Az a baj, hogy menet közbe csapott le rám az arty. Ott se voltam még sehol.
Majd a kemp helyen kaptam két áldást.
Semmit se döntöttem ki, mivel ott nincs is.
akkor jöhet a replay és meg is oldjuk seperc alatt az ügyet.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ba_nshee, Tankpeti, Sezamme, Slandyke
Sziasztok.
Ezen most ki akadtam rendesen.
2-3 napja rendszeresen azt játszák velem, hogy spot nélkül lőnek telibe.
Nem csak artyk...
Most még oda se értem a td helyre, de már lőtt az artry.
Utána a camp helyemen rám lőtt 2x, az egyik telibe csapott (SU-130PM-el voltam).
Tegnap ugyan ez volt, csak egy med lőtt belém 3x.
Van 6. érzékem és nem villant fel addig egyszer sem.
Nem voltam spoton.
De akkor hogy a retekbe lőnek be?
Nekem senki ne kezdje el mondani, hogy most már nem csak arty vs arty counter van, de már arty vs td is..
Vannak tipikus "TD-s bokrok", amiket én is szoktam vakon lövöldözni, és vannak vonulási útvonalak is, ahova az arty tud potyogtatni, mivel nagy valószínűséggel arra megy a nép. És igen, a replay sokat segít.
a fenét. előtte ránéztem és friss reg, első komment...gyorsan le akartam zárni. mongyuk majdnem beszoptam, mert az első kommentnél kellett volna csekkelnem ki is a kérdező.
a fenét. előtte ránéztem és friss reg, első komment...gyorsan le akartam zárni. mongyuk majdnem beszoptam, mert az első kommentnél kellett volna csekkelnem ki is a kérdező.
Hmmm...most megfosztottál mindenkit egy újjabb Darwin-díjtól. Meg amúgy is, ki tudja? Lehet ő tényleg rak fel mindjárt replayt
Ugyanez jutott eszembe. Zics mindig túl hamar elrontja a játékunkat. Szeretek up-to-date maradni a legújabb konteók terén, így le fogok maradni.
egyre több a troll itt, ez az "írj egy kommentet és nyersz 3 ládát" móka pedig a sok új reg miatt szinte lehetetlenné tette, hogy kiszúrjam kik is azok.
és már jönnek a mókás privi üzenetek is. látom azért beloptam pár retardnak a szívébe magam.
Ugyanez jutott eszembe. Zics mindig túl hamar elrontja a játékunkat. Szeretek up-to-date maradni a legújabb konteók terén, így le fogok maradni.
egyre több a troll itt, ez az "írj egy kommentet és nyersz 3 ládát" móka pedig a sok új reg miatt szinte lehetetlenné tette, hogy kiszúrjam kik is azok.
és már jönnek a mókás privi üzenetek is. látom azért beloptam pár retardnak a szívébe magam.
Hát ezért most neked is jár egy fekete, ugyanis: "A másik fél beleegyezése nélkül nem kerülhet ki PM nyilvános közegbe"
De amúgy sejtettem hogy ez a szerencsétlen csinál valamit, szóval még 2 környékén repült
hidd el, ha névvel, lakcímmel karöltve valotta volna be, hogy meleg és szerelmes belém, azt a pm-et nem rakom ki.....egyébként te rá mertél keresni mi is az a pötsketrec?
Hát ezért most neked is jár egy fekete, ugyanis: "A másik fél beleegyezése nélkül nem kerülhet ki PM nyilvános közegbe"
De amúgy sejtettem hogy ez a szerencsétlen csinál valamit, szóval még 2 környékén repült
hidd el, ha névvel, lakcímmel karöltve valotta volna be, hogy meleg és szerelmes belém, azt a pm-et nem rakom ki.....egyébként te rá mertél keresni mi is az a pötsketrec?
Én is megkaptam ugyanezt az üzenetet. Fél éve ugyanez a házi troll még análisan és orálisan is közösülni akart velem és Ferrarival hármasban, most meg már csak a ketrec érdekli. Gyorsan vesztettem a vonzerőmből...
Sziasztok
Szoval kétlövegűvel ha sorozattüzet lövök, akkor megváltozik valami? Esetleg nő a sebzés vagy az átütés?
3 tüzelési mód közül választhatsz:
1. Egyet lősz, majd újratöltesz: ebben az esetben a legjobb a dpm-ed.
2. Kettőt lősz el egymás után: van egy nagyobb burst dmg-ed (2 alfányi), de cserébe a dpm-ed egy kicsivel rosszabb (hasonlóan az olasz mechanizmushoz)
3. Duplát lősz: Ebben az esetben megnő a modulsebzésre az esélyed (a kaliber értéke duplán érvényesül), a burst megegyezik az előzővel, de kapsz egy rövid lockdownt (nem töltesz), illetve a dpm-ed tovább romlik.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leopardusz, PZoli, Slandyke
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...