Jelenleg 261 vendég és 4 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
10/8-9 esetben nincs olyan szituáció, a maradék 1-2 esetben ...
máté.tóth 4 órával ezelőtt
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
Inkább az kéne nekik ami régen a light tankokkal ...
máté.tóth 4 órával ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 18 órával ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 20 órával ezelőtt
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 1 napja
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 1 napja
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 1 napja
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 1 napja
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 1 napja
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 2 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 2 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 2 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 3 napja

Prémium harckocsik

9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #182378 Írta: Tettigonia
Megválaszolva: Tettigonia
A T-28E F30-at érdemes megvenni, mert olcsó, élvezetes vele a játék, és még egy kevés pénzt is hoz. Én annak is örülök, hogy többször sikerült Top gunt és nagy kalibert is szerezni vele.

Most ez van akcióban a héten:
T54 first prototype + 1250 arany
worldoftanks.eu...proto/

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #182382 Írta: Newton_emlekirata
Megválaszolva: Newton_emlekirata
Én múlthéten gondolkodtam a STA-2 megvásárlásán, mert már elég régóta szemeztem vele, de nem vettem meg mert van egy Chi-Nu Kai-om ami legénységhúzásra tökéletes. Inkább vettem egy kis goldot meg prémnapot, kihúztam freeből a STA-1-et és aavval nyomatom :D A prém T28-at pedig csak ajánlani tudom, veszett jó gép, ahogy a T-54 mod.1 sem rossz, igaz az nekem nincs meg, de már játszottam vele. Aki meg akarja venni azt most tegye! :)

9 éve 6 hónapja #182395 Írta: Kovacs
Megválaszolva: Kovacs
Azért OP-nak nem nevezhető (kb egyik nyolcas prém se), de elég népszerű, szóval valószínűleg jó gép.

9 éve 6 hónapja #182397 Írta: Hun_Mercenary
Megválaszolva: Hun_Mercenary
Mod 1-et én nem ajánlom.
- Lomha
- Van annyi páncél amivel a saját tierjében pattintani tud
- Kicsi átütés

Felrakja t9-be, és t10-be is. T9.-be minimális célzás mellett már beütnek, t10-be meg auto aimmal visznek. Átütésed sem igazán van, ugyanakkor flankelésre is alkalmatlan a szar mozgékonyság miatt. Gold ammot meg nem a legszerencsésebb egy prém tankkal spammolni.
Ha pedig normális gun depes gépekhez vagy szokva, akkor alapból szenvedés.

9 éve 6 hónapja #182401 Írta: Nortonor
Megválaszolva: Nortonor
STA-2-n és Skoda T40-en gondolkozom számomra új fejlesztési ág, és az ehhez tartozó legénység húzása céljából, érdemes beruházni valamelyikre? Vagy jobban járok egy csajos crew-al?
Az a baj csak az egyik ágra lesz meg a 4 fős leányság, így a másikhoz mindenképp meg kell vegyem az egyik prémium gépet legénységhúzásra. A kérdés csak az, hogy melyiket? Vagy esetleg mindkettőt? :D

9 éve 6 hónapja #182402 Írta: bodzy
Megválaszolva: bodzy
A Jirzi csalódás lesz.... kicsi pen lassan szűkül össze vissza szór
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MPeter71

9 éve 6 hónapja #182406 Írta: Newton_emlekirata
Megválaszolva: Newton_emlekirata

STA-2-n és Skoda T40-en gondolkozom számomra új fejlesztési ág, és az ehhez tartozó legénység húzása céljából, érdemes beruházni valamelyikre? Vagy jobban járok egy csajos crew-al?
Az a baj csak az egyik ágra lesz meg a 4 fős leányság, így a másikhoz mindenképp meg kell vegyem az egyik prémium gépet legénységhúzásra. A kérdés csak az, hogy melyiket? Vagy esetleg mindkettőt? :D

STA-2-őn én is gondolkodtam, de mivel van Chi-Nu Kai-om így azt használom. Igaz az öt fős, viszont a STA-1.től csak 4 fős lesz a legénység (addig viszont mindegyik tankba van egy rádiós). Az az öt fő pont belepasszol T7-ig a tankokba, majd utána a rádiós nem kell a többi háromba.

