Jelenleg 249 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Waffenträger: Paradox - Lootboxok
50ládából 4 tank az eléggé rendben van. SFAC nekem ...
bobitusz 8 perccel ezelőtt
Őszinte leszek, talàn soha ilyen jól nem nyitottam 2x25 ...
Kingofthenorth 23 perccel ezelőtt
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
10/8-9 esetben nincs olyan szituáció, a maradék 1-2 esetben ...
máté.tóth 5 órával ezelőtt
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
Inkább az kéne nekik ami régen a light tankokkal ...
máté.tóth 5 órával ezelőtt
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 19 órával ezelőtt
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 22 órával ezelőtt
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 1 napja
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 1 napja
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 1 napja
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 1 napja
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 1 napja
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 2 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 2 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 2 napja

Prémium harckocsik

9 éve 6 hónapja #181703 Írta: NightShadow
Megválaszolva: NightShadow
Külön hozzászólásba írom ne legyen fél oldalas idézet :)

Tudom hogy az ltwt nem med így a már kapott legénységet nem tudom huzni de át lehet medből képezni light tankra :)
Megkapta legénységnek a lányokat ők gyorsabban fejlődnek, light küldiket lehet vele csinálni így miután meglesz a T 54 megtartom ugyis plusz majd a 8-as sh-k rangsorolt/nem rangsorolt csaták is huzzák így már különösebben nem foglalkozom az ltwt legénységével a parancsnok a 4.skillt huzza a többin pedig most kezdődik majd a negyedik.

Hát nem tudom lehet majd várok egy teszt szervert és kipróbálom ott vagy az egyik rokonomnál hogy fekszik e.
Sajnos az amcsi vonalon nem nagyon van miből válogatni a másik prém az sp azzal nem szeretnék szenvedni. (mert ugye ha a legénységi tagok megegyeznek a heavy-kével akkor át tudnám képezni)
Majd meglátjuk egyenlőre még van mit csinálnom most a két 10-es orosz med a két 10-es német med lesz a cél ezekkel nagyon sokáig el fogok szórakozni :)

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 6 hónapja #181704 Írta: Dracon__Arkhon
Megválaszolva: Dracon__Arkhon

FCM50, CDC, T54Prot, Mutz, Scorpion, FV4202(P)

Feltéve, hogy szereted a med feeling-et.
Nekem ezek inkább bejönnek, mint a heavy vagy nem tornyos TD premiumok. Lomhák, nehéz velük a relocate, ha rossz felé indult az ellenség.. :)

Nem csak farmra, de játékra is ajánlottak.

Prém TD-ből nekem 2 van az egyik a SU 100y ez volt az első prém tankom valami brutál troll tank :D tier 8ba is lehet vele sebezni szépen a nagy kaliber miatt pedig saját tierbe szó szerint tépi a fejeket :D olyan ammorack-eket vele lőni :D
SU 122-44 ez saját tierben igazi támadó td menni kell vele előre és darálni a népet nagyon mibilis td léttére de tier 9-ben már elég szenvedős
Még kreditezésre a SU100Y elég jó tank jól hozza a kreditet de persze van ennek a tanknak is hátránya bőven

Ja. Biztosan. Meg van nekem is a SU100Y.
Konkrétan utálom. :)
Papír és magasabb tier-ben a puffantása már nem olyan nagy szám.
És pontatlan, mint az állat.

9 éve 6 hónapja #181707 Írta: NightShadow
"Ja. Biztosan. Meg van nekem is a SU100Y.
És pontatlan, mint az állat."

Igen nem a pontosságáról híres elég nagy darab és papír :D
Én viszont megszerettem :)
Mivel ez volt az első prém tankom sokat játszottam vele (sok hát kinek az kinek nem majdnem 600 csatám van vele)
Azért szerettem mert nagyon troll :)
Kinek mi én élveztem mikor egylövéssel küldtem az ellenfeleket a garázsba :D
Már szinte egyáltalán nem használom de nem bántam meg hogy megvettem nem is adom el soha sok örömet okozott :)

9 éve 6 hónapja #181708 Írta: Ger0p
Megválaszolva: Ger0p

...
Sajnos az amcsi vonalon nem nagyon van miből válogatni a másik prém az sp azzal nem szeretnék szenvedni. (mert ugye ha a legénységi tagok megegyeznek a heavy-kével akkor át tudnám képezni)

És ne feledjük a KR-t se, ami viszont elég tetszetős...

9 éve 6 hónapja #181710 Írta: Bakkaroo
Megválaszolva: Bakkaroo

Külön hozzászólásba írom ne legyen fél oldalas idézet :)
Figyelem: Spoiler!

