Sziasztok!
A T-54-es ágyúinak a lőszerei sebességét hol tudom megnézni?
A D-54-es megvan (kb.1000m/s), de a D10T2S-é érdekelne. Az ugyanolyan? Vagy gyorsabb?
Valahogy egy kicsit lassúnak találom, főleg ha 300m fölött használom.
Kicsit úgy érzékelem, ez is olyan tank ami köztes valami, hogy biztos kényszert érezz az Obj.140 kihúzására. Egyenlőre nem vagyok vele megelégedve. Ritkán tudok vele jót menni, kicsit többet vártam.
Elég mozgékony kis tank ez oké, hát a páncélzata...szóval a torony baszott jó, volt hogy 4k-t pattintottam vele. De, a többi nos...lehet én vagyok béna.
Nehéz vele helyezkedni, mert ha nagyon belemászok, akkor tuti rám áll mindenki, ha hátrébb próbálom, akkor meg ergya a löveg. Pontosnak pontos, majdnem Leo1.
Lenne, ha a lövedék sebessége nagyobb lenne. Néha messzebbről rendesen be kell ejteni a skulót, plusz rászámolni, ha mondjuk mozgásban van a másik. De, persze ilyenkor már nincs akkora átütés. Szóval, érdemes megvenni a D10T2S ágyút vagy menjek tovább az Obj.140-re (az lenne a végcél)?
Köszi előre is! Jó játékot!
Csak, hogy legyen egy másfajta vélemény is

Én anno a D10T2S (nagyobb dpm) ágyút vettem ki először, mert mint (nem meglepő módon) a legtöbbet azt ajánlják. Egy rossz fejlesztési döntésem volt ez a játékban (másfél éve történt, azóta nem követtem el ennyire nagy baklövést soha): a dpm nagy segítség lehet kritikus (ritka!) szituációkban, de a szórás minden egyes lövésnél számít.
Számomra ég és föld különbség volt a D-54-es ágyú használata (nem beszélve arról, hogy sokkal költséghatékonyabb is; matematikailag jobban teljesít a D10-es ágyúnál, kevesebb lövésből is több talál be, és mindehhez hozzávesszük azt is, hogy kevesebb prémiumlőszert kell használni).
Persze megjegyzendő, hogy én egy abszolút pozícionáláson alapuló játékot játszottam már akkor is, és (nem meglepő módon) egy pontosabb ágyúval nagyobb távolságra tudsz az ellenféltől elhelyezkedni (s így nem teszed ki a tankod folyamatos veszélynek / tudod használni a távolságon alapuló mechanikákat).
Nehéz vele helyezkedni, mert ha nagyon belemászok, akkor tuti rám áll mindenki...
Ez tudtommal minden tankra igaz, tehát a T-54 lehet az első mérföldkő, hogy megtanulj oly módon agresszívan játszani, hogy kellőképp biztonságban is legyél.
Próbáld ki mindkettő ágyút, mert hidd el, néha a célhoz vezető út fontosabb és izgalmasabb, mint maga a cél.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...