9 éve 6 hónapja #182407 Írta: Nortonor
Megválaszolva: Nortonor

A Jirzi csalódás lesz.... kicsi pen lassan szűkül össze vissza szór

Haverom acc-ján úgy 2 éve kiszenvedtem a VK 3001 P-ből a Tiger P-t, azt mondják ez sem rosszabb annál. Bár most hogy így belegondoltam attól a tanktól a mai napi a hideg ráz. :happy:

9 éve 6 hónapja #182410 Írta: Christofia
Megválaszolva: Christofia
Figyelem: Spoiler!

Hát ha valaki kb. 0 hozzászólással, játékosneve nélkül feljön a fórumra vagánykodni, akkor értelemszerűen megszokták kérdezni az emberek, hogy mivel tudod alátámasztani a mondandódat, így is túl sűrűn fordulnak meg a panzerzolik. GY.K. erre való a fórumaláírás.Én egy négy éves accounttal játszom szórakozásból, nálad viszont nehéz lenne letagadni, hogy reroll accounttal nyomulsz, elég beszédes a játszott tankjaid hiányos listája, arról már nem is beszélve, hogy a téma tárgya, a Matilda IV is hiányzik belőle :) Sehol nem hülyéztelek le, az ilyesfajta személyeskedést kizárólag te gyakorlod sűrűn, de javaslom ezt tartogasd a komáidnak, szüleidnek, vagy aki kíváncsi rá, én nem vagyok. Ha az ember meg konkrét statisztikát linkel, egyből visszakozol.

"(Az, hogy jól hozza az xp-t szintén fals kijelentés, mivel ha nem vagy képes sebezni és killeket gyűjteni, vajmi kevés xp-t fogsz rá kapni. vs. Jól hozza az xp-t. Ha és amennyiben tudsz vele érvényesülni, de mivel annyira szituáció függő (milyen tierbe és mi ellen tesz be) hogy nagyon, hosszútávon nem biztos, hogy élvezetes lesz vele a játék. Kb ez a lényege a mondandómnak. Hogy nem lesz mindenki számára fun a tank.)" - www.vbaddict.ne...erver=
Gerinces ;)

Tényleg nem szeretném szétoffolni a témát, javaslom te se tedd, ha ezek után bármi személyes nyűgöd van, nyugodtan írj privátot, majd válaszolok rá. Vagy nem ;)

ON

Ha valakit érdekelnek a csupasz adatok a Tier 5-ös prémium medekről, itt nyugodtan ismerkedhet velük:
tanks.gg/wot/co...iii-pt

9 éve 6 hónapja #182412 Írta: Christofia
Megválaszolva: Christofia
Figyelem: Spoiler!

Az STA-2 irányába nagyon felemás érzelmekkel viseltetek. Először, amikor a tesztszerveren kipróbáltam -már a buff után-, nagyon tetszett, fel is lelkesedtem érte, aztán amikor megvettem, hamar elvette a kedvem a játéktól. Az első pár tucat csata ilyen 40%-os winrattel ment le, nagyon előreszaladtam vele, pedig nem szerencsés technika. Sokszor kevés vele az alap lőszer átütése, ellenben a HEAT-é borzasztó durva tier 8-ban. Azonban a legvisszásabb szerintem az egész tankban, hogy az egész koncepció 2. soros harcra ösztökél, viszont az ágyú csőtorkolati sebessége meg elég silány. Az a fajta tank, amivel el kell tölteni egy kis időt, hogy ráérezzen vele az ember a játékra.
Szerintem a megvásárlása előtt érdemes pár tucat kört beleverni a tesztszerveren, aztán el lehet dönteni, megéri-e.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Nortonor

9 éve 6 hónapja #182415 Írta: Diarmand
Megválaszolva: Diarmand
nálad viszont nehéz lenne letagadni, hogy reroll accounttal nyomulsz, elég beszédes a játszott tankjaid hiányos listája

Was? Játszott tankjaim hiányos listája??? Esküszöm nem értem mit akarsz ezzel mondani, kifejtenéd? Mi hiányzik? Talán kihagytam valamelyik ágon egy tankot vagy mi?
Srácok valaki magyarázza meg, mert nem értem mire gondol :happy:

arról már nem is beszélve, hogy a téma tárgya, a Matilda IV is hiányzik belőle

Megadtam az account nevem és nem bírsz megtalálni egy tankot, ami nekem megvan. Már ne haragudj, de ha egy tankot sem bírsz megtalálni a listán, akkor már kezdem sejteni, hogy valójában mennyi értelme lehet annak, hogy "játszott tankjaid hiányos listája" :trollol: Te se tudnád megmondani mire gondolsz :lol:

Ha az ember meg konkrét statisztikát linkel, egyből visszakozol.

