Igen felvettem a kapcsolatot velük kinyomozták a játékban használt nevem és a fiok is megvan csak egy azota megszűnt internetes szolgáltató email címével regisztráltam így nem tudok belépni mert hiába küldene jelszó emlékeztetőt nem tudom elolvasni, telefonszámot meg tel. számla igazolást kért ,meg irjam le ha volt felhasznált bonusz kód meg hogy a felhasznált bonusz kodok mik voltak és mikor és miket váltottam ki velük, majdnem 4 éve nem volt a fiok használva ki emlékszik hogy volt e bonuszkodom és mikor,
most ezt irták;
Sajnálom, de a telefonszámmal kapcsolatban megadott információk helytelenek. Ezen a fiókon is küldhet adatokat a bónuszkódról. Kérjük, nyújtson be nekik egy képet ezekről vagy magukról a kódokról, vagy bármilyen információt arról, hogy mire valók, mikor váltotta be őket stb.
Én értem hogy igazolni kell magam dehát bárki emlékszik hogy mikor váltott be kódot 4 éve ha egyáltalán beváltott
Valakinek bármilyen ötlet hogy tudnám visszakapni a fiókom?, köszi
Várj, azt írtad fentebb, hogy beléptél a régi fiókba, hogy ment a jelszó is.
Akkor te most milyen fiókba tudtál belépni?
Attól, hogy megszűnt az internetszolgáltató, az e-mail cím még működhet a játékban, csak, mint írtad nem lehet emlékeztetőt kérni rá.
Van telefonszám regisztrálva a fiókhoz?
Próbáld megváltoztatni az e-mail címedet.
Account Management | Wargaming.net
Ehhez sms-ben kapsz egy kódot a regisztált telefonszámra, de ha már az is megváltozott, akkor valóban felejtős a dolog.
Azért kérnek tőled információt pl. a bónuszkódokról, hogy ezzel igazolod magad, hogy valóban te vagy az, hisz ezt elméletileg más nem tudhatja.
De ugye az ember felejt, így ismét csak oda lyukadunk ki, hogy felejtős a dolog.
Az is egy lehetőség, amit Shunz írt, ezzel is igazolhatod magad.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...