Naivan én azt hittem, hogy ha megvan a kellő mennyiségű tervrajz, akkor kitudok belőle fejleszteni (és megvásárolni) egy X-es tankot, hogy ne kelljen az elejéről kezdeni az adott ágat. Ezek szerint tévedtem...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32
Sziasztok!
Ellőszőr is boldog új évet mindenkinek!
Kérdésem az hogy kötvény boltban mikor várható új tankok érkezése?
"Kötvény bolt:
Itt is változásokra számíthatunk, igyekszünk majd kétévente frissíteni a boltot. Érdekesebb cuccok is elérhetővé válnak majd." www.wotinfo.hu/...tervek
ui.: A kétévente lehet, hogy évente kétszert jelent. A fordítás egyik lehetséges értelmezése.
Naivan én azt hittem, hogy ha megvan a kellő mennyiségű tervrajz, akkor kitudok belőle fejleszteni (és megvásárolni) egy X-es tankot, hogy ne kelljen az elejéről kezdeni az adott ágat. Ezek szerint tévedtem...
Még szerencse, hogy ez a szabály. Ha kifejleszthetné mindenki játszi könnyedséggel a T10-es vasakat tapasztalat nélkül, akkor még rosszabb lenne a T10. Így is könnyű, de legalább kevesek engedhetik meg maguknak free xp-ből az ágak átlépését.
REBIRTH 2.0 ( Hawg Xvm ) modpack van csak feltelepítve a játék alá.
Olyat vettem észre, hogy valamelyik csapattársam tanktípusának a kiírásában szerepel a *-jel is.
Pl a KV-1 helyett, a KV-1* -t mutatja játék a csatatéren a típusjelzésnél.
REBIRTH 2.0 ( Hawg Xvm ) modpack van csak feltelepítve a játék alá.
Olyat vettem észre, hogy valamelyik csapattársam tanktípusának a kiírásában szerepel a *-jel is.
Pl a KV-1 helyett, a KV-1* -t mutatja játék a csatatéren a típusjelzésnél.
Az ilyen plusz jelek mit jelenthetnek?
Előre is köszönöm a segítséget.
Azt, hogy azon a tankon nincs minden modul kifejlesztve. Értsd: stock-os.
Last edit: 4 éve 8 hónapja by VaFec.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Hunter77_sb
nekem többször is volt,amikor szarakodott a videokártya és párszor játékközben megszakadt a játék,ha nem értem vissza a csata végéig akkor ez lett xp-ben a végeredmény.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Black_Sheep_01
üdv! Vettem 75 ládát, kiesett az összes kis prémium tank, az új brit TD és a Borresque, 11M silver és 35k arany meg 40 nap prémium meg az összes új 3D stilus
tavaly 125 ládából kiesett minden és kb 52k arany.
Szerintetek vegyek még 75 ládát idén? az Olasz Heavy érdekel illetve tavaly is a black marketen elcsesztem 40k aranyat és 40 millió ezüstöt és kb megszereztem mindent. viszont az év hátra lévő részében alig maradt aranyam és kénytelen voltam venni.
4 éve 8 hónapja - 4 éve 8 hónapja#300794Írta: Shunz
Megválaszolva: Shunz
üdv! Vettem 75 ládát, kiesett az összes kis prémium tank, az új brit TD és a Borresque, 11M silver és 35k arany meg 40 nap prémium meg az összes új 3D stilus
tavaly 125 ládából kiesett minden és kb 52k arany.
Szerintetek vegyek még 75 ládát idén? az Olasz Heavy érdekel illetve tavaly is a black marketen elcsesztem 40k aranyat és 40 millió ezüstöt és kb megszereztem mindent. viszont az év hátra lévő részében alig maradt aranyam és kénytelen voltam venni.
Annyira azért nem jó tank. Előbb utóbb úgyis berakják pénzért.
Szívesen elcserélném az aranyért amit nyitottál.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...