Sziasztok. Én Excelsior-t veszem meg az a tervem Tudom nem a legjobb de nevetségesen olcsó (többihez képest) és eddig szeressem a brit gépeket Úgy gondoltam kitűnő farmolni Szerintetek?
Sziasztok. Én Excelsior-t veszem meg az a tervem Tudom nem a legjobb de nevetségesen olcsó (többihez képest) és eddig szeressem a brit gépeket Úgy gondoltam kitűnő farmolni Szerintetek?
Nekem az Excelsior volt eddig az egyetlen prémium tank amit eladtam mert annyira nem mentem vele semmire. Gold nélkül megkarcolni sem tudtam vele semmit. Átütés: 91mm DPM: 1736
Churchill III. az nekem nincs de jobb választás lehet. Átütés: 110mm DPM: 1968 (mindenben jobb mint az Excelsior és ugyan annyiba kerül)
Matilda BP ultra tetű lassú de az ágyúját nagyon bírom. Átütés: 110mm DPM: 1776 (ugyan az mint az AT2-é) ha már brit gépben gondolkodsz.
De a királyabb britt prém a Cromvell B...
Nekem az Excelsior volt eddig az egyetlen prémium tank amit eladtam mert annyira nem mentem vele semmire. Gold nélkül megkarcolni sem tudtam vele semmit. Átütés: 91mm DPM: 1736
Churchill III. az nekem nincs de jobb választás lehet. Átütés: 110mm DPM: 1968 (mindenben jobb mint az Excelsior és ugyan annyiba kerül)
Matilda BP ultra tetű lassú de az ágyúját nagyon bírom. Átütés: 110mm DPM: 1776 (ugyan az mint az AT2-é) ha már brit gépben gondolkodsz.
De a királyabb britt prém a Cromvell B...
Hát azért az Excelsior jobb, mint a Churcill III. Mozgékonyabb, gyorsabb, fűrgébb sokkal, Ha goldot használsz mindenre elég, sajnos anélkül nem, de ez a prém tankok rákfenéje. Előröl sokkal péncélozottabb a Csörcsílnél. Annak egy rakás weakspotja van és mindennel átütik, ha ismerik előről, míg ezt nem- Excelsior jó vétel, ha fun tankot akarsz. Kreditet a gold ammo miatt nem fogsz venni
Kezd átalakulni ez a fórum , pedig régen szerettem ezt a topicot ...: megvan mind a 3 említett.: egy dolog.: a c III.. lehet tele van weak -el de azért én megnézném hogy olyan könnyen kiszedsz e szemből ... excelsior .: megvan mert akciós volt.... hát nem sokat mentem vele de mindig hamar kiszedtek ....
9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja#182630Írta: phurges00
Megválaszolva: phurges00
kezd átalakulni, mert nem azt mondják amit az ember hallani akar....
Az excelsiorod egy fostartály.... farmolni olyan tankkal lehet, ami tud lőni, van átütése és még minimum 1 jó tulajdonsága.
Ez nem tud lőni. de védve vagy.. az acélfalra nem adnak kreditet és arra sem ha túlélsz egy csatát. ELlenben ha sokat sebezl minden bedobott tierben arra igen.
Farmolni tankod kell venni, NEM "FUNMACHINE-T" Ráadásul az a tank FUN ami tud lőni nem amelyikben nem tudnak meglőni.
Ez egy szar tank. Egy rendes prem tank lgalább t7 amivel keresni lehet, utolsó végszükséglet esetén t14... a többi szutyok farmolásra és legénységhúzásra t5 körül.
Az a jó prem tank aminek közel azonos az átütése sebzése a vele egy szintű jráműveknek mint amibe dobálja.
t5ben a 100 alatti nem átütés
t6ban a 120-150 alatt nem átütés,
t7ben a 150 alatti nem átütés
Tehát t8ban a 175 nem átütés...
Last edit: 9 éve 6 hónapja by phurges00.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MPeter71, Sics, Tekagi
Ha olcsó prémium tankot szeretnél, akkor a T-28E F30-at ajánlom, amíg még meg lehet venni a prémium shopban. Tier 4-es, de csak 6 euró az ára.
A Kv1 csövét kapta meg, jó átütés, 160-as alfasebzés. Prémium fiók nélkül 20-30 ezer kreditet össze lehet hozni vele egy jó körben.
A HP-ja nem sok, így inkább gyakorlottabb játékosoknak való. Meg kell szokni a stílust.
Én tegnap vettem egy T-28E-t,És nekem nagyon bejön!Van egy viszonylag normális páncélja,a látótávja 350m,és hab a tortán,hogy egy KV-1-es lövegével tudunk tier 4-ben ,,népet nevelni'' .A problémái közé tartozik,hogy gyérebb a mozgékonysága,és lassan céloz,meg a csodás 300 méteres rádió hatósugár.
