Jelenleg 67 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
10/8-9 esetben nincs olyan szituáció, a maradék 1-2 esetben ...
máté.tóth 49 perccel ezelőtt
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
Inkább az kéne nekik ami régen a light tankokkal ...
máté.tóth 51 perccel ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 15 órával ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 17 órával ezelőtt
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 1 napja
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 1 napja
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 1 napja
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 1 napja
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 1 napja
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 2 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 2 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 2 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 3 napja

Prémium harckocsik

9 éve 6 hónapja #183341 Írta: Oberjunker
Megválaszolva: Oberjunker

Sziasztok, biztos sok mindenkinek megvan az FV 4202P, érdemes beruházni rá? Milyen vele játszani? Azt látom, hogy jó átütése van, de egyebek?

Nekem megvan, én szeretem. 2500 körüli sebzésnél már elég jól keres, oyan 60K simán megvan egy csatában. Nem kapkodó idegbolond, az ágyúja pontos, nekem még kapáslövés is ment vele többször. Én szeretem, igaz sok csatám még nincs vele, eddig 7-et mentem csak, de azok jók voltak, a wn8-am átlagban a 7 csata során 3200-as ezzel a tankkal.
Én azt mondom nem jársz vele rosszul, de én csak egy vagyok a sok közül.

Köszi. Még alszom rá egyet. Végül is van cromi, meg B is illetve haladok ezen a brit med ágon, lehet, hogy egéri.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 6 hónapja #183377 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Bármiféle prém arty játékban megjelenését én is ezért tartom valószínűtlennek: pénzért megvehető prém vasakat a WG nem szívesen nerfel ... (tényleg csak végszükségből, ha nagyon elszabták... akkor teszik ) ... ugye aki egyszer fizetett prém tankért, az sanszos hogy vesz máskor is, nem szerencsés elvadítani avval, hogy 1:1 lenerfelik azt a vasat amit real money-ért vett... És mivel az artykat valahogyan szeretnék átalakítani (szerintem fogalmuk sincs hogyan... ), így amíg ezen nincsenek túl, kizárt hogy prém arty vasat áruljanak...

9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #183441 Írta: Diarmand
Megválaszolva: Diarmand
Engedelmetekkel tennék ide egy WZ-111-es replayt .

A csata tier 9-ben zajlott és csak azt szeretném ezzel megmutatni, hogy aki észnél van és jól ismeri a tankját, az tud vele érvényesülni még a fronton is. Ami látszik a replayben. Nem szarozok, megyek elől a heavy dühöngőbe. Csak normál AP-t lövök vele, igen 175 pen T9-ben, de annyi kell, hogy tudd mire lősz.
Megvédem az M103-unkat, ezt fontosnak tartottam, mivel az ágyújára még szükség lehet(ett volna), nekem meg sok hp-m volt. Néha érdemes ilyen manővereket bevállalni. Az IS3-at is be lehet lőni ha ilyen hülyén áll fel valahova. Megjegyzem nem használok XVM-et, így lehet, hogy mi jobbak voltunk, de a lényeg nem ezen van. Hanem azon, hogy okosan használva majd minden tank lehet eredményes ott, ahol nem is várná az ember.
Itt egy másik .
Senki ne értse félre, ez nagyzolás, hanem arról szólna, hogy ha tudod, hogy merre menj és mit csinálj, illetve mire lőj, akkor nem lesz gond az eredménnyel sem.
Goldot egyet sem lőttem el egyik meccsen sem.

Szerk: tennék ide egy ász kört is, a konzekvenciát le lehet vonni :) Replay
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Hunter9956, csikidix

9 éve 6 hónapja #183528 Írta: dobilaci
Megválaszolva: dobilaci

Engedelmetekkel tennék ide egy WZ-111-es replayt .

A csata tier 9-ben zajlott és csak azt szeretném ezzel megmutatni, hogy aki észnél van és jól ismeri a tankját, az tud vele érvényesülni még a fronton is. Ami látszik a replayben. Nem szarozok, megyek elől a heavy dühöngőbe. Csak normál AP-t lövök vele, igen 175 pen T9-ben, de annyi kell, hogy tudd mire lősz.
Megvédem az M103-unkat, ezt fontosnak tartottam, mivel az ágyújára még szükség lehet(ett volna), nekem meg sok hp-m volt. Néha érdemes ilyen manővereket bevállalni. Az IS3-at is be lehet lőni ha ilyen hülyén áll fel valahova. Megjegyzem nem használok XVM-et, így lehet, hogy mi jobbak voltunk, de a lényeg nem ezen van. Hanem azon, hogy okosan használva majd minden tank lehet eredményes ott, ahol nem is várná az ember.
Itt egy másik .
Senki ne értse félre, ez nagyzolás, hanem arról szólna, hogy ha tudod, hogy merre menj és mit csinálj, illetve mire lőj, akkor nem lesz gond az eredménnyel sem.
Goldot egyet sem lőttem el egyik meccsen sem.

Szerk: tennék ide egy ász kört is, a konzekvenciát le lehet vonni :) Replay

Megneztem oket, jol hasznalod azt a vasat. En azert tovabbra sem szeretem az IS-6-ot, ami ugye nagyon hasonlo parameterekkel bir mint a WZ-111.

Van par 8-as prem tank a garazsomban (IS-6, FCM 50t, FV 4202(P), Pancser 88, M46 KR Patton. Nekem jatekelmeny szempontjabol az FCM 50t, a Patton es az FV 4202 tetszik nagyon. Kredittermeles szempontjabol is az FCM a leghatekonyabb nalam. Az IS-6-ot es a Panthert egy kicsit mar megbantam, hogy megvettem mert szinte sosem veszem elo oket.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Diarmand

9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #183531 Írta: Artyom1986
Megválaszolva: Artyom1986
Sziasztok!

