Jelenleg 249 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Waffenträger: Paradox - Lootboxok
50ládából 4 tank az eléggé rendben van. SFAC nekem ...
bobitusz 8 perccel ezelőtt
Őszinte leszek, talàn soha ilyen jól nem nyitottam 2x25 ...
Kingofthenorth 23 perccel ezelőtt
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
10/8-9 esetben nincs olyan szituáció, a maradék 1-2 esetben ...
máté.tóth 5 órával ezelőtt
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
Inkább az kéne nekik ami régen a light tankokkal ...
máté.tóth 5 órával ezelőtt
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 19 órával ezelőtt
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 22 órával ezelőtt
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 1 napja
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 1 napja
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 1 napja
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 1 napja
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 1 napja
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 2 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 2 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 2 napja

Prémium harckocsik

9 éve 6 hónapja #181645 Írta: akárkiakárhonnan
Megválaszolva: akárkiakárhonnan

Üdv urak!

Segítséget szeretnék kérni. Szóval réges-régen egy másik bolygón egy másik galaxisban egy másik WG tankos játékban B) már letoltam 11K csatát. Ott volt T26E4 ez T34-re cserélődőt, és JT 8.8 (szerettem) 8-as prém tankom. Aztán elmentem hajózni, de most kicsit elfáradtam a sok torpedótól, és elkapott megint a tankozás. (Pedig megfogadtam, hogy nem, de mégis..) Szóval megint kéne prém tank kreditet farmolni. Jelenleg van Type64 ( WZ132 újra kéne, annak a legénységét gyártom benne.) és egy T25 Skoda. (Nekem tetszik) de kéne valami T8 kredit gyár, és olcsó. Megint T34-et nem akarok venni, mert az asszony véletlen meglátja levágja mindenem. (Igen, utánanézz, ha meglátja véletlen a garázs tartalmát...) Szóval az olcsó T8 tankok SP , Panther 8.8 melyik legyen? (VK3002M nagyon bejött annak idején... ) A lényeg a pénz keresett lenne. Mit mondtok?

kutyaszaki néven vagyok a játékban, ne trollkodjatok szét, hogy reroll meg stb. Én kérek elnézést előre, hogy nem mindent felejtettem el, és ez az acc a WoWS-hoz készült, csak visszajött a tankozás. Segítő h.sz.-eket előre is köszönöm!

IS 6 :happy:
Most volt buffja. :banana:

jobbnak is tünik :)

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 6 hónapja #181646 Írta: INFARKTUS
Megválaszolva: INFARKTUS
Hello.
Nekem meg van.Kezdő legénységgel elég gáz.Gyenge a tornya szinte minden belövi(meg a testét is)
úgy,hogy a lepattanót vele nemigazán ismerem.Átütése az jó.Ágyu sülyedés is jó.Viszont a szórása igen érdekes-ez alatt azt értem,hogy (érzésre) viszonylag sok lövés megy mellé és főleg alá közepes távolságon.Messze snájperkodni meg lutri,mert lassú a skuló.Nyertes csatában 1000-1200 sebzésre kb.prémmel 35-45k-t keres.Mostanába már keveset játszom vele,mert idegesít a leírt szórás.

9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #181672 Írta: bulbasaur55
Megválaszolva: bulbasaur55

Üdv urak!

Segítséget szeretnék kérni. Szóval réges-régen egy másik bolygón egy másik galaxisban egy másik WG tankos játékban B) már letoltam 11K csatát. Ott volt T26E4 ez T34-re cserélődőt, és JT 8.8 (szerettem) 8-as prém tankom. Aztán elmentem hajózni, de most kicsit elfáradtam a sok torpedótól, és elkapott megint a tankozás. (Pedig megfogadtam, hogy nem, de mégis..) Szóval megint kéne prém tank kreditet farmolni. Jelenleg van Type64 ( WZ132 újra kéne, annak a legénységét gyártom benne.) és egy T25 Skoda. (Nekem tetszik) de kéne valami T8 kredit gyár, és olcsó. Megint T34-et nem akarok venni, mert az asszony véletlen meglátja levágja mindenem. (Igen, utánanézz, ha meglátja véletlen a garázs tartalmát...) Szóval az olcsó T8 tankok SP , Panther 8.8 melyik legyen? (VK3002M nagyon bejött annak idején... ) A lényeg a pénz keresett lenne. Mit mondtok?