Kérlek másold be hol visszakoztam. A viselkedésed alapján inkább meglepődtél, hogy nem egy tomato akarja felnyitni a szemed, hogy a Matilda 4-et nem ajánlgatjuk ész nélkül mindenkinek és próbáljuk bebizonyítani, hogy mennyire jó :trollol:

Annak meg külön örülök, hogy végső érvként csak dobálózol a vbaddict-tal, de úgy, hogy tizenxp különbségek vannak az elért átlag xp-k között, persze szerinted a 265 és a 258 között akkora a különbség, hogy meg kéne hajolnom azon felismerésed előtt, hogy mekkora xp farm tank a Matilda 4 :happy: Abba bele se gondoljunk, hogy mennyire élvezetes ezzel legénységet húzni, hiszen az a nyóc xp-é is rengeteg :P

Tényleg nem szeretném szétoffolni a témát

Mintha valaki azt írta volna, hogy befejezi velem a társalgást, de ahogy látom csak muszáj volt válaszolnia. Nem Rólad van szó? ;) Egyébként meg rengeteg hülye és hazug kijelentésed van, miszerint hiányos a tankjaim listája (ez a legjobb xD), nincs Matilda 4-em, visszakozok bla-bla-bla...

Lásd be papi, hogy ezt a kört elbuktad. Olvass vissza, hogy hányan értettek velem egyet abban, hogy inkább a T28-at vegye meg az ember, mintsem a hőn szeretett Matilda 4-edet. Sajnálatos módon már ott tartasz, hogy próbálsz valami szerencsétlennek beállítani a statisztikám miatt, de mit is várjon az ember egy olyan parázs vitában, ahol a másik fél csak hülyeségekkel tud dobálózni. Kivi vagyok jön e valami frappáns válasz :happy:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Christofia

9 éve 6 hónapja #182439 Írta: viktor9421
Megválaszolva: viktor9421

nálad viszont nehéz lenne letagadni, hogy reroll accounttal nyomulsz, elég beszédes a játszott tankjaid hiányos listája

Was? Játszott tankjaim hiányos listája??? Esküszöm nem értem mit akarsz ezzel mondani, kifejtenéd? Mi hiányzik? Talán kihagytam valamelyik ágon egy tankot vagy mi?
Srácok valaki magyarázza meg, mert nem értem mire gondol :happy:

arról már nem is beszélve, hogy a téma tárgya, a Matilda IV is hiányzik belőle

Megadtam az account nevem és nem bírsz megtalálni egy tankot, ami nekem megvan. Már ne haragudj, de ha egy tankot sem bírsz megtalálni a listán, akkor már kezdem sejteni, hogy valójában mennyi értelme lehet annak, hogy "játszott tankjaid hiányos listája" :trollol: Te se tudnád megmondani mire gondolsz :lol:

Ha az ember meg konkrét statisztikát linkel, egyből visszakozol.

Kérlek másold be hol visszakoztam. A viselkedésed alapján inkább meglepődtél, hogy nem egy tomato akarja felnyitni a szemed, hogy a Matilda 4-et nem ajánlgatjuk ész nélkül mindenkinek és próbáljuk bebizonyítani, hogy mennyire jó :trollol:

Annak meg külön örülök, hogy végső érvként csak dobálózol a vbaddict-tal, de úgy, hogy tizenxp különbségek vannak az elért átlag xp-k között, persze szerinted a 265 és a 258 között akkora a különbség, hogy meg kéne hajolnom azon felismerésed előtt, hogy mekkora xp farm tank a Matilda 4 :happy: Abba bele se gondoljunk, hogy mennyire élvezetes ezzel legénységet húzni, hiszen az a nyóc xp-é is rengeteg :P

Tényleg nem szeretném szétoffolni a témát

Mintha valaki azt írta volna, hogy befejezi velem a társalgást, de ahogy látom csak muszáj volt válaszolnia. Nem Rólad van szó? ;) Egyébként meg rengeteg hülye és hazug kijelentésed van, miszerint hiányos a tankjaim listája (ez a legjobb xD), nincs Matilda 4-em, visszakozok bla-bla-bla...

