A kedvezmény okán vettem néhány "Parancsnok látási rendszere" felszerelést. Ott van a garázsban 5db, de egyszerűen nem tudom felrakni egyik tankra, tank típusra sem, hiába csinálok neki helyet. Mikor a 3 felszerelés ablak közül a hátsó kettő valamelyikére kattintok /ez nem tűzerő javító/ felkínál mindent távcsövet, periszkópot de ezt valaniért nem. Nem értem!
Ugy tudom csak tier 8 vagy magasabb szintű medekre vagy light tankokra lehet rárakni
Köszönöm, válóbban így van de miért nem jelzik ezt a ferlszerelés vásárlásánál?
A felszerelések kategóriákba vannak rendezve, ás minden esetben fentről lefele van számozva: 1.; 2.; 3.
Ha egy felszerelésből 3 kategória van, akkor az 1., 2. és 3., szintenként rendezve 10-8; 7-6; 5-2. (Kivétel néhány esetben van csak)
Ha csak 2 kategória van, akkor az azt jelenti, hogy a felszerelés nem vásárplható meg tier 6 alatti tankokra, ha pedig csak egy, akkor tier 8 alatt nem használható.
Jogos, hogy a boltban nincs jelezve, hogy mely tankokra felszerelhető, de a legtöbb esetben a tankslotoknál választja ki és veszi meg a játékos a felszereléseket, csak akciónál a boltból.
Viszont ha akció van, és valaki valamit akarata ellenére vásárol meg, akkor az akció lejárta után veszteség nélkül eladhatja, így nem ér hátrány senkit, a hiányzó információ miatt
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...