Talán használd a 'Spoiler' gombot és akkor nem lesz fél oldalas az idézet! :izmena:

9 éve 6 hónapja #181712 Írta: Bakkaroo
Megválaszolva: Bakkaroo

Ja. Biztosan. Meg van nekem is a SU100Y.
És pontatlan, mint az állat.

Nekem most kezdték az ötödik skilljüket a legények! Azért így már egészen jól használható...

9 éve 6 hónapja #181715 Írta: NightShadow
Rendben legközelebb a "spoiler" gombot használom sorry :)

A KR-re visszatérve azt a tankot nem igazán ismerem nem is nagyon néztem egy ismerősöm elég negatív véleménnyel volt róla de így hogy mondod ránézek :)
Viszont egyenlőre még elég távol van az amcsi vonal egyenlőre még van min dolgoznom :)

9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #181737 Írta: stevedoki
Megválaszolva: stevedoki
Köszönöm mindenkinek a válaszokat/tapasztalatokat. JT8.8 ha lenne még, azt választanám, de nincs. Így akkor P8.8 lesz. Csak egy picit aggasztott a páncél hiánya. Nem tudom milyen a camo értéke. Amit találtam youtube videót, az látszik, hogy mozog, de nem rakéta. (Az a bajom ezekkel a tank bemutatókkal, hogy jól sikerült körök kerülnek megosztásra. Az átlag lenne a lényeges. Ezért is csináltam a hajós játékban is vágatlan 3 csatás Murmansk videót. És persze az is idetartozik, hogy a WG szereti a tankokat/hajókat "állítgatni". Ami a megjelenéskor készült bemutató róla, nem biztosan állja meg a helyét most is.) Asszony nem játszik, de a google-t ismeri, tudja mi a dörgés a WG játékoknál. :)

Valaki kérdezte abbahagyom-e a hajókat. Nem. Most már egészen jól helyre van rakva a hajós játék, kimondott kedvelem, de kell a változatosság néha. (Ott minden csata jóval hosszabb, másképp történik sok minden.)

9 éve 6 hónapja #181738 Írta: Kovacs
Megválaszolva: Kovacs

Köszönöm mindenkinek a válaszokat/tapasztalatokat. JT8.8 ha lenne még, azt választanám, de nincs. Így akkor P8.8 lesz. Csak egy picit aggasztott a páncél hiánya. Nem tudom milyen a camo értéke. Amit találtam youtube videót, az látszik, hogy mozog, de nem rakéta. (Az a bajom ezekkel a tank bemutatókkal, hogy jól sikerült körök kerülnek megosztásra. Az átlag lenne a lényeges. Ezért is csináltam a hajós játékban is vágatlan 3 csatás Murmansk videót. És persze az is idetartozik, hogy a WG szereti a tankokat/hajókat "állítgatni". Ami a megjelenéskor készült bemutató róla, nem biztosan állja meg a helyét most is.) Asszony nem játszik, de a google-t ismeri, tudja mi a dörgés a WG játékoknál. :)

Valaki kérdezte abbahagyom-e a hajókat. Nem. Most már egészen jól helyre van rakva a hajós játék, kimondott kedvelem, de kell a változatosság néha. (Ott minden csata jóval hosszabb, másképp történik sok minden.)

Panther 88 szerintem elég jó. A Jagdtiger 88 viszont szerintem egyáltalán nem. Toptierként a páncélja noobfogó, de egy kicsit is tapasztalt játékos is tudja a gyengéit (lower plate, vagy körbetáncolás). Én anno tesztszerón mentem vele sokat, a mobilitás hiánya nagyon rossz, nincs sok meccseldöntő faktora. A legjobban a gyenge ágyú zavart rajta. A panther 88-an is az van, de az egy med, med ágyúval, nem egy TD, med ágyúval.
Egyébként mostanában elég sok olcsó 8-as prém med van, érdemes olvasgatni mindről.

9 éve 6 hónapja #181811 Írta: dobilaci
Megválaszolva: dobilaci
Mentem par csatat az uj IS-6-al. Aki azt mondja OP az nem ert a jatekhoz.

A frontpancel tenyleg erosebb lett, a 9-es heavy-k pattogtak rola. Persze mozgatni kell a tankot elore-hatra, mert a front pancel also reszet ugyanugy belovik ahogy eddig.

A torony teteje ugyanolyan puha mint eddig, elozo csatamban Himmelsdorf halalutcaban hull down-bol parbajoztunk egy masik IS-6-al es egymas tornyat lovoldoztuk be AP-val. Ha van lehetoseg akkor persze ezt is ki lehet vedeni a tank es torony mozgatasaval, akkor nehezebb beloni.