Lásd be papi, hogy ezt a kört elbuktad. Olvass vissza, hogy hányan értettek velem egyet abban, hogy inkább a T28-at vegye meg az ember, mintsem a hőn szeretett Matilda 4-edet. Sajnálatos módon már ott tartasz, hogy próbálsz valami szerencsétlennek beállítani a statisztikám miatt, de mit is várjon az ember egy olyan parázs vitában, ahol a másik fél csak hülyeségekkel tud dobálózni. Kivi vagyok jön e valami frappáns válasz :happy:

valentin napkor majdnem megvettem 375 aranyért, aztán megláttam hogy még prémiummal sem üt be semmi és hagytam a fenébe
ez a tank sajnos nem túl használható a mai tank felhozatal mellett....
power creep áldozata

9 éve 6 hónapja #182455 Írta: AzertsemJo
Megválaszolva: AzertsemJo
Kicsit kevesebb izgalmat srácok !

Az hogy kinek melyik prém jön be - egyénfüggő.

Egy prémet 3 okból lehet megvenni (ésszerűen gondolkozva , ugye :P )
1. Szórakozni
Itt semmi más nem számít csak a fun faktor.
2. Pénzgyűjtés
Itt az elsődleges a tankkal szerezhető pénz.
Vagyis a döntő hogy az ágyú menyire hatékony ALAP lőszerrel a játszható Tierekben.
3. Legénységhúzás
Menyire kompatibilis a legénysége az adott típusban , ÉS menyire hatékony xp szerző.
(Vagyis szintén kell a hatékony ágyú , DE itt akár a folyamatos Gold-ozás is elférhet.)

Az hogy az adott tank könnyen játszható legyen csak az 1. esetben lehet fő szempont.
De persze egy jó játékos esetében a nehezebb játszhatóság sem jelent akadályt.

Egy jó kompromisszum kis tierben pl. a Cromwel B , a Rudy. Ezek a mind a 2. és a 3. feltételnek megfelelnek.
A 8-as prémek esetében már sokszor kell a játékos hozzáértése is az igazán jó eredményességhez.

Tanácsot persze lehet kérni , ez nem szégyen senkinek sem. De a válaszoknál azért nem kell elmenni a Keresztes Háborúk irányába :lol:
Ha válaszolsz akkor írd le a véleményedet , de tiszteld másét is. Tökéletes prémtank nincs a játékban :nono:
Nem véletlenül , ugye :whistle:

9 éve 6 hónapja #182529 Írta: GamerBoldi
Megválaszolva: GamerBoldi
Nekem Skoda egyik kedvencem a hatos medek közül nagy alfa gyors töltés 5.80 én a penjét se éreztem kevésnek azt ütöttem át mint a cromwellel. Csak kicsit lassú kb mint T34 85 de jó rammolni a németeken kívült minkenkit jol rammol (lightokat és medeket)

9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #182530 Írta: Ger0p
Megválaszolva: Ger0p

Most Szent Patrik napra kapható lesz, három ritka prém 8-as tank is. Azoknak, akiknek egyetlen sincsen meg, de szeretnék szórni a pénzt a kedvenc játékukra most melyiket ajánljátok ? IS-3, Mucust vagy a Pattront érdemes megvenni és miért? B)

Az "IS-3A"-nak nagy hátránya, hogy csak 3 fős a legénysége.
Sajnos más infót nem nagyon találtam róluk.
Én a Patton vásárlásán gondolkodok.

Téma: OFF topik

• perretz profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Tedd meg, mert csak a következő frissítésig...
    • Írta: perretz
    • 8 órája 9 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 3 napja 3 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 6 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 4 órája ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.