Sziasztok.Akérdésem az lenne hogy a megszerzett 2D stílusokat ha felraktam valamelyik tankra , azt le tudom szedni és átrakni másik tankra vagy ha leszedem az elvész?
Szia! Igen, le tudod szedni és vissza teszi a raktárba és fel tudod tenni másikra. Azt hiszem, de nem biztos, van olyan menüpont ha a tankon rákattolsz jobb gombbal a festésre a hogy festés levétele.
Hello, TOTT-ban érdemes lenne majd megvenni a Bc 25-t? Jó 2 év után kezdtem el megint játszani, ezért érdekelne, hogy nagyon meglátszik-e rajta az idő vasfoga vagy esetleg még ma is használható darab szerencsétlen
Hali,
Be szerettem volna most lépni a játékba és azt a hibaüzenetet kaptam hogy a hitelesítő szerver átmenetileg nem üzemel, próbálkozz később ? (o_o) Ilyenkor mi van, más ismerősöm meg játszik a játékkal.
Ilyenkor mire gondoljak vagy mi lehet a baj?
Hali,
Be szerettem volna most lépni a játékba és azt a hibaüzenetet kaptam hogy a hitelesítő szerver átmenetileg nem üzemel, próbálkozz később ? (o_o) Ilyenkor mi van, más ismerősöm meg játszik a játékkal.
Ilyenkor mire gondoljak vagy mi lehet a baj?
Nálam semmi gond nem volt, frissítette magát a Game center és a játék is, aztán ment minden, ahogy szokott.
Hello, TOTT-ban érdemes lenne majd megvenni a Bc 25-t? Jó 2 év után kezdtem el megint játszani, ezért érdekelne, hogy nagyon meglátszik-e rajta az idő vasfoga vagy esetleg még ma is használható darab szerencsétlen
Az biztos, hogy nem mai darab, de még mindig lehet vele jó köröket menni. Nagyon igényli a "skillt". Ha arra játszol, hogy megpróbálsz kitárazni és lesz valami, akkor semmiképp sem ajánlott, ha használod az eszed, akkor egy klasszikus.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Bulba55
Szar ping miatt kihagytam vagy 3 hetet,ma beléptem,délután 5-ig jó volt utánna meg 100 feletti.Kb fél éve van ilyan bajom,3 tokent küldtem agyhalott wg-nek,vizsgálják.Pingplotterrel rámértem,elküdtem nekik az eredményt,deutsche telekomnál van a hiba,de nagy ívben leszarják ivánék.
4 éve 5 hónapja - 4 éve 5 hónapja#301940Írta: Tank_szemelyzete
Megválaszolva: Tank_szemelyzete
Most, hogy az aktuális rangsorolt szezonban sikerrel felmásztam bronz ligáig, gondoltam, megkérdezem: ti milyen tankokat használtatok?
Ami engem illet: E 50M és Obj. 268 V4 volt a két leggyakoribb, illetve a vége felé Obj. 430U. Szóval "sokoldalú támadó jármű", vagy rohanni is tudó "nehéz vadász". Próbáltam még STB-1-et (csúfosan kudarcot vallott: nem volt tornyozási érzékem, és mindenki lazán belőtt mindenhol [arty pláne], így csak buktam a stráfokat vele)
, Obj 277-et (vagy lemaradtam a közelharci sebzésről, vagy szitává lőttek, vagy mellélődözött mindenfelé)
, B-C 25t-t (vegyes tapasztalatok)
, Leopard 1-et (TD-t játszottam, 3 ezret sebeztem, győztünk, nincs stráf, nofene)
, EBR 105-öt (percekig kellett várni, hogy betegyen + nincs kellő érzékem a tankhoz)
, 1-2 kör UDES 15/16-ot (működött), 1-2 kör WZ-132-1-et (nem volt szerencsém).
Ingame nevem azonos az ittenivel. Valamennyi tank felszerelt, és legalább 3 skilles a legénység.
4 éve 5 hónapja - 4 éve 5 hónapja#301946Írta: Mikroby
Megválaszolva: Mikroby
Abban mi a realitás, hogy a t92 arty 1100+-ot basz a halálcsillagomba?
Nem emlékszem rá, hogy ennyire erősek lettek volna (nem egy alkalomról beszélek)
És abban, hogy 8as ebr repesszel pattanok a 8as Lorr artyról?
És a nyolcas EBR ben mi a realitás? Amikor isu val oldalba röffentem, és "talán" sántán tova szalad? Közben automatikus célzással azért még a nehéz tankoknak kioszt egy 200-300 sebzést, természetesen szemből. Az egész játékot szét trollkodja lassan. Nem csaka könnyű osztályt szarta szét.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Slandyke
És a nyolcas EBR ben mi a realitás? Amikor isu val oldalba röffentem, és "talán" sántán tova szalad? Közben automatikus célzással azért még a nehéz tankoknak kioszt egy 200-300 sebzést, természetesen szemből. Az egész játékot szét trollkodja lassan. Nem csaka könnyű osztályt szarta szét.
Én ezt nem vitatom, de ha már megvan ingyen ne dobjam már ki, mert milyen szar ellene játszani
Amúgy EBR ben ülve nem ezt tapasztalom, mindenki mindenhonnan eltalál, még az artyk is, természetesen rám van állva mert ebr vagyok -_-
Last edit: 4 éve 5 hónapja by Mikroby.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Omnipadmebumm
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...