Még a legjobb szándék mellett is 22mm alatt van ebben a szögben a páncélvastagság, a type61 alap átütése pedig 258mm. Nem tudok elképzelni olyan pixelgalambot vagy kidőlt kerítéscölöpöt ami annyira lecsökkenthetné, hogy ezt ne üsse át.
Egy erősebb szellentés át kellett volna menjen ebből a szögből, nem hogy ez a lövedék. Ezért vagyok meglőve, hogy ezt miként sikerült abszolválni.
Ha igazad van (márpedig én hiszek neked), és 22mm a páncélja az adott helyen, akkor a type61 közvetlen találattal automatikusan átüti a tankot (a 3x-os kaliber szabály miatt). Ha nem ütötte át, az azt jelenti (és nyilván erre a szokásos replay több segítséget at), hogy a lövedék előtte mást is elért (mint írtam kerítés vagy fal, avagy lepattanó egy másik tankról, de erre valszeg emlékeznél).
Utolsó lehetőségek közt van, hogy a mod által készített kép hibás, hogy az adott lövés nem a képpel megegyezően esett a tankra, illetve hogy bugot fogtál ki (nem lehetett láthatatlan fal, és ghost shell sem, mert azok nem érik el a tankot), de ezekre is replay adhat magyarázatot.
(Illetve ha van is replay azt csak csütörtökön tudom megnézni, addig nem áll rendelkezésemre a játék futtatásához szükséges technika

Ha van rá mód privátban küld el, és ott írok majd)
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...