kutyaszaki néven vagyok a játékban, ne trollkodjatok szét, hogy reroll meg stb. Én kérek elnézést előre, hogy nem mindent felejtettem el, és ez az acc a WoWS-hoz készült, csak visszajött a tankozás. Segítő h.sz.-eket előre is köszönöm!

Szia!

Nekem panther 8.8 van a garázsban, igazából ő egy nagy viszonylag lomha valami, rossz ágyú sülyedéssel,0 páncéllal, de legalább van egy pontos és gyorsan töltő ágyú. 203 pennel t10-be is tudsz sebezni vele ha célzol. 4000 pár száz damage-re már 120k tiszta hasznot hozott prém fiókkal, credit farmra szerintem tökéletes, csak cserében elkel játszanod a jó gyereket aki hátul elvan magában és onnan pufogtat. Nem mondanám, hogy én kifejezetten szeretem, de azért el lehet játszani vele.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: stevedoki

9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #181675 Írta: Medden_EU
Megválaszolva: Medden_EU

credit farmra szerintem tökéletes, csak cserében elkel játszanod a jó gyereket aki hátul elvan magában és onnan pufogtat. Nem mondanám, hogy én kifejezetten szeretem, de azért el lehet játszani vele.

Magyarán nem élvezetes. Nem ajánlom, ha szórakozni is akarsz. Már pedig sztem annál nincs szarabb, mintha pénzt adsz ki egy tankért amivel nem jó játszani, ennyi erővel, már vehetnél kp-ért egyből ezüstöt és azzal játszol amivel szeretnél.

De ahogy már fentebb leírták (pláne, ha az asszonyt ellenőrzi a tankjaid) érdemes elgondolkozni a prémium accon. Amivel a többi tank se minuszol és több a pénz is. Érdemes olyan Tier 5-6 tankot kiválasztani, ami op és jó vagy vele és az is hoz körönként 30-40K ezüstöt.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: stevedoki, DarkRaven73

9 éve 6 hónapja #181677 Írta: Murphyxhun
Megválaszolva: Murphyxhun

Üdv urak!

pár gép kivételével , szinte az összes 2010 óta kiadott prém a garázsban .:

P8.8 : közelharcban használom nem mondom hogy nem kapok be lövést , de a lánc jólbírja és nagyon pontos az ágyú vs mutz: legnagyobb csalódás...

T54p: egész jó statom van vele mint rájöttem , és tud meglepetéseket okozni

cdc, revo : cdc nagyon meg kell tanulni használni és itt jön elő az hogy ne menj előre !!! revo: komótos öregur az átlagsebzés nálam 330 körül van ritka a 400...

újtank fv: nincs...

Nehezek , van fcm50t,t34,IS6 ettől a héttől: amit nagyon bánok : T34 van vele 500 csatám,: lasssú forgás , pontatlan ágyú, IS6 50 csatánál járok : 67% winrate, 1250 átlagsebzés ami kúszik fel (mert van benne a bérleti időszakból 16 meccs ami nagyon szar volt: gold nélkül nem ritka a 2000-3000 sebzés VISZONT! : volt olyan is hogy SEMMIT nem vitt át , 2 nap alatt összekeresett 2 millát prémfiókkal! FCM50t .: nagyon rossz kezdés és nem tudom használni , megyek vele előre pedig tudom hogy nem kéne , ....
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: stevedoki, CrossMetal1

