4 éve 8 hónapja - 4 éve 8 hónapja#301049Írta: mrszoto
Megválaszolva: mrszoto
konkrétan a vk 36,01 H legénysége, onnan is csak 4 mert a parancsnok 5 skilles, de a maradék 4 94% on van és csak 2% ot ír jóvá. viszont szabaddal 10500 valamennyiből/ tag 100% a bia. persze mind az 5 nek beszámolja.
4 éve 8 hónapja - 4 éve 8 hónapja#301060Írta: Hunter77_sb
Megválaszolva: Hunter77_sb
A könyvekre ránéztem, univerzális ami 250.000 ad hogyha taglétszámmal osztódik látványosabb különbség legyen:
2 jármű esetén
1 csata utáni 5 személyes tankra adna (4% most képesség) 1 szint + 51%
0 csatás 4 személyes TD-re 1 szint + 50%
Minden tank a könyv / füzet névleges értékét kapja meg.
1 szabad XP mivel lassabban termelődik a csaták során értékesebb mint normál XP valami váltási arányszám van köztük, ha lesz időm valamelyik este átszámolom.
Megnéztem 1 szabad xp valószínűleg 5 normál legénységi xp-nek felel meg.
Last edit: 4 éve 8 hónapja by Hunter77_sb.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mrszoto
Sziasztok!
A toborzó programba szerettem volna meghívni egy régi jó barátomat, aki November 1.-én lépett be utoljára de nem alkalmas az acc-ja a WG szerint!
Megy már a Toborzó program vagy félreértettünk valamit!
Köszi!
Sziasztok!
A toborzó programba szerettem volna meghívni egy régi jó barátomat, aki November 1.-én lépett be utoljára de nem alkalmas az acc-ja a WG szerint!
Megy már a Toborzó program vagy félreértettünk valamit!
Köszi!
újonc vagy, azaz 200 vagy kevesebb csatával rendelkezel;
régi játékos vagy, de legalább 60 napja nem játszottál."
Viszont a cikk azt írja, hogy decemberig tart a program, tehát lehet, hogy erről már lecsúsztatok.
oké, de egy másiknál, már 20k ként érvényesül a füzet és semmi hasonlót nem tapasztalok.
hozzáteszem az említett vk-nál a parancsno az eventes norris 5 skilles, míg a többi csak az elsőt húzza, felteszem hogy ilyenkor % os arányra ossza. persze elfogadom és mégegyszer köszi hogy utána néztél.
A 3. képesség 10%->11% növelése biztos több tp mint az
1. képesség 10%->11% növelése
Fő képzettséghez szükséges tapasztalati pont 0% - 100%: 105.030 XP
Első képességhez szükséges tapasztalati pont 0% - 100%: 210.060 XP
Második képességhez szükséges tapasztalati pont 0% - 100%: 420.120 XP
Harmadik képességhez szükséges tapasztalati pont 0% - 100%: 840.240 XP
A 3. képesség 10%->11% növelése biztos több tp mint az
1. képesség 10%->11% növelése
Fő képzettséghez szükséges tapasztalati pont 0% - 100%: 105.030 XP
Első képességhez szükséges tapasztalati pont 0% - 100%: 210.060 XP
Második képességhez szükséges tapasztalati pont 0% - 100%: 420.120 XP
Harmadik képességhez szükséges tapasztalati pont 0% - 100%: 840.240 XP
Nálatok is lassan egy valóságos 15-2, 2-15 szimulátor a játék?
Ennyire húzni akarja a wg a játékosokat az 50-50% felé? Vagy mi ez.
A játékosok többségének tudásszintje annyira alacsonyan van, hogy semmilyen MM nem tudná ezt érdemben javítani. Ha megnézel két "piros-narancs" csapat csatáját, leginkább ilyen eredmények születnek 5 perc alatt és nem lesznek kiegyensúlyozottabb végeredmények. Ha a játékosok random dolgokat csinálnak tudás nélkül, akkor csak a szerencse dönti el, hogy melyik oldal fog nyerni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Slandyke
Szerintem nem sok köze van az említett játékosállomány tudásának az ilyen (2:15) féle csatákhoz. Ha több jó játékos van jelen, akkor is minden második csata vége 1-7:15. Csak említésképpen, az 1.0 verzió előtt ritka volt az 1-5:15-ös végeredmény 3 perc alatt, pedig akkor is voltak rossz játékosok.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...