Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy nemrég meghívtam egy ismerősöm az ajánló programmal.De az elkövetkezendő 50 napban biztos nem fog sikerülni kihúzni végig a dolgokat és főleg neki jó lenne ha megtudnánk végig csinálni. Ha letelik az 50 nap és nem sikerült akkor vége és ennyi?
Köszi előre is a segítséget.
Valószínűleg nem történik semmi, hanem azonnal elkezdőik a toborzói program következő (talán 7.) szezonja, ami összesen annyit jelent, hogy meg lehet hívni újabb 2 embert, bővül a választható tankok listája (amik akkor is választhatók, ha egy régebbi szezonban kezdte valaki el a programot) és ha úgy van, akkor változhatnak a teljesítési feltételek, de ez nem valószínű, mert nemrég alakították át (pl.: korábban nem volt napi limit, ami azt jelentette, hogy akár pár nap alatt meg lehetett csinálni, most pedig max 100 pontot lehet begyűjteni/nap, azaz leggyorsabban 15 nap). Tehát nem kell tartanod attól, hogy elvesznének a pontok vagy ilyesmi, megy tovább, mintha mi sem történt volna.
Az elején azért kezdtem "valószínűleg"-gel, mert nem vagyok fejlesztő, bármikor változtathat a WG, ha úgy gondolja, de mivel 6 szezon óta folyamatosan megy, ezért valószínű, hogy a 7. is ugyanígy megy tovább.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...