Sziasztok!
Le szerettem volna tölteni ismét a játékot, viszont a telepítéskor hibaüzenetet dob ki. " Nincs elég szabad tárhely 14-es hibakód ". 110 GB szabat tráhelyem van jelen pillanatban és ha jól tudom akkor a játk 55- max 90 GB. Van valami ötlet mi lehet a baj ?
Sziasztok!
Le szerettem volna tölteni ismét a játékot, viszont a telepítéskor hibaüzenetet dob ki. " Nincs elég szabad tárhely 14-es hibakód ". 110 GB szabat tráhelyem van jelen pillanatban és ha jól tudom akkor a játk 55- max 90 GB. Van valami ötlet mi lehet a baj ?
Törölj ki mindent, ami korábbról maradt a wotból (az appdata-n belül is) és úgy próbáld újra. Ha kevés helyed van, akkor jobb az SD kliens, az csak 40 GB.
Az a probléma, hogy már a WARGAMING.NET Game Center telepítésénél feldobja a hibeüzenet ami pontosan az hogy : "nem lehet telepíteni a Wargaming.net game Center-t. Kérlek, győződj meg róla, hogy van-e elég szabad hely és jogosultság a telepítéshez. (14)."
Minden hozzátartozó adat törölve van appdata-ból is.
Az a probléma, hogy már a WARGAMING.NET Game Center telepítésénél feldobja a hibeüzenet ami pontosan az hogy : "nem lehet telepíteni a Wargaming.net game Center-t. Kérlek, győződj meg róla, hogy van-e elég szabad hely és jogosultság a telepítéshez. (14)."
Minden hozzátartozó adat törölve van appdata-ból is.
Hozzál létre egy mappát kézileg és a telepítésnél válaszd ki azt, amikor rákérdez a telepítés helyére.
T. WOT!
A legujabb frissítés óta számomra szinte élvezhetetlenné vált a játék.
Majdnem egy percen keresztül semmi mozgás, egy ellenfél nem látható. Egyszercsak a közvetlen közelemben feltűnik 2-3 tank és kilőnek. Ha valami véletlen folytán tudok célozni és lőni, biztos, hogy jól mellé megy. Végül, ha valakit eltalálok, akkor rögtön eltűnik a képernyőről és sokáig nem is látható. Én nem használok semmi botot, hogy segítsem magamat, eddig kielégített a játék, de ez az újítás, hogy ülünk a mozdulatlan képernyő elött és perceket váronk a 10-15 játékidőből az unalmas és nincs sikerélmény.
Üdvözlettel
K. Róbert
T. WOT!
Majdnem egy percen keresztül semmi mozgás, egy ellenfél nem látható. Egyszercsak a közvetlen közelemben feltűnik 2-3 tank és kilőnek. Ha valami véletlen folytán tudok célozni és lőni, biztos, hogy jól mellé megy. Végül, ha valakit eltalálok, akkor rögtön eltűnik a képernyőről és sokáig nem is látható. Én nem használok semmi botot, hogy segítsem magamat, eddig kielégített a játék, de ez az újítás, hogy ülünk a mozdulatlan képernyő elött és perceket váronk a 10-15 játékidőből az unalmas és nincs sikerélmény.
Üdvözlettel
K. Róbert
Helló! Esetleg replay az ominózus esetekről? Gondolom kell lennie egy párnak, ha ennyire kiidegelt.
Mondjuk azt nem értem, hogy miért kellett ehhez megint egy külön témát indítani...
T. WOT!
Üdvözlettel
K. Róbert
Csata kezdete előtt, amikor a visszaszámlálás elindul, nyomd meg a "V" betűt.
Hátha segít.
A ping hogy áll? Amikor bennt vagy a csatában, csinálj egy képernyőmentést (Print Screen), majd tedd fel ide a képet, hátha fény derül pár dologra.
Miért nem tudom eltávolítani a TeamClash tankokat? Há nem mennek haza maguktól? kőne a felszerelés ... szereljem le magamnak v mi?
Ha vki tud vmit kérem ne tartsa magában köszi
Ezek ki szoktak kerülni maguktól, de nem igazán tudom, hogy mikor és milyen rendszer alapján, de emlékeim szerint micro vagy normál patch érkezésekor szokott megtörténni, de hogy melyiknél, az passz. Értem a dilemmádat, de sajnos nem tudok segíteni.
Szerk.: Amúgy hétvégére (szombat-hétfő) elvileg 50%-os akció lesz a felszerelésekre és fogyócikkekre is. worldoftanks.eu...-2021/
Last edit: 4 éve 7 hónapja by PZoli.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz0721
Elnézést a noob kérdésért de hogy tudok a játékban ugy nézelődni hogy a tank csöve ne forduljon?Videokban szoktam látni de én még nem jöttem rá hogy kell.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...