Az 1. problémádhoz pont 2 hozzászólással feljebb írtunk egy lehetséges megoldást, azt próbáltad már?
Igen, próbáltam.
Először integrity check-et csináltam, utána játék cache-törlést részlegest, majd teljeset (windows-cache-hez nem nyúltam, nem is tudom, az hol van, ahhoz az egyik unokaöcsémet hívnám). Ezután fordultam a Player supporthoz.
A cache körül tapogatódzás különben nem teljesen elvetélt ötlet, mert tényleg megjelenítési problémának tűnik:
- a legénység a tankban ül, csak láthatatlan - a parancsnokot kivéve. Még csatát is lehet menni, a hiányosnak tűnő legénységgel. (1-t mentem kipróbálni, a pinggem 250 fölött volt - többet nem próbáltam. Logikai összefüggést nem állítok, de időrendben akkor volt, amikor ez a probléma fennáll, úgyhogy még lehet valami rejtett ok-okozat)
- a parancsnokok furán ülnek a tankokban, pl. az STB-1 parancsnok látszólag a Patriotot választotta új székhelyül. Így nincs bizodalmam több csatát indítani - amíg a WG helyre nem hozza a hibát, nekem a WOT szünetel.
- a napi küldetések is eltűntek a bal alsó sarokból, de fenn középen látható/elérhető maradt.
Én ennyit vettem észre, de lehet, hogy több is van. Az eredménytelen újratelepítés után már teljesen félreálltam, a WG-re hagyom, ez az új WGCheck alapján csak megtalálják a hibaokot.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...