Mi az oka hogy Kurt Hero több xp-t kapott mint én????
A legegyszerűbb magyarázatok:
1- A másik arty több kritikusat lőtt mint te (modul és legénység).
2- A másik G.W. volt hogy egy lövéssel 2-t stunolt, amennyiben nálad is volt ilyen, akkor ő többször.
3- Amikor valakit bestunoltál, azt előtted a másik arty már stunolta, vagy akit bestunoltál, azt egy csapattárs leláncolta (nem te), így az erre vonatkozó xp is megoszlott.
Neked több volt a sebzésed, de xp szempontjából az artyknál ez mindig csak 50% xp, hiszen 300+méterről lőttök, tehát csak 307 teljes értékű sebzéselőnyöd volt. Ezt könnyedén tudták más tényezők (főként a kritikusok) egyensúlyozni.
Sziasztok!
Olyan kérdésssel furdulnék hozzátok hogy az E100 vonalon tier 6-10-ig milyen felszereléseket ajánlotok a tankokhoz ?
Válaszotokat előre is Köszönöm!
4 éve 7 hónapja - 4 éve 7 hónapja#301496Írta: Mikroby
Megválaszolva: Mikroby
Érdekes dologba futottam bele.
Néhány napja mindig, amikor bekapcsolom a gépet, automatikusan behoz egy Chrome oldalt ahol a Wot reklámja található.
Nincs az automatikusan induló programok között, és nem tudom, hogyan tudom letiltani.
(win 10)
Érdekes dologba futottam bele.
Néhány napja mindig, amikor bekapcsolom a gépet, automatikusan behoz egy Chrome oldalt ahol a Wot reklámja található.
Nincs az automatikusan induló programok között, és nem tudom, hogyan tudom letiltani.
(win 10)
Valaki tudna segíteni, hogy ez micsoda?
Menj végig ezen a listán: appuals.com/how...ws-10/
Azért nem ártana használni egy jobb tüzfal/virusírtót is.
4 éve 6 hónapja - 4 éve 6 hónapja#301550Írta: VaFec
Megválaszolva: VaFec
Van valakinek ötlete, hogy itt mi történt?
A csatában 150-et sebzett az AT 7 a VK-ba, legalábbis szerintem Ő lehetett az, hisz más nem volt a közelben. A lőlapon meg 1 lövése van 320-as sebzéssel.
(Ugyanez a lőlap volt a játékban is, nem feltöltő oldal hiba.)
A csatában 150-et sebzett az AT 7 a VK-ba, legalábbis szerintem Ő lehetett az, hisz más nem volt a közelben. A lőlapon meg 1 lövése van 320-as sebzéssel.
HOGYAN????
1. A replay megtekintése nélkül is egyből rá lehet vágni a legvalószínűbb dolgot: összeütközött valakivel.
2. A meccseredményben ha megnézed: Enemy vehicles damaged/destroyed 2/0
tehát 1 lövése volt, ami sebzett és talált, de ezen kívül még valakit megsebzett.
3. 06:30 és 06:10 között pedig látható, hogy a super hellcat többször is belemegy az AT-7-be, aminek következtében (lévén kisebb súlyó és rosszabbul páncélozott) el is veszít jelentős hp-t.
Last edit: 4 éve 6 hónapja by Tankpeti.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: VaFec, PZoli
HOGYAN????
1. A replay megtekintése nélkül is egyből rá lehet vágni a legvalószínűbb dolgot: összeütközött valakivel.
2. A meccseredményben ha megnézed: Enemy vehicles damaged/destroyed 2/0
tehát 1 lövése volt, ami sebzett és talált, de ezen kívül még valakit megsebzett.
3. 06:30 és 06:10 között pedig látható, hogy a super hellcat többször is belemegy az AT-7-be, aminek következtében (lévén kisebb súlyó és rosszabbul páncélozott) el is veszít jelentős hp-t.
A tippek a tavalyi alapján februárra voltak még az új patch előtt. Februárban már nem lesz, jövő héten jön az új patch... szóval tudja a csuda, meg legfeljebb a WG.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: kirkov11
Most is tolja élőben aWOT hivatalos csatornán ez a Germia nevű csajszi. Most mi benne ekkora szám? A statja alapján egy gyenge középszerű játékos, tök átlag. Vagy mit tud ami miatt őt kell nézni?
Most is tolja élőben aWOT hivatalos csatornán ez a Germia nevű csajszi. Most mi benne ekkora szám? A statja alapján egy gyenge középszerű játékos, tök átlag. Vagy mit tud ami miatt őt kell nézni?
Csak tippelném, hogy azért, mert csaj és WoT-ozik, szóval jó marketing eszköz, játéktudása sokadlagos szempont. A játékosbázis nagyobb része fiú és hát khm.... egy női játékos vonzó, ami nézettséget teremt. Ez amúgy más jétékoknál is így van, nem kifejezetten WoT sajátosság.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Blackmoon
Csak tippelném, hogy azért, mert csaj és WoT-ozik, szóval jó marketing eszköz, játéktudása sokadlagos szempont. A játékosbázis nagyobb része fiú és hát khm.... egy női játékos vonzó, ami nézettséget teremt. Ez amúgy más jétékoknál is így van, nem kifejezetten WoT sajátosság.
Ha jól tudom, akkor Ő egy cosplay lány, nem is akármilyen.
Aztán, hogy hogyan került a WG-hez, azt nem tudom.
Szerintem Ő lesz az:
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...