9 éve 6 hónapja #181684 Írta: NightShadow
Megválaszolva: NightShadow
Kreditezésre:

Szerintem ha már vesz az ember prém tankot érdemes olyat venni amilyen ághoz kell a legénység, de ha nem több ágra szeretne venni hanem csak egyet akkor elgondolkodtató a dolog.
Nekem a véleményem

Mutz: elég jól hozza a kreditet tier limit nincs igazából mindent beüt de az ágyú nem a legpontosabb ahhoz képest hogy egy német ágyú elég csalódás. Szerintem nem egy rossz tank kb egy német ágon cdc páncélzata papíron van gyakorlatilag nem nagyon veszed észre bár azért pattant már le rólam protó és nagyobb TD-k is csak kacagni tudtam rajta :D modulra ez a tank is elég érzékeny.

IS6: ez a buff jól jött neki tényleg pattogósabb tank lett most játszogattam vele újra és élveztem, de a kreditet sebzésért kapod ezzel a tankkal pedig sebezni igazi kihivás de nem lehetetlen. Szerintem kreditezésre nem a legjobb mert a goldot elő kell szedned gyakran.

FCM 50 t: múlthéten vettem meg az akcióval 2500 ingyen gold.
A páncélzata elviekben egyenlő a nullával de tud pattintani én se használom még jól ebbe bele kell jönni láncal sok lövést le tud venni, mozgékony jó ágyusülyedés pontos ágyú (van hogy meg se várom a beszükülést mert nincs idő kint maradni és kapásbol betalál nem egyszer) viszont modulra nagyon érzékeny akárcsak a CDC ha beütnek szinte biztos hogy sérül valamelyik modul.
Tier limites, elviegben ki fogják majd venni a játékból az AMX M4 1946 lesz majd helyette szerintem amikor kiteszik és eltel mondjuk egy két év kb olyan tank lesz mások szemében mint az e-25 akibek nincs meg bánni fogja (az e-25 nekem nagyon tetszik de amikor elkezdtem játszani már nem volt megvehető)
Szerintem egy jó tank de nagyon meg kell tanulni vele játszani és igazán op majd 3-4 skill után lehet majd.

T54prot: nagyon bejövős tank nem tier limites elég lomha az átütése 183 pen. ami nem a legjobb ha azt nézzük tier 10-et is kaphat, igaz nem túl gyakori a tier 10 vele én olyan 300 csata alatt két kezemen meg tudom számolni hányszor töltöttem be goldot. Ahhoz képest hogy egy orosz tank nagyon pontos páncélzata pedig nagyon jó a tier 10-es tankok is tudnak pattani róla volt olyan csatám ahol 3K feletti sebzéssel 3K feletti felfogott sebzéssel és 1.5K spot sebzést hoztam össze és még erre sem adott tank ász-t tier 9-ben.
Én egy nagyon jó tanknak tartom lehet ledurrogtok érte vagy van aki másképp gondolja nekem nagyon fekszik és szerintem ha azt a szempontot is vesszük hogy legénységet lehet húzni vele a T54 ltwt-hez ami egy igazi op tank és wn8 gyár emelett az orosz tier 10-es medek cw tankok ezekhez lehet vele legénységet húzni így még jobban megéri a megvétele mert nem csak kreditet huzol de legénységet is húzol.

Ami nincs meg még nekem de véleményem és nem biztos hogy helytálló:

cdc: elvileg jól hozza a kreditet jó az ágyúsüllyedése viszont igazi papír tank szökőévente lesz lepattanód és modulra nagyon érzékeny mint az FCM talán még jobban is. Gyorsaságáról szerintem semmit nem kell mondani a fordulás lomhább kicsit de egy elég mobilis tank.