Az agyu elegseges tier 8-ig. Bar mar egy ugyesebb IS-3 jatekos megizzaszt szembol, mert a pontatlansag miatt ha nem az also lemezet talalod el, akkor az arany is le fog pattani (most arrol a sziturol van szo, mikor szemben all egymassal a ket tank).

Tier 9 heavy-k ellen remalom. 5 db goldot viszek magammal, E-75 es T-10 jottek szembe. E-75 meg mozgatta is a tank elejet, hiaba lattam ra az also lemezre kozel merolegesen, csak lancot tudtam neki loni. Ezutan kenytelen voltam flankelni, az AP beverte kozvetlen kozelrol az oldalat, az atutes indikator narancs szinunek mutatta, szoval ez sem 100%, hogy at fog menni.

Reszemrol nincs bajom a tankkal, fun-olni jo. A HD modell iszonyat jol nez ki (szerintem). 7-es ellenfelek ellen nagyon kiraly lehet (de melyik 8-as tank nem az?). Farmolasra vannak sokkal jobb opciok (FCM 50t peldaul).
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: INFARKTUS

9 éve 6 hónapja #181846 Írta: Pike
Megválaszolva: Pike
Nem lenne ez az is6 rossz, de nekem három meccsből egy sem sikerült. Konkrétan 1 lepattanót szedtem össze. Tier VIII-as és tier IX-es továbbra is könnyedén belövik a tornyát, bármit is csinálok. Cserébe én meg sem tudom őket karcolni 175 pennel. 10/10 találat és 0 dmg. Mind gyengepontra célozva, csak éppen az ötödik skillük végén járó legények valamit kaphattak, mert igencsak nem oda szórt az ágyú, hanem a célkör széle felé. Kerestem összvissz 20k kreditet. Tegnap o-ni-val meccsenként átlagban összejött a 30+ k... számomra nem éri meg. Még funolni se. Marad a garázs dísze, ahogy eddig is. Lehet vele eredményesen játszani tier IX-ben is, de ahhoz nagyon sok gold kell, meg csapat is, ami általában nincs meg. Goldot spammelni pedig nem érdemes Is6-tal, mert ugyan ki lehet jönni pluszban, de akkor már csak annyit keres,mint egy Is3. Az pedig összehasonlíthatatlanul játszhatóbb... Sajnos nekem mindhárom meccs bőséges tier Ix- ben zajlott, így nem nagyon élvezhettem a heavy érzést tier VI-VII-ben. Általában 10/7 ilyen vele, ezért inkább hanyagolom. Nem volt ez rossz annak idején amikor megvettem még 7.6 táján, de azóta alaposan eljárt felette az idő, akárcsak a t34 fölött. t54 fp lenne számomra az ideális prémtank, de 10/9 tier X-ben megy, így csak és kizárólag prémlőszerrel működőképes, ami viszi is a profitot. Maradnak a normál tankok, pedig vagy 50 prémtank áll a garázsban, de majdnem mind hulladék gold nélkül tierbeli társaikhoz képest... De dísznek jók, meg ugye ha az mm és az rng engedi, néhanapján azért lehet velük kreditet is farmolni. Talán Fcm tényleg egy pöttyet kiemelkedik, de annak meg annyira kancsal lett a lövege, hogy néha félek, hogy lelövöm az égről a Holdat....

9 éve 6 hónapja #181847 Írta: Athelgard
Megválaszolva: Athelgard
Sziasztok! Beruháznék egy új prémium harckocsira, mégpedig az új brit 8-as medre, valakinek valami vélemény róla?

9 éve 6 hónapja #181848 Írta: Hun_Mercenary
Megválaszolva: Hun_Mercenary

PanzerZolika meg ne hallja ;)

9 éve 6 hónapja #181850 Írta: dobilaci
Megválaszolva: dobilaci

PanzerZolika meg ne hallja ;)

Ne emlegesd mert visszajon! :cheer:

9 éve 6 hónapja #181852 Írta: Kovacs
Megválaszolva: Kovacs

Sziasztok! Beruháznék egy új prémium harckocsira, mégpedig az új brit 8-as medre, valakinek valami vélemény róla?

Ne tedd, életed legnagyobb hibája lenne. Sokan megcsinálták a küldit hozzá, mégis ritka mint a fehér holló. Nemrég buffolták, de ez így még mindig kevés.

Téma: OFF topik

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 3 napja 4 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 6 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 5 órája ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.