Jelenleg 379 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 10 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

Csak egy kérdés

4 éve 9 hónapja #300469 Írta: Tank_szemelyzete
Megválaszolva: Tank_szemelyzete
Sziasztok! Az alábbi számítógép-konfigurációnál szerintetek mi a gyenge pont, ami miatt WoT közben nem ajánlatos más programot futtatnom (mert belassul minden)? És hogy lehetne megoldani?

Processzor: Intel Core 2 Quad Q8300 (2,5 GHz)
RAM memória: 4 GB, DDR3-as
Grafikus kártya: AMD Radeon HD 7700 Series (1 GB memóriával, 1050 MHz-es órajellel)
Operációs rendszer: Win 10 Pro 64 bites (jogtiszta)
WoT: alap grafika, egyedi beállításokkal (megjelenítési távolság maximumon, mindenféle effektek kiiktatva)
Téma zárolva.
4 éve 9 hónapja - 4 éve 9 hónapja #300478 Írta: Shunz
Megválaszolva: Shunz

Sziasztok! Az alábbi számítógép-konfigurációnál szerintetek mi a gyenge pont, ami miatt WoT közben nem ajánlatos más programot futtatnom (mert belassul minden)? És hogy lehetne megoldani?

Processzor: Intel Core 2 Quad Q8300 (2,5 GHz)
RAM memória: 4 GB, DDR3-as
Grafikus kártya: AMD Radeon HD 7700 Series (1 GB memóriával, 1050 MHz-es órajellel)
Operációs rendszer: Win 10 Pro 64 bites (jogtiszta)
WoT: alap grafika, egyedi beállításokkal (megjelenítési távolság maximumon, mindenféle effektek kiiktatva)

Mai játékok eszik a memóriát (gpu-t is). Esetleg próbálj +4-8Gb memóriát hozzáadni, lehet kicsit jobb lesz, kétséges, hogy találsz pont ugyanilyen DDR3-ast.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tank_szemelyzete
Téma zárolva.
4 éve 9 hónapja - 4 éve 9 hónapja #300497 Írta: Tank_szemelyzete

Mai játékok eszik a memóriát (gpu-t is). Esetleg próbálj +4-8Gb memóriát hozzáadni, lehet kicsit jobb lesz, kétséges, hogy találsz pont ugyanilyen DDR3-ast.

Ha WoT közben kiugrok feladatkezelőbe, akkor látszik, hogy a program memóriahasználata eléggé durva (akár 1700 MB), de a GPU alig van használva (alig pár százalék). Igazából én is a RAM-ra tippeltem (előző WinXP-s gépemen 2 GB-ról 3,2 GB-ra emelve a RAM-ot elég szép teljesítménynövekedés volt WoT-ban), de gondoltam, inkább megkérdezem.
Téma zárolva.
4 éve 9 hónapja - 4 éve 9 hónapja #300505 Írta: VaFec
Megválaszolva: VaFec

Ha WoT közben kiugrok feladatkezelőbe, akkor látszik, hogy a program memóriahasználata eléggé durva (akár 1700 MB), de a GPU alig van használva (alig pár százalék). Igazából én is a RAM-ra tippeltem (előző WinXP-s gépemen 2 GB-ról 3,2 GB-ra emelve a RAM-ot elég szép teljesítménynövekedés volt WoT-ban), de gondoltam, inkább megkérdezem.

Nem tudom, hogy most hol tartanak a memória árak, de egy SSD rengeteget dobna a géped teljesítményén.
Nálam Phenom 2 @x4 920 van 4GB memória társaságában, SSD-ről fut a win és a wot. Játék közben megy a torrent és a youtube is, alt+tab-ra sem lassul be.

