Sziasztok!
Járt már úgy valaki, hogy ha prémium fiókkal játszik akkor rosszabbul megy a játék?
Olyan mintha gyengébb legénység lenne, vagy nem lenne a tank fejlesztve annyira. Vagy többször dob be gyengébb csapathoz, mint prémium nélkül. Nekem pl. a győzelmi arányomon látható mikortól fizettem elő. Szóval, már elég csatát mentem ahhoz, hogy egyre erősebben gyanakodjak. Szinte biztosra veszem...
Ha esetleg nem felejtitek, szerintem megér egy próbát. Tényleg érdekes...
"Járt már úgy valaki, hogy ha prémium fiókkal játszik akkor rosszabbul megy a játék?"
Ezt írod te.
Más meg ilyesmit szokott, hogy
"Járt már úgy valaki, hogy ha NEM prémium fiókkal játszik akkor rosszabbul megy a játék?"
Szóval akkor kinek van igaza?!
"egyre erősebben gyanakodjak. Szinte biztosra veszem..."
Magam részéről én nem tapasztaltam különbséget a prémfiókos és anélküli játékaim mintái között sem azon első 8 évem alatt, amikor fizettem a játékért, sem az utóbbi 2 év játéka alapján, mióta nem adtam rá ki pénzt. Ez én vagyok. Az én tapasztalatom. Nyilván lesznek (vagy nem), akik beírnak egyik vagy másik álláspont mellett érvelve és utána az alapján, hogy melyik a több, eldöntheted, hogy "csak benézted és nincs így, hiszen az ide írók többsége nem osztja a nézeteidet" vagy "jól érezted, hiszen többen tapasztalták ugyanazt amit te".
Van aki azt hiszi, hogy csal a a WG (és vagy abba hagyja, vagy ennek ellenére tovább játszik). Lehet igaza van. Van aki azt hiszi, hogy nem csal a WG. Lehet igaza van. Tudni viszont nem lehet, ameddig erre vagy arra nincsen kézzelfogható bizonyíték, addig pedig marad a hit.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...