- Köszönetek: 117
Jelenleg 310 vendég és egy tag online
Erre gyanakodtam én is, hogy egyszerűsítés után elveszett a szöveg egy része.Kopasz0721 beküldte: aha itt a megoldás
eredetileg nekem is ez volt a követelmény valszeg de én egyszerűsítettem 1000 szilánkért
és utána meg már nem írta a győztes csatát de feltétel volt...
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
A leírások szerint nem érdemes várni a kiválasztással, így csak a 6-os olasz medre tudod rátenni, ami jó lesz a nehéz ághoz. Viszont a már kiválasztott kedvezményt bármikor felhasználhatod, még évekkel később is.Usul beküldte: Csak egy kérdés
A Chuck küldetésekért kapott "kedvezményt" a tankokra azt is ma fel kell használni vagy arra is van január végéig lehetőség?
Olasz nehéz ágra gondoltam...
Legkésőbb holnap reggel 7 (6?) óráig ki kell választanod a kedvezményezett tankot, különben elveszik a fel nem használt kedvezmény.Usul beküldte: Csak egy kérdés
A Chuck küldetésekért kapott "kedvezményt" a tankokra azt is ma fel kell használni vagy arra is van január végéig lehetőség?
VaFec beküldte:
Legkésőbb holnap reggel 7 (6?) óráig ki kell választanod a kedvezményezett tankot, különben elveszik a fel nem használt kedvezmény.Usul beküldte: Csak egy kérdés
Ahogy Matyi is írta, nem lehet felhasználni őket az érkező olasz nehezekre, hisz azok az event lejárta után jelennek meg.
Miből gondolod, hogy 4.2 volt a töltésideje?M8csavar beküldte: Sziasztok,
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a CW-n láttam 907-et 4.2 reload time mal. Én az OBj140-en töltésgyorsítóval, ventilátorral és pótkajával, BIA-val 5.16-re viszem le. Ha lila cuccot teszek be, azzal bemehet talán 4,8-ig. Mivel tudják még lenyomni 4.2-re?
Köszönöm
Nekem azt írta ki, hogy "ideiglenesen nem elérhető". Képernyőmódot váltottam, nálam használt. Amúgy azt többször tapasztaltam, hogy a kötelesség útja jutalmait több órás késéssel adta meg, netán csak másnap. (legutóbb szombaton jártam így, Battle hero-t kért, szombat reggel megvolt a Szárnysegéd, vasárnap reggel jelezte, hogy megkaptam a jutalmat...)Toib86 beküldte: Sziasztok , nekem két napja nem számolja a klán küldiket. A személyes hozzájárulást egyáltalán nem a kötelesség útja meg halvány szürke.
Más is tapasztalt ilyet?
Köszi
Spec slotba: venti. Többibe: vstab, forgási mechanizmus (Így a legkedvezőbb a szórása, így hamarabb tudsz vele pontosan lőni, a lövedékek között sem ugrik annyira szét a célkereszt.) Én így használom.DraX_HUNM beküldte: Sziasztok!
Tudom hogy van már elemzés az Emil I-ről de biztosra megyek és azt szeretném kérdezni, hogy :Milyen Skilleket / Felszerelést rakjak az Emil I-re.
Na ennek a licitje érdekes lesz
Anno nekem is meg ...
TL-1 LPC (Zárt ...
Eddig ...
Aufklärungspanzer Panther (Tier 7, német, könnyű ...