Údvözlet !
Valamit megnyomtam és azóta az arty célkör nem föntről, hanem ráközelítve mintha tankban lennék ,úgy céloz..Hogyan tudom visszaállítani?
Köszi előre is..
T.
Valahol olvastam hogy a t54 mod1 be fog kerülni a tobotzó program jutalmak közé? Van valakinek erről valami infója? Ha bekerül valóban akkor kb. mikorra várható?
Köszönöm neked is, de ahogy te is írtad, / Tankpeti / ha valamiből egy van, akkor VIII. alatt nem szerelhető fel. Így tudtam én is. De én VIII as TD-re sem tudtam felrakni. Gondoltam teszek egy kisérletet és felteszem a GSOR 1008 ra, vagy a WZ 120 ra és megnézem mi a különbség a periszkóphoz képest. De nem ment.
Viszont VaFec útmutatása alapján IX.-től tényleg működik.
Fentebb írták, hogy csak medre és lightra lehet rakni, TD-re nem fog menni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1
Údvözlet !
Valamit megnyomtam és azóta az arty célkör nem föntről, hanem ráközelítve mintha tankban lennék ,úgy céloz..Hogyan tudom visszaállítani?
Köszi előre is..
T.
Szia!
Célzás közben nyomd meg a "G" betűt, ezzel tudod váltani a nézetet.
10 perce megállt nálam a játék a visszaszámlálás elején. Azóta sem tudok bejelentkezni, de még a forum.worldoftanks.eu/ sem elérhető. Más is járt most így?
4 éve 7 hónapja - 4 éve 7 hónapja#301488Írta: Tommybear
Megválaszolva: Tommybear
Üdvözlet !
Elnézést, ha már szóba került..
Most látom a játékban van egy ilyen lehetőság...lehet nem jól értelmezem,de be kell regisztrálni a Prime Gaming oldalra és ajándékokat ad ?
In addition to your fresh insignia is an impressive list of other instant rewards, including:
Üdvözlet !
Elnézést, ha már szóba került..
Most látom a játékban van egy ilyen lehetőság...lehet nem jól értelmezem,de be kell regisztrálni a Prime Gaming oldalra és ajándékokat ad ?
In addition to your fresh insignia is an impressive list of other instant rewards, including:
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...