Üdv.
Van már valami megoldás erre a laggolos dologra?
Már kb 2-3 napja csinálja szinte már játszhatatlan a játék
Mi lehet az oka valaki tudja?
Köszi.
Szia!
Ha DIGIS vagy sajnos nincs megoldás mert országos probléma van a hálózatukban, ügyfélszolgálat már fel sem veszi. Kb 2-3 napja van ez, azt írják próbálják megoldani a problémát.
Országon belül nincs gond, de ha külföldre kell kapcsolódni akkor elfogy a sávszélesség.
4 éve 9 hónapja - 4 éve 9 hónapja#300276Írta: W4SS4W
Megválaszolva: W4SS4W
Szintén DIGI, és tegnap meg ma is játszhatatlan a játék...... úgy szaggat mintha egy dia filmet vetítenének és közbe csak minden 5. képkockát játszanák be.
Sziasztok!
Invitellel is ugyanez a probléma áll fenn annyi különbséggel, hogy csak ma dél óta, legalábbis nálam.
Szóval nem csak a DIGI-vel van a probléma.
Sziasztok!
Invitellel is ugyanez a probléma áll fenn annyi különbséggel, hogy csak ma dél óta, legalábbis nálam.
Invitelt felvásárolta a DIGI úgy 2 éve kb(vagy több?), úgy hogy neked is digi van, nekünk is invitel volt azért mondom.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Exanque
Sziasztok!
Invitelt felvásárolta a DIGI úgy 2 éve kb(vagy több?), úgy hogy neked is digi van, nekünk is invitel volt azért mondom.
Valóban, 2017 nyarán történt a felvásárlás. Most már ezt is tudom.
Én a Telekomnál vagyok és tapasztalatom szerint, ahogy többen vannak a szervereken, tehát jellemzően délutántól, játszhatatlan lesz a játék, annyira szaggat.
Ez már több hete így van.
Október/november tájékán vettem észre először a jelenséget, korábban éveken át nem fordult elő ilyesmi, hogy napi szinten ez legyen a helyzet.
Marad a hajnali/kora délelőtti időpont, akkor úgy fut, mint a vaj.
Ezek szerint nem az én készülékemben van a hiba. Megvoltam győződve róla, hogy az update-nek van köze a magas ping-hez és a laghoz, mert pontosan azóta szarakodik a játék nálam is. A szolgáltatóm amúgy nekem is a Digi és nem lepődöm meg azon amit írtok. Kifejezetten trehány egy társaság, ez nemcsak a szolgáltatás minőségén, vagy az ügyfélszolgálat hozzáállásán figyelhető meg, hanem azon is amilyen munkát a helyszínen végeznek. Egyetlen előnye az ára, de mostanra ez az előnye elpárolgott. Gigabitesre fizettem elő három évre, ez mostanra 300 Mb -let. Ez a LAG pedig elkeserítő.
4 éve 9 hónapja - 4 éve 9 hónapja#300287Írta: Tommybear
Megválaszolva: Tommybear
Szintén DIGIS.- sz@r kora délután óta játszhatatlan most este már ugrik a kép a lövés és a becsapódás között 3 mp.
..
fbook. Dgi oldal közleménye :Az egyidejű, extrém mértékű hálózatterhelés műszaki problémát okoz, amelynek elhárításán a kollégáink jelenleg is dolgoznak.
A szolgáltatás működése hamarosan zavartalan lesz.
Mellékletek:
Last edit: 4 éve 9 hónapja by Tommybear.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: vmaxter
OpenDNS nem oldja meg a netes problémákat, amiről irtok?
Az nehezen oldja meg a hardveres problémákat. Nálam mostanában a TV adás is akadozott (UPC), ami nem használ DNS-t, de ugyanazon a vezetéken jön, mint a net.
Hali
Az lenne a kérdésem hogy szerintetek a kalendáriumban benne lessz-e a SU-130 pm ? Érdemes e várni ?
a KanJPz 105 is tetszik, de a 2 együtt nem megy. Adjatok tanácsot pls
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...