Sziasztok!
A személyes küldetések kapcsán kicsit elmerengtem az artykon. Tudtok arról, hogy miért nem árul a WG prémium arty-kat? Korábban volt a tier 5-ös francia Le FH 18 B2 Azt sejtem, hogy a játékosok egy része nem rajong érte, de üzleti szempontból szerintem sikeres lehetne a modell. Egyrészt elég sokan kedvelik őket, csatánként 4-5 darab szinte mindig van. (Eddigi rekord nálam 10 arty volt a 30-ból)
Másrészt, aki a küldetések miatt nem mindenki szeretne szenvedni a fejlesztéssel, hogy magasabb tier-ű artyt birtokoljon, az vehetne magának.
Várható ismét prémium arty? Ha már korábban eldőlt, hogy nem lesznek, akkor volt indoklás, hogy miért?
Köszönöm!
A WG is elismerte hogy jelenlegi formájában nem illik a játékba az arty.Elvileg próbálkoznak is az újradolgozásukkal.Amíg ezzel nem készülnek el,nem nagyon hiszem hogy bekerül bármilyen új arty is a játékba.
T!
Majdnem teljesen kizártnak tartom, hogy prémium arty legyen. Pláne V. tier fölött. (nem emléxem a sextonra, hogy vehető-e a játékban?, de ha jól emléxem III. tier, tehát küldikhez nem jó)
A francia V. tier prémium meg brutális. De csak ritkán teszik be.
Nem rossz gondolat, amit fölvetettél, egyébként.
Sajnos nem hiszem.
Az arty nem kerül ki a játékból; ha valamilyen nerf lesz - először - , az is legalább 1 év.
Kv 2, s51. Ezt javaslom neked. A nagy durunggal az s51 csodákat mível.
Én végigmentem az ágon, és nem rossz. Csak a küldik miatt, mert nehéz tankkal nem játszom. Inkább arty.