Sziasztok.A játékban csak egy modot használok, az xvm-et. Eddig jól is működött, de most a csatában nem jeleníti meg színesben a játékosokat, illetve a garázsban sem teljes a statisztikám. Valaki tapasztalt ilyesmit? Semmit nem állítottam át.
Tavaly karácsony óta most léptem be először. Hová lett a rengeteg álcahálom, és periszkópom? Se a raktárban, se a harckocsikon sincsenek.
Volt egy frissítés, amiben átalakították a felszereléseket.
Volt egy türelmi idő, amíg le lehetett szerelni ezeket (kb. fél év). Írj egy ticketet a supportnak, hátha vissza tudják állítani.
Last edit: 4 éve 9 hónapja by matyiabagoly.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Attiska
Tavaly karácsony óta most léptem be először. Hová lett a rengeteg álcahálom, és periszkópom? Se a raktárban, se a harckocsikon sincsenek.
Volt egy frissítés, amiben átalakították a felszereléseket.
Volt egy türelmi idő, amíg le lehetett szerelni ezeket (kb. fél év). Írj egy ticketet a supportnak, hátha vissza tudják állítani.
Szerintem az a gondod, hogy a felszerelések átalakításának részeként álcahálót, és periszkópot is kategóriákra osztották tanktierek alapján - lett 1. meg 2. kategóriás (néha még 3 kategóriás is). Kb. 1 hónapja minden, kategóriába nem illő felszerelést felpakoltak a raktárba.
A raktárban ott kell lenni a felszerelésnek, csak nem illik a tankjaid tierjéhez. Kreditet tekintve se jártál rosszul, mert a magasabb kategóriás, tankodra nem illő felszerelést el tudod adni és abból meg tudod venni a tankjaidra illőt olcsóbban. (dec végén lesz felszerelés-diszkont, ha ki tudod várni, még jobban jársz).
Last edit: 4 éve 9 hónapja by RockyRuciano.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Attiska
Másnak is laggol a játék? A Ping alig megy 100 alá. Többször újraindítottam mindent. Gépet, routert' és nem változik semmi.
Szia!
Én DIGI-s vagyok és a szolgáltatóval napok óta gondok vannak, sokan panaszkodnak a digitális oktatás miatt IS.
A NET megvan ugyan, de tesztelve a századát ha hozza az elvárt sebességnek, szóval nem szélessávú.
Lehet, hogy nálad is ilyen jellegű a probléma?
Last edit: 4 éve 9 hónapja by RedFox69.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Shorr69
Amennyi ilyen példa van mostanság nem lennék meglepve, ha kiderülne, hogy probléma van valamelyik nagyobb ISP (Net szolgáltató), és a WG ISP-je (asszem a Telia, de lehet, hogy váltottak) közötti útvonalon. Korábban a Ferraris szolgáltatónak volt már ilyen esete velük. Ha ez a helyzet, akkor sajna nincs sok opció: 1. Szolgáltatót váltasz (és olyanra, ami nem az eddigi útvonalait használja, hanem egy teljesen másikra) 2. Valami gamer VPN szolgáltatón keresztül játszol, de azok fizetősek. 3. Megvárod, míg a WG/szolgáltatója/többi érintett orvosolja a problémát. Ha elég sok embert érint, akkor akár pár nap alatt, de amúgy ki tudja...
Amennyi ilyen példa van mostanság nem lennék meglepve, ha kiderülne, hogy probléma van valamelyik nagyobb ISP (Net szolgáltató), és a WG ISP-je (asszem a Telia, de lehet, hogy váltottak) közötti útvonalon. Korábban a Ferraris szolgáltatónak volt már ilyen esete velük. Ha ez a helyzet, akkor sajna nincs sok opció: 1. Szolgáltatót váltasz (és olyanra, ami nem az eddigi útvonalait használja, hanem egy teljesen másikra) 2. Valami gamer VPN szolgáltatón keresztül játszol, de azok fizetősek. 3. Megvárod, míg a WG/szolgáltatója/többi érintett orvosolja a problémát. Ha elég sok embert érint, akkor akár pár nap alatt, de amúgy ki tudja...
Mostanában elég sok probléma van a nettel a wottól függetlenül, így valószínűbb, hogy az országos hálózatban van a hiba és nem a WG szolgáltatójánál.
Másnak is laggol a játék? A Ping alig megy 100 alá. Többször újraindítottam mindent. Gépet, routert' és nem változik semmi.
Szia!
Én DIGI-s vagyok és a szolgáltatóval napok óta gondok vannak, sokan panaszkodnak a digitális oktatás miatt IS.
A NET megvan ugyan, de tesztelve a századát ha hozza az elvárt sebességnek, szóval nem szélessávú.
Lehet, hogy nálad is ilyen jellegű a probléma?
Én is Digis vagyok. Ez lehet a gond. Köszönöm szépen!
4 éve 9 hónapja - 4 éve 9 hónapja#300269Írta: Tank_szemelyzete
Megválaszolva: Tank_szemelyzete
Sziasztok!
Tegnapelőtt minden rendben volt a netemmel, tegnap este viszont kegyetlenül laggolgatott EU1 és EU2 is. Kb. minden 20-25 mp-ben volt egy pici szakadás. Eléggé nehéz volt így játszani (azért top tierként egy 2500 sebzéses T71DA összejött).
Digis vagyok (Szeged környéki falu), szóval
Gint #296866 hozzászólása
alapján ismét beállítottam magamnak a DNS kiszolgálót, és beléptem újra EU2-re. Teljes siker. Úgy tűnik, hiba volt pár hete visszaállítanom a DNS kiszolgálót automatikusra.
Szeretném megkérdezni a napokban hasonló problémát tapasztaló Digiseket, hogy próbálták-e a fentieket és hatott-e.
Tegnapelőtt minden rendben volt a netemmel, tegnap este viszont kegyetlenül laggolgatott EU1 és EU2 is. Kb. minden 20-25 mp-ben volt egy pici szakadás. Eléggé nehéz volt így játszani (azért top tierként egy 2500 sebzéses T71DA összejött).
Digis vagyok (Szeged környéki falu), szóval
Gint #296866 hozzászólása
alapján ismét beállítottam magamnak a DNS kiszolgálót, és beléptem újra EU2-re. Teljes siker. Úgy tűnik, hiba volt pár hete visszaállítanom a DNS kiszolgálót automatikusra.
Szeretném megkérdezni a napokban hasonló problémát tapasztaló Digiseket, hogy próbálták-e a fentieket és hatott-e.
Szia!
Sajnos nálam is jelentkezett ez a probléma, tegnapelőtt még minden rendben volt.
Próbáltam amit írtál, de nálam ez nem segített, az eu2 az nálam kuka, az eu1 néha játszható.
Szolnok környékéről vagyok ugyan úgy Digi a szolgáltató.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...