Jelenleg 118 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 10 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

Csak egy kérdés

4 éve 4 hónapja #302291 Írta: kl778
Megválaszolva: kl778
sziasztok, nekem annyi kérdésem lenne, hogy a klán - erődítmény - kláncsaták részt nem akarja modok nélkül sem betölteni.. valaki ha megosztaná a tanácsát, örülnék neki :)
Téma zárolva.
4 éve 4 hónapja #302300 Írta: E75
Megválaszolva: E75
Nekem is volt már ilyen, általában az idő megoldja 
Téma zárolva.
4 éve 4 hónapja #302303 Írta: Deadman78
Megválaszolva: Deadman78
Sziasztok!

Milyen esemény van, hogy a prém shopban ennyi akció van? Type 59, KV-5, stb...? 

Üdv
Téma zárolva.
4 éve 4 hónapja #302304 Írta: Tankpeti
Megválaszolva: Tankpeti

sziasztok, nekem annyi kérdésem lenne, hogy a klán - erődítmény - kláncsaták részt nem akarja modok nélkül sem betölteni.. valaki ha megosztaná a tanácsát, örülnék neki :)

Ha az inicializálást pörgeti, akkor a cache fájlok törlése megoldást nyújthat (lévén ha nem tömeges az eset, akkor a hiba a személy számítógépén leledzik).
Az alábbi leírás segíthet a megoldásban:
eu.wargaming.ne...10218/

Ha nem változik semmi, akkor egy a Game Center-ben a "Játék beállítások" menüpont allatt futtass egy "ellenőrzés és javítás"-t. Ha ez sem segít írj újra, és foglalkozunk részletesebben a hibával.
Téma zárolva.
4 éve 4 hónapja #302306 Írta: VaFec
Megválaszolva: VaFec

Ha az inicializálást pörgeti, akkor a cache fájlok törlése megoldást nyújthat (lévén ha nem tömeges az eset, akkor a hiba a személy számítógépén leledzik).
Az alábbi leírás segíthet a megoldásban:
eu.wargaming.ne...10218/

Ha nem változik semmi, akkor egy a Game Center-ben a "Játék beállítások" menüpont allatt futtass egy "ellenőrzés és javítás"-t. Ha ez sem segít írj újra, és foglalkozunk részletesebben a hibával.

Ahogy Deadman78 is írta, az idő megoldja, én is találkoztam már ezzel a problémával.
Mivel nem töröltem a cache-t, elképzelhető, hogy magától törlődik időnként?
Téma zárolva.
4 éve 4 hónapja #302311 Írta: kl778
sajnos nem az inicializálást pörgeti, hanem a "tartalom betöltése" résznél akad el valamiért.. és az az érdekes számomra, hogy kizárólag itt csinálja, máshol mindent ugyanúgy betölt, ahogy kell..
idő alatt kb mennyi értendő? mert kb 3-4 napja áll fent ez a probléma..
a wg-s cikket is átnéztem, de a "The rest" részt sehol nem találom akárhogy néztem át  a mappákat..
a ellenőrzés&javítás a modok letörlése után az volt a 2 lépés amit megcsináltam, de az sem segített semmit.. lehet fogom, és csak újrarakom az egészet a francba :D
Téma zárolva.
4 éve 4 hónapja - 4 éve 4 hónapja #302316 Írta: Tankpeti
Megválaszolva: Tankpeti

sajnos nem az inicializálást pörgeti, hanem a "tartalom betöltése" résznél akad el valamiért.. és az az érdekes számomra, hogy kizárólag itt csinálja, máshol mindent ugyanúgy betölt, ahogy kell..
idő alatt kb mennyi értendő? mert kb 3-4 napja áll fent ez a probléma..
a wg-s cikket is átnéztem, de a "The rest" részt sehol nem találom akárhogy néztem át  a mappákat..
a ellenőrzés&javítás a modok letörlése után az volt a 2 lépés amit megcsináltam, de az sem segített semmit.. lehet fogom, és csak újrarakom az egészet a francba :D

"The rest" = " A többi": Az összes cache végződésű mappa.
______
"tartalom betöltése" -> Erre a hibára a cache fájlok törlése ad megoldást, ha más nem töröld az egész mappát, és utána tolj rá egy ellenőrzés és javítást. És miután ez lefutott egy pc újraindítás sem árthat, csak biztos ami biztos...
Ezután minden beállításodat újra kell majd  állítanod a játékban, de meg kell oldja a gondot.

UI.: Ha tényleg nem javul, akkor privátban keress, és beszéljünk meg időpontot, segítek szívesen dc-n képmegosztással.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: kl778
Téma zárolva.
4 éve 4 hónapja #302319 Írta: békési.győző
Megválaszolva: békési.győző
Sziasztok!
Régen játszottam és nem régen folytattam a wotot.Egy érdekes dolgot tapasztaltam amire szeretnék konkrét választ! Hogyan lehetséges, hogy egy harcokcsi 3x egymás után ammorack-et lőtt ? Ez valami mod? Nem egyszer fordult elő más más tankokkal.Most utoljára 
a FV4004 Conway előtte AE PHASE.Nagyon dühítő. Elöre is köszönöm a bugyuta kérdésemre a választ-Tizedes voltam
Téma zárolva.
4 éve 4 hónapja #302320 Írta: kl778
köszönöm szépen a felajánlást, illetve a magyarázatokat, de már újraraktam az egészet, és úgytűnik jó.. 
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tankpeti
Téma zárolva.
4 éve 4 hónapja #302321 Írta: kl778
hát.. lehet azért van, mert egy ammorack-érzékeny tankban ülsz, ami előszeretetettel veszi fel a lőszerrekesze a lövéseket pl conq-sconq, orosz tankok is ilyenek átlagba.. ha nincs kifejlesztve, a töltőre dobj egy biztonságos elhelyezést, vagy ha nagyon vészes, akkor felszereléseknél egy modositott konfugiraciot... mindenesetre ilyesfajta legalis mod nincs, de nem hinnem, hogy ez cheat lenne.. (vagyis nem hallottam ilyesmi cheatről.. )
Téma zárolva.
4 éve 4 hónapja - 4 éve 4 hónapja #302327 Írta: józsef.szavai
Megválaszolva: józsef.szavai
Helló!
A célmegjelölő készség esetén csak az általam spotolt tankot látom 2 másodperccel hosszabb ideig, vagy mindegyik felspotoltat? Olvastam róla mindkét variációt, melyik az igaz?

" Célmegjelölő/Designated Target (perk)

+2 másodpercig látszanak az általad spotolt, ágyúd 10 fokos nyílásszögű kúpjában lévő célpontok "

"Célmegjelölő:
2 másodperccel tovább marad felfedezetten a célba vett ellenséges jármű, ha az 10°-os sávon belül van a célkörhöz képest. Csak közvetlen célzás (árkád és lövész mód) esetén működik, az önjáró lövegek tüzérmódjában nem aktív "
Téma zárolva.
4 éve 4 hónapja #302329 Írta: Bulcsu
Megválaszolva: Bulcsu

Helló!
A célmegjelölő készség esetén csak az általam spotolt tankot látom 2 másodperccel hosszabb ideig, vagy mindegyik felspotoltat? Olvastam róla mindkét variációt, melyik az igaz?

+2 másodpercig látszanak az általad spotolt, ágyúd 10 fokos nyílásszögű kúpjában lévő célpontok "

"Célmegjelölő:
2 másodperccel tovább marad felfedezetten a célba vett ellenséges jármű, ha az 10°-os sávon belül van a célkörhöz képest. Csak közvetlen célzás (árkád és lövész mód) esetén működik, az önjáró lövegek tüzérmódjában nem aktív "

WOT WIKI: Csata mechanizmusok - Láthatósági rendszer és felderítés (wotinfo.hu) "A felderítés idejeHa egyszer felderítettek egy tankot, akkor az legalább 5, de maximum 10 másodpercig látható lesz. A felderítés ideje ezen két érték között véletlenszerűen alakul. Emiatt lehet az, hogy két egymás mellett felderített tank nem marad ugyanolyan hosszú ideig látható. A célmegjelölő perk használatával ez az idő meghosszabbítható."
Az a 10 fokos infó honnan van?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: józsef.szavai
Téma zárolva.
4 éve 4 hónapja #302330 Írta: matyiabagoly
Megválaszolva: matyiabagoly

Helló!

"Célmegjelölő:

WOT WIKI: Csata mechanizmusok - Láthatósági rendszer és felderítés (wotinfo.hu) "A felderítés idejeHa egyszer felderítettek egy tankot, akkor az legalább 5, de maximum 10 másodpercig látható lesz. A felderítés ideje ezen két érték között véletlenszerűen alakul. Emiatt lehet az, hogy két egymás mellett felderített tank nem marad ugyanolyan hosszú ideig látható. A célmegjelölő perk használatával ez az idő meghosszabbítható."

Az eredeti angol szövegben benne van: wiki.wargaming....#Perks
Eddig nekem is elkerülte a figyelmemet pár apró részlet. A lényeg: ha felderítő vagy és a csövedet rajta tartod a célponton, akkor a csapattársaid is tovább látják azt +2 másodpercig. Passzív felderítéskor így már van értelme célbavenni a másikat, még akkor is, ha nem lősz rá.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Slandyke, Bulcsu, józsef.szavai
Téma zárolva.
4 éve 4 hónapja #302331 Írta: Echiron
Megválaszolva: Echiron

Helló!

"Célmegjelölő:

Pontosítanálak Bulcsu...
Valóban az alap max érték 10 mp de ezt a célmegjelölő +2 mp-el megtoldja (ha ehhez még a fejlesztett célmegjelölőt is hozzáteszed akkor +2 mp még így összesen 14 mp), valamint 10°-os látószögre igaz ez csak!

Tekerj a 8:10 -hez; ott beszélnek róla.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Bulcsu, józsef.szavai
Téma zárolva.
4 éve 4 hónapja - 4 éve 4 hónapja #302359 Írta: józsef.szavai
Megválaszolva: józsef.szavai
Egy mondatba összefoglalva: Ezek szerint, ha célmegjelölő skillem van akkor bárki derítette fel a célt és én ráviszem a célkeresztem +2 másodperc működni fog nálam is.
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 7 órája 21 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• perretz profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: perretz
    • 31 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 10 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 23 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.