesélni........

2013-ban többször volt, ha troll ágyús valamivel lőttem, és elém mozdult valami "testemmel fedezem az ellenfelet" játékos a csapatomból és kilőttem, hogy kaptam kb. egy nap bant, de az automatikusan ment, azaz vagy a cselekményért kaptam, vagy sokan jelentettek akik félreértették a szitut. (Akkor ugye még csapattagot is lehetett sebezni.) De ott rögvest kidobott a rendszer, így legalább abban biztos lehettem, miért kaptam a tiltást. Néha egy héten többször is megesett, ezért volt akkoriban 4 profilom. :)
Téma zárolva.
3 éve 8 hónapja #304649 Írta: mistadabolina
Megválaszolva: mistadabolina

Hali.
Ha van replay file az ominózus esetről írj egy ticketet a wg-nek és tedd mellé a file-t. Nem fogják a büntit mérsékelni, mert majd jól leírják, hogy ejnye-bejnye ez nem fér bele az általános szerződési feltételekbe, amit elfogadsz hogy játszani tudj. Viszont a kancsó gyerek is megkapja ugyanazt a büntit amit te.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Bulcsu
Téma zárolva.
3 éve 8 hónapja - 3 éve 8 hónapja #304650 Írta: Bulcsu

Hali.
Ha van replay file az ominózus esetről írj egy ticketet a wg-nek és tedd mellé a file-t. Nem fogják a büntit mérsékelni, mert majd jól leírják, hogy ejnye-bejnye ez nem fér bele az általános szerződési feltételekbe, amit elfogadsz hogy játszani tudj. Viszont a kancsó gyerek is megkapja ugyanazt a büntit amit te.

nincs sajnos replay, mert csak az utolsó csatát mentésre van állítva, és csak akkor rakom el külön mappába, ha érdekes a csata (ezt se régóta). Ezért is panaszkodtam, hogy régen legalább azonnal kivágott a rendszer, mert akkor nyilván azonnal elmentem a replay mappából, és meg lenne, de utána még toltam több csatát, így nincs meg már, így nincs mivel replikáznom.  De legközelebb okosabb leszek, lehet nyitok egy mappát a trolloknak replay ügyben, csak bírja a kis laptopom hellyel.   (Egy-két emlékezetes már így is van, csak azok nem agresszívak, hanem pl olyan aki a víz szélén vár a csata végéig t32-vel, megfordítom a csatát, de kilőnek, 2 ellenfél marad 2 számjegyű hp-val. vár még 5 percet és amikor már lehetne egy döntetlen, mert az ellenfél se foglal, az utolsó percben belefullad. Egyre kreatívabbak a trollok.)
Téma zárolva.
3 éve 8 hónapja - 3 éve 8 hónapja #304684 Írta: maxi80
Megválaszolva: maxi80
Áve
279 koalíció 4

​​​25 belső modult vagy személyzet sérülése küldetésnél tippeket kérnék. 
Szerintem ez értelmetlen küldetés a he átdolgozása után, nincs potenciális tank ezeken az ágakon. 
Am amx ac t8 td 120mm gun talán, mert a t10 is Uez az ágyú 
Parancs felhasználás nem játszik, mert a németet kiváltos, orosz, amcsi kész. 
Nagyon leragadtam ennél. 

Téma zárolva.
3 éve 8 hónapja #304685 Írta: Ravenholm
Üdv! Valaki tudja hogy mikor lesz a trade in es akció? 
Téma zárolva.
3 éve 8 hónapja #304686 Írta: PZoli

Üdv! Valaki tudja hogy mikor lesz a trade in es akció? 

Ha a tankbecserélős eseményre gondolsz, akkor info ugyan nincs róla, de jól érezted, hogy tavaly is ilyen tájt volt.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ravenholm
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 10 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 21 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 21 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 10 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.