Ha valakinek van más észrevétele a gépről,nyugodtan megírhatja!
t8 / panther88, cdc, fcm , t54mod1, LÖWE az agybaj kedvelőinek ( a sebessége végett)
Az éppen még megvehetők listájából.
Ezekkel lehet farmolni, ezek eközben FUN gépek, és mivel lehet velük lőni, jól húzható a legénység, MIVEL hatékony!!! járművek. Minden körben eredményesek, minden tierben megtalálják a helyüket, átütnek mindent néhány kivétellel.
A többi pénz pazarlás. Ha farmolni akar valaki ezeket vegye, aki azért mert nem tudja másra elkölteni a pénzét, az a többit.
t8 / panther88, cdc, fcm , t54mod1, LÖWE az agybaj kedvelőinek ( a sebessége végett)
Ezekkel lehet farmolni, ezek eközben FUN gépek, és mivel lehet velük lőni, jól húzható a legénység, MIVEL hatékony!!! járművek. Minden körben eredményesek, minden tierben megtalálják a helyüket, átütnek mindent néhány kivétellel.
A többi pénz pazarlás. Ha farmolni akar valaki ezeket vegye, aki azért mert nem tudja másra elkölteni a pénzét, az a többit.
Kedves phurges00.
Én elvagyok a 175-ös átütésemmel a preferred MM-es nyolcas heavy tankommal. Miért? Mert tudom, hogy hogyan használjam. Hatékony gépnek tartom, habár tény, hogy aki nem tudja merre menjen a pályán és mire lőjön, annak nem lesz sok élményben része.
Megjegyzem többet összelövök vele, mint te egyes "megfelelő átütésű'" nyolcas nem prémium gépeiddel. Akkor hogy is van ez? Nem hatékony, mert neked nem tetszik a 175-ös pen és akkor már más sem lehet vele hatékony?
9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja#182637Írta: phurges00
Az a tank ami alapból szar de te hatékonyabb vagy vele az átlagnál, az ugyan olyan szar marad....a jobb tankkal még hatékonyabb lehetnél ennél.
Látod a logikát abban amit leírtam?
Ez olyan mint amikor a legjobb forma 1es pilóta leigazol a legszarabb csapathoz, felhozza középmezőnybe , de visszaigazolva a legjobb istálló autójához meg top első ...
Miért szopatná magát önként az ember... te vegyél csak IS6ot..
U.I. név nélkül nem mondunk be olyat, hogy jobb vagyok nálad, mert addig hiteltelen
Last edit: 9 éve 6 hónapja by phurges00.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MPeter71, Sics, VasPufi
Én tegnap vettem egy T-28E-t,És nekem nagyon bejön!Van egy viszonylag normális páncélja,a látótávja 350m,és hab a tortán,hogy egy KV-1-es lövegével tudunk tier 4-ben ,,népet nevelni'' .A problémái közé tartozik,hogy gyérebb a mozgékonysága,és lassan céloz,meg a csodás 300 méteres rádió hatósugár.
Ha valakinek van más észrevétele a gépről,nyugodtan megírhatja!
Még decemberben megvettem. Az low-tier-ben az egyik kedvencem lett. Simán többet farmol szerintem mint az Excelsior.
Azért ez nem ilyen egyszerű, nagyjából azokat a tankokat soroltad fel, amikkel lehet jól teljesíteni, de például egy CDC-t én sem használok ki eléggé, mert nehéz vele jól játszani. Eleve szerintem amire megéri pénzt költeni az vagy tier 6-os, amit SH-ban használ az ember lásd type 64, bromwell, rudy, vagy pedig tier 8. Aki csak SH-zik tier8-ban annak nem érdemes limitált mm-est venni.
A tier 8-on, belül meg játékos függő. Nyilván aki kitudja hozni egy tankból a maximumot, annak a CDC és társai a jók, aki kettőt lő átlagban, annak meg LÖWE vagy T34, mert azok legalább átütnek...
9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja#182644Írta: phurges00
_Szazados_ köszönöm.
TAdo, igen az volt a cél amit írtál, olyanokat leírni amivel lehet farmolni.
Te írtad "nagyjából azokat a tankokat soroltad fel, amikkel lehet jól teljesíteni,"
At34 azért nem került oda nálam a listára, mert bár az valóban "tud" lőni, az átütés sebzés kombóval, mégis rohadt nehéz vele eljutni A-ból B-be.... A mai wot világban meg ingyen hús aki nem bír fél-1 percen belül átmenni a fél térképen!