Ui.: Mi ez az új topiccím?
Téma zárolva.
4 éve 9 hónapja #300515 Írta: Tank_szemelyzete
Egy Örömködős diszkusszió kapcsán az ünnepi hangulatról és a barkácsolásról (meg a kiszedhető jutalmakról).
Ha az ember annyi gyűjteményt akar kimaxolni, ahányat csak lehet, akkor érdemesebb várni és csak az esemény vége felé nekifogni barkácsolni. Így később lesz meg a 10-es ünnepi hangulat, de cserébe véletlenül sem barkácsolsz olyasmit, amit utána viszontlátsz a kis ládákból (és amire emiatt feleslegesen költöttél töredéket). Továbbá az utolsó napokban könnyebben rászánja magát az ember arra, hogy szükség esetén a fáról is leszedjen minden díszt, azokat is bezúzza, majd a kapott töredékekből tovább barkácsoljon.
Ha viszont nincsenek komolyabb terveid a gyűjteményekkel, akkor tényleg lehet egy gyors költség-haszon elemzés alapján barkácsolni. Én a magam részéről csak a horoszkópos álcát szeretném kiszedni (az ki is néz valahogy) meg a tavalyi Tangerinocéroszt (a rénszarvasvontatta Hummel matrica miatt), szóval nemsokára kiszámolom, hogy a jelenlegi 20 ezer töredékem elég lesz-e és ha jó eséllyel igen, akkor lehet hogy nekiesek. Ha nagyon sok töredékem maradna, akkor még esetleg a Szemcsés páncélzat álcát kiszedem (az kinézetileg határeset).
És ha már jutalmak: szerintetek is a Holiday Ops 2019 volt a legjobb gyűjtemény jutalmak terén? Az én álláspontom a következő:
Figyelem: Spoiler!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli
Téma zárolva.
4 éve 9 hónapja #300517 Írta: RockyRuciano
Megválaszolva: RockyRuciano
Részben egyetértek, részben nem. Szerintem megéri már az elején barkácsolni - egy picit. Én kibarkácsoltam úgy 8 db V-ös szintű díszt a kis dobozokból kapottak mellé. Az V-ös díszek á 360 töredékért jutányos áron vannak. Lootboxot nem vettem, viszont a játékra és így a küldikre jutott idő és most lelkiismeretesen csinálgattam is ezeket. Így már jópár napja 10-es ünnepi hangulatom van. A gép szerencsésen dobott 3 nagy díszt is, így ebből 1-t kellett barkácsolni, vasárnap ez is meglett. :) Így van 41% kreditbónusz alapból, ez azért jól jön. :cheer:

Ezt követően viszont valóban érdemes kivárni a kraftolgatással. A Hóangyalokat sem kell sürgetni – csajokat amúgy sem szabad. :lol: Hóangyalok szép lassan töltögetik a gyűjteményeket.

Viszont Chucky küldetéseire érdemes némi töredéket számolni. Pár napja volt az a küldetése, hogy lőj meg 25 TD. Hát engem így a TD-k még nem kerültek :lovcsi: , a 3. napra lett meg ez a küldi. Ez most nem érdekes, ámde ha az utolsó napon gorombul be Chucky, akkor csak szenvedve-dühöngve jönne össze a 32. küldetés. Ha netán nem is jönne össze, akkor az a 20% tankár-kedvezménybe kerülne, azaz 1,2 milla kredót buknék. Ha meg valaki nem játszik naponta, akkor még az előző napokból is visszamaradhat ilyen nehezen-viccelő küldetés, Úgyhogy erre érdemes félretenni valamennyi töredéket, egyéni adottságtól függően.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli, Tankpeti
Téma zárolva.
4 éve 9 hónapja #300534 Írta: SUNDI1968
Megválaszolva: SUNDI1968
Hali
A ma reggeli frissités után az összes tankom legénysége "dezertált" kivéve a parancsnokot.Ez nálam csak megjelenitési hiba vagy általános ? Vettem tankot is és nem lehet legénységet rá tenni.
Téma zárolva.
4 éve 9 hónapja #300535 Írta: Domee89
Megválaszolva: Domee89
Helló nekem is ez a p problémám a reggeli frissítés óta. :/ :(
Téma zárolva.
4 éve 9 hónapja #300536 Írta: StalPete
Megválaszolva: StalPete
Nálam a parancsnokok is elfutottak...:-)
Téma zárolva.
4 éve 9 hónapja - 4 éve 9 hónapja #300537 Írta: FZRPUPU
Megválaszolva: FZRPUPU
Ha vannak modok fent szedjétek le, nálam is az oldotta meg a problémát. Pl 3 gunmark mod alatt működik.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: SUNDI1968
Téma zárolva.
4 éve 9 hónapja #300538 Írta: Kesumisu
Megválaszolva: Kesumisu
Valószínűleg az xvm okozza...
Téma zárolva.
4 éve 9 hónapja #300541 Írta: kharasz
Megválaszolva: kharasz
Hali!
Én leszedtem az xvm-et nem működött. Felraktam újra az egész wot-ot és ugyanaz a hiba. Tud valaki esetleg más megoldást?
Téma zárolva.
4 éve 9 hónapja - 4 éve 9 hónapja #300542 Írta: Kesumisu

Hali!
Én leszedtem az xvm-et nem működött. Felraktam újra az egész wot-ot és ugyanaz a hiba. Tud valaki esetleg más megoldást?

Én frissítettem a saját és a Jacktor mod csomagját is a 8.7.1_0006 stabil xvm-el. Rendben működik. Viszont fontos, hogy nem felülírni, hanem a régi xvm eltávolítása után kell feltenni a frisset. És még a hangárban ki kell pipálni a legénység automatikus visszahelyezést...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: kharasz
Téma zárolva.
4 éve 9 hónapja - 4 éve 9 hónapja #300543 Írta: kharasz
Megválaszolva: kharasz
Köszönöm és megpróbálom...
Nekem sajnos nem oldotta meg :(
Téma zárolva.
4 éve 9 hónapja #300547 Írta: Kesumisu
Mit használsz még az xvm-n kívül?
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 7 órája 13 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• perretz profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: perretz
    • 23 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 10 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 23 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.