Érdeklődnék,hogy az AT 15A mennyire használható manapság?FV td legénységét szeretném "húzni" benne.Nem sok jót hallottam róla,érdemes megvenni?

9 éve 6 hónapja #183533 Írta: dobilaci
Megválaszolva: dobilaci

Sziasztok!

Érdeklődnék,hogy az AT 15A mennyire használható manapság?FV td legénységét szeretném "húzni" benne.Nem sok jót hallottam róla,érdemes megvenni?

Nekem nincs meg de az AT sorozatot vegigszenvedtem. Ne szivasd vele magad, a jelenlegi meta-ba nem igazan illenek bele a lassu TD-k.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tealq

9 éve 6 hónapja #183559 Írta: tankossanyi
Megválaszolva: tankossanyi
Lehet tudni arról valamit hogy milyen akciók lesznek húsvétra? Mit kapunk a WG-től? Én nem teszek pénszt a játékba és most szünetben jó lenne tankokat húzni olcsó fogyóezközökkel

9 éve 6 hónapja #183562 Írta: Newton_emlekirata
Megválaszolva: Newton_emlekirata
Hali!

T-34-3 a mostani T8 of the week, tudnátok róla tapasztalatokat/véleményt megosztani?

9 éve 6 hónapja #183568 Írta: PanzerGunter
Megválaszolva: PanzerGunter

Bármiféle prém arty játékban megjelenését én is ezért tartom valószínűtlennek: pénzért megvehető prém vasakat a WG nem szívesen nerfel ... (tényleg csak végszükségből, ha nagyon elszabták... akkor teszik ) ... ugye aki egyszer fizetett prém tankért, az sanszos hogy vesz máskor is, nem szerencsés elvadítani avval, hogy 1:1 lenerfelik azt a vasat amit real money-ért vett... És mivel az artykat valahogyan szeretnék átalakítani (szerintem fogalmuk sincs hogyan... ), így amíg ezen nincsenek túl, kizárt hogy prém arty vasat áruljanak...[/quote

Jól szólsz, csak sajnos hozzányúlnak mindenhez. Löwe pl.

9 éve 6 hónapja #183664 Írta: Dracon__Arkhon
Megválaszolva: Dracon__Arkhon
Nem kell, hogy hozzányúljanak...
Elég, ha a játék egyensúlya eltolódik, más tankokat buffolnak - a te Type-59-ed vagy M-60-ad meg megmarad olyannak, amilyen anno volt.
És már azon kapod magad, hogy inkább nem használod, mert szenvedés, mert állandóan belövik, mert más ugyanilyen pattintás mellé megkapta a te hiányzó gundep-edet is...
Szóval, szép az elmélet, csak éppen nem igaz...

9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #183682 Írta: akárkiakárhonnan
Megválaszolva: akárkiakárhonnan
Hali!

T-34-3 a mostani T8 of the week, tudnátok róla tapasztalatokat/véleményt megosztani?

0 csöhajlás

9 éve 6 hónapja #183684 Írta: Rallyefan81
Megválaszolva: Rallyefan81

Hali!

0 csöhajlás

Az a 0 , az 5fok...

Érdejes jószág egyébként. De nehéz vele jól játszani, főleg gyenge legényekkel, a ~12 mp-s töltési idő + A 175 mm átütés sajnos igazából megöli... érdekea med, heavy hibrid. Amennyibe kerül annyit nagyon nem ér meg! Inkább vegyél mod1-et vagy type 64-et... ;)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics

9 éve 6 hónapja #183685 Írta: leonhart79
Megválaszolva: leonhart79

Hali!

T-34-3 a mostani T8 of the week, tudnátok róla tapasztalatokat/véleményt megosztani?[/quote

Szia! 9.13 ban a 3 fokos lövegsüllyedését 5 fokra buffolták így egész használható lett. Sokat mentem vele a teszten szerintem jelenleg az FCM után a legjobb vétel mivel kevés már a vehető tierlimites tank.

9 éve 6 hónapja #183686 Írta: Hecienda
Megválaszolva: Hecienda
Azért az 5fokot nem nevezném nullának, néhány OP szovjet is ennyivel büszkélkedhet.

9 éve 6 hónapja #183695 Írta: Diarmand
Megválaszolva: Diarmand
Figyelem: Spoiler!

Köszönöm!
Az IS6 kicsit más, bár a buff nem tudom mennyiben változtatta meg, egyedül abban vagyok biztos a teste közepén, a torony alatt lévő gyenge pont erősebb lett. Nekem pont az tetszik a WZ-ben, ami nincs meg az IS6-ban, a végsebessége.
Azért is szeretek ezzel farmolni, mert több sebzés több credit és azért a 390 alfa nem 230/240. Meg jó nézni a repkedő 400-as sebzéseket na :lol: Drága a lőszer, de hát meg kell nézni hová lő az emberfia. Az FV-t én is szeretem, de szerintem teljesen alkalmatlan farmolásra. Nagyon sokszor meglepődtem már azon, hogy több/ugyanannyi sebzésre jóval kevesebb creditet adott, mint a WZ, pedig nagyobbakat lőttem. Én úgy vettem észre, hogy rossz a credit szorzója, amire rátesz egy lapáttal a kemény lőszer ár, ezért nem is használom farmra, csak funra. Ezért van benne puding is :)

Téma: OFF topik

• perretz profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Tedd meg, mert csak a következő frissítésig...
    • Írta: perretz
    • 4 órája 56 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 3 napja 9 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 6 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 51 perce ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.