- Köszönetek: 5
Jelenleg 323 vendég és nincs tag online
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Ha érted az angol nyelvet, akkor a hivatalos videók megtekintése talán ajánlottabb (3db) illetve az advance tudásért ajánlott a wiki, illetve a linkelt fórumposzt olvasgatása. (Lefelé haladva egyre bonyolultabb, ha a 3. videóig értesz mindent és használod a játékban, már az is a kiemelkedő tudást jelent.)wilmots beküldte: Hogyan működik ez az álcázás?
siemkaktopl beküldte:
Idén nem lesz adventi tankparádé? Minden nap új tank goldért vehetőre gondolok. Elsején kellene kezdődnie. Nem kellene valami beharangozónak lennie?
siemkaktopl beküldte:
siemkaktopl beküldte:
Silean2 beküldte:
siemkaktopl beküldte: Bocs, nem tudom jó helyre írom-e. Semmi hírt nem hallani más forumokon, híroldalakon sem a holnap kezdődő adventi kalendáriumról. Nem lesz idén talán? Minden évben elsején kezdődik és goldért lehet tankot venni egyszer egy évben. Rengeteg felhalmozott gold van erre a célra mindenkinek. Vajon most elmarad?
Lesz
@PZoli
Lehetnek még meglepetések....ha nem is közvetlenül.
Kedves Silean!
Köszönöm. Most én is arra gondoltam, hogy ma még tart a BF és hátha megveszi valaki a prém hónappal feldúsított csomagot. Majd holnap kezdik egyből az első tankkal
Tankpeti: Bocsi. Én tudod nem vagyok nagy WoT rajongó és nem olvasok minden topicot, így ha ránézek az oldalra elsiklik a teintetem. Erre gondoltam, hogy hátha itt olvassátok ezt. Nem tudom hogy vannak-e köztetek C.C-k, csak szeretném ha lennének. De pl amik sokszor kiszivárognak itt azok is olyanok, hogy csak tépem a hajam. Fogalmam sincs honnan jöttek azok az infók, milyen oldalalkról. Akik itt a cikkeket írják, sokkal több oldalt látogatnak és többet tudnak egy átlag wotosnál, ezért gondoltam hogy megkérdezem itt. Az adventi goldért vásárolható prémnapra nem csak én, de sokan vágyunk. A goldunkat nem igazán tudjuk más hasznosra elkölteni
Most tették ki a decemberi programot és sehol sem látok benne semmilyen adventot
lehet hogy most kicsesznek velünk?
worldoftanks.eu...-peek/
Nem egészen. Dec 2-án jött az első tank, a Turtle.RockyRuciano beküldte: @siemkaktopl
"Most tették ki a decemberi programot és sehol sem látok benne semmilyen adventot"
A belinkelt hivatalos angol nyelvű WOT-oldalon a WG a következőket közölte:
Let’s take a sneak peek at what is to come, but rest assured, there is more wrapped up and hidden under our tree.
Azaz szabad fordításban: Biztosra veheted, hogy nem minden lapunkat terítettünk ki és még más meglepetések is várnak a fa alatt.
Amúgy tavaly az adventi ajánlatok december 6-án kezdődtek. Úgyhogy némi türelem sokat tud segíteni.
Szerintem elérhette, hisz viszonylag sokat játszott prém tankkal, az xp boost-ok pöröghettek és az aktuális szezonban pont amerikai töredékeket is adnak.Rohamnyuszi beküldte: Keresd a hibát:
Létezik, hogy nem egészen 700 csatával valaki tier 10-be kerüljön?
Rathagol27 beküldte: Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy pár hete elindult egy olyan folyamat nálam, hogy délután 6-tól gyakorlatilag játszhatatlan a játék. Azt nem tudom mikor javul meg de este 11-éjfél körül már oké. A kettő között vagy meló vagy már nem is próbálkozom. Reseteltem mindent, majd teszteltem is a netet a pocket loss test weboldalon. Játszottam a beállításokkal és 6 után iszonyat adatvesztésem van. Az oldal mennyire megbízható? Illetve valószínűleg szolgáltató vagy kapcsolatprobléma lehet a szerver és köztem?
Gyakorlatilag 5-6 órától EU1 és EU2 pingje megnő, és csomagvesztés, laggolás.
Ma EU3-on tudtam csak "játszani".
The unfortunate truth to Spall Liner is that it is one of the worst pieces of equipment in the game if used for their primary stated purpose - reducing HE damage. The damage reduction from Spall Liner can be calculated from reading WGs formula for HE non-penetration calculation:
From this formula, the only important bit about “damage reduction” comes from the last section which shows that damage reduction is a flat value based on the nominal armor thickness: