Sziasztok! Most mentem egy csatát Type 64-gyel és szereztem 1993 xp-t, viszont a dögcédulákon valamiért nem jelenik meg ez a rekord (néhány hónappal ezelőtt ugyanez volt, csak T-34-85M-mel). Tudnátok ebben segíteni?
Sziasztok! Most mentem egy csatát Type 64-gyel és szereztem 1993 xp-t, viszont a dögcédulákon valamiért nem jelenik meg ez a rekord (néhány hónappal ezelőtt ugyanez volt, csak T-34-85M-mel). Tudnátok ebben segíteni?
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli, Csongor910
Koránkelő vagyok így szoktam reggel játszani ha nincs más programom...
Viszont ezeket nem lehet kibannolni a fenébe?
Más kérdés folyamatosan tiltok felhasználókat de nem látom, hogy randomban is megjelennének a tiltásaim. (nem reportra gondolok csata közben) Erről tud valaki, hogy hogyan működik a rendszer?
Ha az zavar, hogy felugrik a lőszerbetöltésre figyelmeztető ablak, akkor ugyan azzal a mennyiséggel töltsd fel mindkét opciót. Egyébként pedig a használt módosítást simán leszereled és ennyi.
Megkaptam anno a progetto -t 30 nap kipróbálásra és ki is írta, hogy 1 millio kredit és 9.900 arany áron meg is lehet venni. Viszont a jobbclickes menűben a "vásárlás" nem volt elérhető. Kredit és arany volt nálam, amennyi kell. Arra gondoltam, hogy esetleg a bérleti idő végén meg tudom majd vásárolni. Ma lejárt a bérleti időszak, de a vásárlás továbbra sem elérhető.. Mi lehet, lehetett a probléma? Máshol tudtam volna megvenni (mondjuk a weboldalon)? Most elúszott a lehetőség, vagy valahol még hozzáférhetek? Végülis a garázsban még látom, csak már nem tudom csatába vinni.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...