Én a kínai IS-2 tankommal (ugyanolyan 175/250 átütésú 122 mm-es van azon is) T8-T9 csatákban gyakorta HE-t spammelek a magasabb tierű tankokra. (Ha nem akarok goldot pocsékolni... drága az).
9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja#181857Írta: sturmanek
Megválaszolva: sturmanek
inkább idd el azt a pénzt, jobban jársz 1000x N nem mondom hogy iszonyat de pénzt adni érte botorság!
is-6, t-34, 34-3 vagy mi és még sokáig sorolhatnám mi jobb nála... ha pénz kell akkor jt 8,8
Mi sem mutatja azt, hogy szegény teremtményem mennyire gyengén teljesít, és hogy mennyire nem játszanak vele, mint az, hogy ennyi is elég egy tank ászhoz benne manapság
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144, CrossMetal1, setelekot 1
Mi sem mutatja azt, hogy szegény teremtményem mennyire gyengén teljesít, és hogy mennyire nem játszanak vele, mint az, hogy ennyi is elég egy tank ászhoz benne manapság
Én szeretek vele menni. Igazi kihívás.
Vicces amikor 15. helyen megyek be és elsőnek jövök ki a csatából.
Elszórok egy csomó gold-ot és úgy is keres.
Nálam maradós tank lett.
Megvettem! Az első csatát elrontottam, mert nem kerestem fedezéket. De a második csatában már ésszel játszottam, így a tankászt is megkaptam. Tier 4 volt, de így is elég szép kör lett. Meglepően sok creditet kaptam erre a körre. Már most tetszik. A Testvériség nem jött össze, mert a csapattárs nem fogadta el a meghívót. Arra kaptam volna még plusz XP-t vagy creditet? Vagy nem számít?
A legénység elég vegyes. A kölcsönzős T62-A-ból is jutott bele egy tag, a gyári 50%-os rádiósokat 2*20 ezer creditért felturbóztam 75%-osra.
Mindenkinek ajánlom! Nagyon szimpatikus tank. Ami sikerélményt szerez és örömöt okoz, azt a tankot érdemes megvenni!
Sajnos a WG tehet arról, hogy kevesen játszanak kis tier-ben. Pedig sok szuper kis tank van. Biztos hogy sokkal többen játszanának velük ha nem kerülnének magasabb tierű csatába es nem csak 1-2 lövést bírna a tank.
Erre megoldás lehetne a tier limit, az 1-3 tier csak saját szinten menne, es megemelnek a tankok HP-ját, hogy mehessen az adok-kapok.
Sajnos a WG tehet arról, hogy kevesen játszanak kis tier-ben. Pedig sok szuper kis tank van. Biztos hogy sokkal többen játszanának velük ha nem kerülnének magasabb tierű csatába es nem csak 1-2 lövést bírna a tank.
Erre megoldás lehetne a tier limit, az 1-3 tier csak saját szinten menne, es megemelnek a tankok HP-ját, hogy mehessen az adok-kapok.
100 000 forintot fizetnék egy pz 38H-ért.
Ezt nagyon komolyan mondom.
Az utóbbi időben föl sem merül ez a tank, semmilyen formában. Nem értem a WG-et; rám semmilyen akciója, vagy küldetése nincs hatással. Ez a Pz 38H hogyan nincs fókuszban? Nem értem.
Az utóbbi időben föl sem merül ez a tank, semmilyen formában. Nem értem a WG-et; rám semmilyen akciója, vagy küldetése nincs hatással. Ez a Pz 38H hogyan nincs fókuszban? Nem értem.
UK-ban a dobozos WoT verziohoz adtak ajandekba, 5000 Ft-ert lehetett venni kodot.
UK-ban a dobozos WoT verziohoz adtak ajandekba, 5000 Ft-ert lehetett venni kodot.
Ruszkiknál is adtak, kérdeztem is a supportot, hogyha megveszem, jó lesz-e? Mondták, hogy nem. EU-ra nem.
Ha az Egyesült Királyságban is volt, akkor sajnos lemaradtam. Sztem az jó lett volna.