Jelenleg 119 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 10 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

Csak egy kérdés

4 éve 3 hónapja #302417 Írta: janesz406
Megválaszolva: janesz406
Erdekes mert Macre pl nincs test szerver csak Windowsra. Mondjuk virtualisan megoldom csak erdekes.... Mondjuk azt se ertem hogy Macre van wot Linuxra meg nincs. Vagy is meg lehet csinalni csak nativeba nincs kliens....
Téma zárolva.
4 éve 3 hónapja #302423 Írta: nagypal
Megválaszolva: nagypal
Megcsináltam a 2-es battle pass szériát, de a 3.dikkal már nem akarok bajlódni. Még kell így 3 érme a prém tankhoz. Úgy gondoltam hogy megveszek egy szezont. Ami elvileg az első szezon fejlesztett változata lenne

Kérdésem az lenne, ha még nem vettem improved szezont akkor biztos, hogy az elsőt adja amit teljesítettem és nem ezt a harmadik utolsó szériából adja azt a párat amit megcsináltam? Nehogy ne kapjak itt érméket. Köszi!!
Téma zárolva.
4 éve 3 hónapja #302425 Írta: PZoli
Megválaszolva: PZoli

Megcsináltam a 2-es battle pass szériát, de a 3.dikkal már nem akarok bajlódni. Még kell így 3 érme a prém tankhoz. Úgy gondoltam hogy megveszek egy szezont. Ami elvileg az első szezon fejlesztett változata lenne

Kérdésem az lenne, ha még nem vettem improved szezont akkor biztos, hogy az elsőt adja amit teljesítettem és nem ezt a harmadik utolsó szériából adja azt a párat amit megcsináltam? Nehogy ne kapjak itt érméket. Köszi!!

Amikor a battlepassos csúszkán (1-150) alul ráklikkelsz a Fejlesztett Battle pass vásárlására, akkor feldob egy ablakot, ahol ki tudod választani külön az 1., 2. vagy 3. vagy az összes fejezetet, tehát itt klikkelj a megfelelőler (szóval ne a 3-asra :) )
Téma zárolva.
4 éve 3 hónapja #302445 Írta: tamás.szabó
Megválaszolva: tamás.szabó
Hali!

Amúgy elég macerás a legénységet cserélgetni, csak ha valaki próbálná.
Nem valami életszerű, hogy nem tudnak egynél több tankot megtanulni. Ha belegondolok, hogy fater legalább 3 harckocsit tudott vezetni, (T-34, T-54, T-55) akkor itt is meg lehetne oldani. 
Mindegy, ez ilyen. Tehát érdemesebb (szerintem) másik legénységet képezni...

Téma zárolva.
4 éve 3 hónapja #302447 Írta: VaFec
Megválaszolva: VaFec

Hali!

Amúgy elég macerás a legénységet cserélgetni, csak ha valaki próbálná.
Nem valami életszerű, hogy nem tudnak egynél több tankot megtanulni. Ha belegondolok, hogy fater legalább 3 harckocsit tudott vezetni, (T-34, T-54, T-55) akkor itt is meg lehetne oldani. 
Mindegy, ez ilyen. Tehát érdemesebb (szerintem) másik legénységet képezni...

Macerás? Két kattintás az egész.
Téma zárolva.
4 éve 3 hónapja #302486 Írta: mistadabolina
Megválaszolva: mistadabolina
Hali.

Tudnátok abban segíteni, hogy xvm nélkül, saját 6. érzék képet szeretnék használni, azt melyik mappába kell elhelyezni?
ismétlem, xvm nélkül ;-) 

Köszike.
Téma zárolva.
4 éve 3 hónapja - 4 éve 3 hónapja #302487 Írta: Sezamme
Megválaszolva: Sezamme

Hali.

Tudnátok abban segíteni, hogy xvm nélkül, saját 6. érzék képet szeretnék használni, azt melyik mappába kell elhelyezni?
ismétlem, xvm nélkül ;-) 

Köszike.

Próbáld ide (meghajtó nyilván lehet más), és legyen pont ez az icon neve is. C:\Games\World_of_Tanks_EU\mods\configs\sixthSense\SixthSense.png . Tavaly szarakodtam vele én is azt hiszem így sikerült. Szerk: oké kipróbáltam ez nekem már nem működik. Itt van a tuti ami egy kicsivel több sportolást igényel. Keresd meg azt a fájlt  World of Tanks mappában: /res/packages/gui-part2.pkg.  Nyisd meg Winrar-ral, másold ki belőle akárhova a  sixthSense.swf állományt.  Tölts le egy flash tömörítőt, én a JPEXS Free Flash Decompiler-t használtam. Nyisd meg vele a sixthSense.swf-t. itt találod a "képek" fül a alatt a hatodik érzék ikont. Jobb oldalt cseréld le a saját képedre. Mentés, majd az így szerkesztett sixthSense.swf-t másold ide:  world of tanks mappád/res_mods/1.12.1.2/gui/flash.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina, PZoli
Téma zárolva.
4 éve 3 hónapja - 4 éve 3 hónapja #302492 Írta: mistadabolina

Hali.

ismétlem, xvm nélkül ;-) 

Köszike.

