Kreditezésre:
Szerintem ha már vesz az ember prém tankot érdemes olyat venni amilyen ághoz kell a legénység, de ha nem több ágra szeretne venni hanem csak egyet akkor elgondolkodtató a dolog.
Nekem a véleményem
Mutz: elég jól hozza a kreditet tier limit nincs igazából mindent beüt de az ágyú nem a legpontosabb ahhoz képest hogy egy német ágyú elég csalódás. Szerintem nem egy rossz tank kb egy német ágon cdc páncélzata papíron van gyakorlatilag nem nagyon veszed észre bár azért pattant már le rólam protó és nagyobb TD-k is csak kacagni tudtam rajta

modulra ez a tank is elég érzékeny.
IS6: ez a buff jól jött neki tényleg pattogósabb tank lett most játszogattam vele újra és élveztem, de a kreditet sebzésért kapod ezzel a tankkal pedig sebezni igazi kihivás de nem lehetetlen. Szerintem kreditezésre nem a legjobb mert a goldot elő kell szedned gyakran.
FCM 50 t: múlthéten vettem meg az akcióval 2500 ingyen gold.
A páncélzata elviekben egyenlő a nullával de tud pattintani én se használom még jól ebbe bele kell jönni láncal sok lövést le tud venni, mozgékony jó ágyusülyedés pontos ágyú (van hogy meg se várom a beszükülést mert nincs idő kint maradni és kapásbol betalál nem egyszer) viszont modulra nagyon érzékeny akárcsak a CDC ha beütnek szinte biztos hogy sérül valamelyik modul.
Tier limites, elviegben ki fogják majd venni a játékból az AMX M4 1946 lesz majd helyette szerintem amikor kiteszik és eltel mondjuk egy két év kb olyan tank lesz mások szemében mint az e-25 akibek nincs meg bánni fogja (az e-25 nekem nagyon tetszik de amikor elkezdtem játszani már nem volt megvehető)
Szerintem egy jó tank de nagyon meg kell tanulni vele játszani és igazán op majd 3-4 skill után lehet majd.
T54prot: nagyon bejövős tank nem tier limites elég lomha az átütése 183 pen. ami nem a legjobb ha azt nézzük tier 10-et is kaphat, igaz nem túl gyakori a tier 10 vele én olyan 300 csata alatt két kezemen meg tudom számolni hányszor töltöttem be goldot. Ahhoz képest hogy egy orosz tank nagyon pontos páncélzata pedig nagyon jó a tier 10-es tankok is tudnak pattani róla volt olyan csatám ahol 3K feletti sebzéssel 3K feletti felfogott sebzéssel és 1.5K spot sebzést hoztam össze és még erre sem adott tank ász-t tier 9-ben.
Én egy nagyon jó tanknak tartom lehet ledurrogtok érte vagy van aki másképp gondolja nekem nagyon fekszik és szerintem ha azt a szempontot is vesszük hogy legénységet lehet húzni vele a T54 ltwt-hez ami egy igazi op tank és wn8 gyár emelett az orosz tier 10-es medek cw tankok ezekhez lehet vele legénységet húzni így még jobban megéri a megvétele mert nem csak kreditet huzol de legénységet is húzol.
Ami nincs meg még nekem de véleményem és nem biztos hogy helytálló:
cdc: elvileg jól hozza a kreditet jó az ágyúsüllyedése viszont igazi papír tank szökőévente lesz lepattanód és modulra nagyon érzékeny mint az FCM talán még jobban is. Gyorsaságáról szerintem semmit nem kell mondani a fordulás lomhább kicsit de egy elég mobilis tank.
T 34: ez az a tank ami nincs meg de már nagyon kiváncsi vagyok rá és a közeljövőben meg is veszem. Nagyon hasonló tank mint a T 30 amivel imádtam játszani ez a hull down játék nagyon tetszett vele nem érdekelt hogy lomha olyan front páncélja van hogy simán pattogtak a fejéről ha betudtam foglalni egy jó poziciót vele szinte csak az arty volt ellenfél.....a T 34 sebessége kb igyan az ez nem fog zavarni, a toronypáncélja még jobb mint a T 30-nak ami a tank nagy előnye volt (igaz a kupola belőhető akár a T 30-nál de elég pontos ágyú kell hozzá)
Másik szempont mellette szintén a legénység a T110E5-öt megéri kihuzni és már lesz legénység is hozzá ha belekezdek, emelett ha klánban játszol és mondjuk bementek nem rangsorolt csatába vagy sh-ba farmolni a társakkal szerintem a prém tankok közül ez az egyik legjobb amivel megéri bemenni. Ennek a tanknak a penjével tier 8-as ellenfelekről nem igazán fogsz pattani elég jól lehet vele keresni.
Amit olvasok hogy ellene szól:lomha,lassú szükülés pontatlan és szinte testpáncél semmi de azért láncal lehet fogni és állítólag gyakran dobálja tier 10-be.
Többről véleményt nem nagyon tudok mondani a többi tank nem is igazán foglalkoztat a tier 8-as prémek közül, talán majd még az fv bár erre sokan azt mondják nem egy nagy durranás...