nálad viszont nehéz lenne letagadni, hogy reroll accounttal nyomulsz, elég beszédes a játszott tankjaid hiányos listája
Was? Játszott tankjaim hiányos listája??? Esküszöm nem értem mit akarsz ezzel mondani, kifejtenéd? Mi hiányzik? Talán kihagytam valamelyik ágon egy tankot vagy mi?
Srácok valaki magyarázza meg, mert nem értem mire gondol
arról már nem is beszélve, hogy a téma tárgya, a Matilda IV is hiányzik belőle
Megadtam az account nevem és nem bírsz megtalálni egy tankot, ami nekem megvan. Már ne haragudj, de ha egy tankot sem bírsz megtalálni a listán, akkor már kezdem sejteni, hogy valójában mennyi értelme lehet annak, hogy "
játszott tankjaid hiányos listája"

Te se tudnád megmondani mire gondolsz
Ha az ember meg konkrét statisztikát linkel, egyből visszakozol.
Kérlek másold be hol visszakoztam. A viselkedésed alapján inkább meglepődtél, hogy nem egy tomato akarja felnyitni a szemed, hogy a Matilda 4-et nem ajánlgatjuk ész nélkül mindenkinek és próbáljuk bebizonyítani, hogy mennyire jó
Annak meg külön örülök, hogy végső érvként csak dobálózol a vbaddict-tal, de úgy, hogy tizenxp különbségek vannak az elért átlag xp-k között, persze szerinted a 265 és a 258 között akkora a különbség, hogy meg kéne hajolnom azon felismerésed előtt, hogy mekkora xp farm tank a Matilda 4

Abba bele se gondoljunk, hogy mennyire élvezetes ezzel legénységet húzni, hiszen az a nyóc xp-é is rengeteg
Tényleg nem szeretném szétoffolni a témát
Mintha valaki azt írta volna, hogy befejezi velem a társalgást, de ahogy látom csak muszáj volt válaszolnia. Nem Rólad van szó?

Egyébként meg rengeteg hülye és hazug kijelentésed van, miszerint hiányos a tankjaim listája (ez a legjobb xD), nincs Matilda 4-em, visszakozok bla-bla-bla...
Lásd be papi, hogy ezt a kört elbuktad. Olvass vissza, hogy hányan értettek velem egyet abban, hogy inkább a T28-at vegye meg az ember, mintsem a hőn szeretett Matilda 4-edet. Sajnálatos módon már ott tartasz, hogy próbálsz valami szerencsétlennek beállítani a statisztikám miatt, de mit is várjon az ember egy olyan parázs vitában, ahol a másik fél csak hülyeségekkel tud dobálózni. Kivi vagyok jön e valami frappáns válasz