Próbáld ide (meghajtó nyilván lehet más), és legyen pont ez az icon neve is. C:\Games\World_of_Tanks_EU\mods\configs\sixthSense\SixthSense.png . Tavaly szarakodtam vele én is azt hiszem így sikerült. Szerk: oké kipróbáltam ez nekem már nem működik. Itt van a tuti ami egy kicsivel több sportolást igényel. Keresd meg azt a fájlt  World of Tanks mappában: /res/packages/gui-part2.pkg.  Nyisd meg Winrar-ral, másold ki belőle akárhova a  sixthSense.swf állományt.  Tölts le egy flash tömörítőt, én a JPEXS Free Flash Decompiler-t használtam. Nyisd meg vele a sixthSense.swf-t. itt találod a "képek" fül a alatt a hatodik érzék ikont. Jobb oldalt cseréld le a saját képedre. Mentés, majd az így szerkesztett sixthSense.swf-t másold ide:  world of tanks mappád/res_mods/1.12.1.2/gui/flash.

Hali.

Korábban oda raktam be egy sixthsensepontpng-t, de azt nem akarta megjeleníteni. 
Köszi a segítséget, elvileg megcsináltam. Most jön a puding próbája, az evés :-D

update: műkxik :-). köszi szépen a hozzám való jóságod! pacsi

Téma zárolva.
4 éve 3 hónapja #302505 Írta: hunyadipancélos
Megválaszolva: hunyadipancélos
sziasztok  10 éve játszom már a WT vel de még nem jöttem rá hogy kell magam eltüntetni mint a klánosok legtöbbje
Téma zárolva.
4 éve 3 hónapja #302508 Írta: mistadabolina

sziasztok  10 éve játszom már a WT vel de még nem jöttem rá hogy kell magam eltüntetni mint a klánosok legtöbbje

Hali. Amennyiben a játékos nick neved eltűntetését kérdezed, akkor beállítás--> általános fül--> alul játékosnév elrejtése, pipa a kockában. Kész.
Viszont ha használsz valamilyen statisztika módot, akkor nem fog mutatni semmit, amíg el van rejtve a neved.

Téma zárolva.
4 éve 3 hónapja - 4 éve 3 hónapja #302509 Írta: hunyadipancélos
Megválaszolva: hunyadipancélos
Nem arra gondoltam mikor rálőnék az engem lövő tankra egysze csak vagy nem látom honnan lő, ha látom is van néha de idöm nincs visszalöni rá.mert nem látszik. A kérdésem az hogy mikor lövök vagy indulok a tankal  látnak hiába spoton vagyok akkor is. Az a lényeg hogy én hogy tudok nem látszani mert ha nem is lövök messziről is meglátnak többen pedig ful legénységem van  és álcahálóm is..
.
Téma zárolva.
4 éve 3 hónapja #302510 Írta: PZoli
Megválaszolva: PZoli

Nem arra gondoltam mikor rálőnék az engem lövő tankra egysze csak vagy nem látom honnan lő, ha látom is van néha de idöm nincs visszalöni rá.mert nem látszik. A kérdésem az hogy mikor lövök vagy indulok a tankal  látnak hiába spoton vagyok akkor is. Az a lényeg hogy én hogy tudok nem látszani mert ha nem is lövök messziről is meglátnak többen pedig ful legénységem van  és álcahálóm is..
.

Ezt olvastad már?
www.wotinfo.hu/...mir4g3
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina, hunyadipancélos
Téma zárolva.
4 éve 3 hónapja #302511 Írta: Jacktor
Megválaszolva: Jacktor

wotinfo.hu/inde...erites
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli, hunyadipancélos
Téma zárolva.
4 éve 3 hónapja #302512 Írta: Tankpeti
Megválaszolva: Tankpeti

.

Ezt olvastad már?
www.wotinfo.hu/...mir4g3

Ebben valaki javítson majd, mert a játékban nincs 75%-os bokor. Úgy lenne helyes a megfogalmazás, hogy a bokrok (sűrűségük alapján) adnak 25 vagy 50% álcát, melyek összegének maximuma 80% lehet (ami egy tankra érvényesül).
Illetve a hivatalos wg videók alapján a törzs is ad álcát (de nyilván vékonyat, tehát az utána írt tanács áll).

UI.: + nyilván mivel régi a "cikk" így vannak kimaradt elemek, amik 1.10 alkalmával jöttek be: CVS (Parancsnok látási rendszere), Rádiós felszerelés, Low noise exhaust system, illetve a speciális slotból eredő bónuszok. Ezen a téren ha jól tudom nincs semmilyen magyar (de még csak angol) nyelvű átbeszélő és részletes videó vagy összetett szöveg sem. Mindössze az 1.10-es patchnotok, a fentebb is küldött fórumlinkek (melyek hiányosak), illetve pár hivatalos fórumoldal tárgyalja az adott témákat:

CVS (forrás: Ganymed_II
):
forum.worldofta...ation/
+ Videók (forrás: WG):
forum.worldofta...rules/
Téma zárolva.
4 éve 3 hónapja #302522 Írta: E75
Megválaszolva: E75
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a karácsonyi leértékeléseket még fel lehet használni, és ha igen, akkor hol?
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 7 órája 21 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• perretz profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: perretz
    • 31 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 10 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 23 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.