LOL. Én IS-7-tel nem mertem nekiindulni, mert a 303 pen szemből sok mindenre kevés. És úgy éreztem szenvedősnek az előrehaladást, hogy teljesen komolyan, odafigyelve játszottam... Hozzászólásod után mentem 1-1 kört Obj. 277-et és IS-4-gyel, nem lettek rosszak, de az ezüst liga számomra esélytelen. Gratulálok, hogy neked korábban már sikerült addig is eljutni!
Az IS-7-et a páncéljára kell játszani, nem a sebzésére: ha fel tudsz venni egy kellőképp agresszív (ebben az esetben kockázatos) tornyos és vízszintes pozíciót (a legtöbb pályán van ilyen) és azt tartod, az elég top 5-re. Ez azért van, mert a felvett és bevett lövések (nekem ez átlag 3k) + közelharca kapsz bónuszt.
Persze nyilván 1. divízióban már inkább a fentebb is írt medekre támaszkodtam.
...úgy éreztem szenvedősnek az előrehaladást, hogy teljesen komolyan, odafigyelve játszottam...
A saját szabályok nagyon fontosak, nálam így néz ki (napi): zsinórban 3 vesztett stráf után befejezem; zsinórban 3 stráfot nem szerző győztes meccs után befejezem. Ha kitűzök egy célt, és azt elérem, befejezem. max 5 összesítve stráfsemleges meccs után befejezem. Ezek a szabályok biztosítják, hogy biztos ne legyek a rossz végén a játéknak túl sokáig.
(A leghosszabb winstreakem 11, a leghosszabb losestreakem 4 volt most, de csak 3 nap rankedeztem).
UI: Én hasonlóan randomozom, de ott a kombinált dmg alapján játszom, tehát egy hosszabb losetreak is lehet remek, és a hosszabb winstreak is lehet borzalmas.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...