T 34: ez az a tank ami nincs meg de már nagyon kiváncsi vagyok rá és a közeljövőben meg is veszem. Nagyon hasonló tank mint a T 30 amivel imádtam játszani ez a hull down játék nagyon tetszett vele nem érdekelt hogy lomha olyan front páncélja van hogy simán pattogtak a fejéről ha betudtam foglalni egy jó poziciót vele szinte csak az arty volt ellenfél.....a T 34 sebessége kb igyan az ez nem fog zavarni, a toronypáncélja még jobb mint a T 30-nak ami a tank nagy előnye volt (igaz a kupola belőhető akár a T 30-nál de elég pontos ágyú kell hozzá)
Másik szempont mellette szintén a legénység a T110E5-öt megéri kihuzni és már lesz legénység is hozzá ha belekezdek, emelett ha klánban játszol és mondjuk bementek nem rangsorolt csatába vagy sh-ba farmolni a társakkal szerintem a prém tankok közül ez az egyik legjobb amivel megéri bemenni. Ennek a tanknak a penjével tier 8-as ellenfelekről nem igazán fogsz pattani elég jól lehet vele keresni.
Amit olvasok hogy ellene szól:lomha,lassú szükülés pontatlan és szinte testpáncél semmi de azért láncal lehet fogni és állítólag gyakran dobálja tier 10-be.

Többről véleményt nem nagyon tudok mondani a többi tank nem is igazán foglalkoztat a tier 8-as prémek közül, talán majd még az fv bár erre sokan azt mondják nem egy nagy durranás...

9 éve 6 hónapja #181685 Írta: Tettigonia
Megválaszolva: Tettigonia
Szerintem ha tanácsot adtok valakinek, akkor hasznos lenne odaírni azt is, hogy milyen legénységgel használjátok az adott tankot. Például, ha vennék egy FCM-et, akkor nem mindegy, hogy 50 %-os legénységet tennék bele, vennék 20k-ért 75%-osat, vagy 200 aranyért 100%-osat. Ha már van valakinek adott típushoz több skilles legénység, azzal sokkal jobb lehet.
Barátom accountján a T34-85 Rudy-t próbáltam ki, és meglepődtem, hogy a kutya nem ugat, mert a parancsnoknak még nincsen 6-ik érzék képessége. Azt hittem ez alapból jár hozzá, de csak a 100% BIA. Viszont így sokkal nehezebb játszani vele, és ki kell grindelni a hatodik érzéket, hogy élvezhető legyen vele a játék.

9 éve 6 hónapja #181686 Írta: Murphyxhun

Üdv urak!

P8.8 : közelharcban használom nem mondom hogy nem kapok be lövést , de a lánc jólbírja és nagyon pontos az ágyú vs mutz: legnagyobb csalódás...

cdc, revo : cdc nagyon meg kell tanulni használni és itt jön elő az hogy ne menj előre !!! revo: komótos öregur az átlagsebzés nálam 330 körül van ritka a 400...

Nehezek , van fcm50t,t34,IS6 ettől a héttől: amit nagyon bánok : T34 van vele 500 csatám,: lasssú forgás , pontatlan ágyú, IS6 50 csatánál járok : 67% winrate, 1250 átlagsebzés ami kúszik fel (mert van benne a bérleti időszakból 16 meccs ami nagyon szar volt: gold nélkül nem ritka a 2000-3000 sebzés VISZONT! : volt olyan is hogy SEMMIT nem vitt át , 2 nap alatt összekeresett 2 millát prémfiókkal! FCM50t .: nagyon rossz kezdés és nem tudom használni , megyek vele előre pedig tudom hogy nem kéne , ....

csináltam pár srceent hogy "ne csak a szám járjon" ;) 2 kör lesz

Mellékletek:

9 éve 6 hónapja #181687 Írta: Murphyxhun

Üdv urak!

csináltam pár srceent hogy "ne csak a szám járjon" ;) 2 kör lesz

2.kör

Mellékletek:

9 éve 6 hónapja #181688 Írta: Leopardusz
Megválaszolva: Leopardusz
Na igen, olyan prémet jó választani, ahol van megfelelő betehető legénység. S olyat, amivel szórakoztató számodra a játék. Mert a tankok általában ugyanannyit hoznak ugyanarra a sebzésre, szóval akkor a neked leginkább megfelelőt válaszd.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: stevedoki, Diarmand

9 éve 6 hónapja #181691 Írta: NightShadow
Nekem egyik tankhoz sem volt legénységem, amikor megvettem járt hozzá 50%-os mindig kidobáltam és 75%-os legénységgel kezdtem aztán elkezdtem húzni, én lényegében ezért vettem és veszem őket mert a kredit ugyis jön vele.
Pl: IS6-al huztam legénységet IS3-hoz külön IS7-hez és fogok majd az IS4 vonalhoz is.
Minden más tankkal ugyan ez az elv olyan 2 skill ha megvan rajta már bedobom heavy esetében elsődleges a bia nálam szerintem ezután már bedobható.
Ki szeretném majd húzni az E50M-et és Leopard 1-et is első az E50M lesz mire belekezdek a Panther már 2 skilles legénységgel kezd ugyan ez a francia heavy ág is.
T54protal ugye legénység majd az Obj140-nek és T62A-nak is.
Saját legénysége egy prém tankomnak sincs mindig valamelyik tankomét huzom vele.
Erre van meg pl a Skoda T40-is elég érdekes egy tank megszerettem a Skoda ágam is 2 skillel indul majd minimum.

Emelett még megvan a Type 64 igaz ez inkább a 6-os SH-k miatt mert a kínai áág tervbe sincs

Ki kell használni a prém tankok nagy előnyét hogy tudja más tankok legénységét húzni nem kell neki saját emelett hozza a kreditet és a több tp miatt jobban huzza a legénységet én ezen az elven játszok vagy veszek prém tankot.

9 éve 6 hónapja #181693 Írta: Dracon__Arkhon
Megválaszolva: Dracon__Arkhon
FCM50, CDC, T54Prot, Mutz, Scorpion, FV4202(P)

Feltéve, hogy szereted a med feeling-et.
Nekem ezek inkább bejönnek, mint a heavy vagy nem tornyos TD premiumok. Lomhák, nehéz velük a relocate, ha rossz felé indult az ellenség.. :)

Nem csak farmra, de játékra is ajánlottak.

9 éve 6 hónapja #181696 Írta: NightShadow

Nekem ezek inkább bejönnek, mint a heavy vagy nem tornyos TD premiumok. Lomhák, nehéz velük a relocate, ha rossz felé indult az ellenség.. :)

Prém TD-ből nekem 2 van az egyik a SU 100y ez volt az első prém tankom valami brutál troll tank :D tier 8ba is lehet vele sebezni szépen a nagy kaliber miatt pedig saját tierbe szó szerint tépi a fejeket :D olyan ammorack-eket vele lőni :D
SU 122-44 ez saját tierben igazi támadó td menni kell vele előre és darálni a népet nagyon mibilis td léttére de tier 9-ben már elég szenvedős
Még kreditezésre a SU100Y elég jó tank jól hozza a kreditet de persze van ennek a tanknak is hátránya bőven

9 éve 6 hónapja #181698 Írta: Diarmand
Megválaszolva: Diarmand

Azért az FV4202P-nél a P nem a Porschét jelenti ám :happy:
Sokan szidják, de szerintem jó tank lett a buff után, bár tény, hogy nem fekszik mindenkinek.

9 éve 6 hónapja #181700 Írta: Szmertyij
Megválaszolva: Szmertyij

A P88-at közelharcban max. noob heavy stílusban lehet használni.
Duna két partja, sípszó. :cheer:
(Már nem tudom, hogy ki írta be anno, de köszönöm, vidám perceket okozott. :cheer: )

Téma: OFF topik

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 3 napja 4 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 6 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 5 órája ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.