Nem lenne ez az is6 rossz, de nekem három meccsből egy sem sikerült. Konkrétan 1 lepattanót szedtem össze. Tier VIII-as és tier IX-es továbbra is könnyedén belövik a tornyát, bármit is csinálok. Cserébe én meg sem tudom őket karcolni 175 pennel. 10/10 találat és 0 dmg. Mind gyengepontra célozva, csak éppen az ötödik skillük végén járó legények valamit kaphattak, mert igencsak nem oda szórt az ágyú, hanem a célkör széle felé. Kerestem összvissz 20k kreditet. Tegnap o-ni-val meccsenként átlagban összejött a 30+ k... számomra nem éri meg. Még funolni se. Marad a garázs dísze, ahogy eddig is. Lehet vele eredményesen játszani tier IX-ben is, de ahhoz nagyon sok gold kell, meg csapat is, ami általában nincs meg. Goldot spammelni pedig nem érdemes Is6-tal, mert ugyan ki lehet jönni pluszban, de akkor már csak annyit keres,mint egy Is3. Az pedig összehasonlíthatatlanul játszhatóbb... Sajnos nekem mindhárom meccs bőséges tier Ix- ben zajlott, így nem nagyon élvezhettem a heavy érzést tier VI-VII-ben. Általában 10/7 ilyen vele, ezért inkább hanyagolom. Nem volt ez rossz annak idején amikor megvettem még 7.6 táján, de azóta alaposan eljárt felette az idő, akárcsak a t34 fölött. t54 fp lenne számomra az ideális prémtank, de 10/9 tier X-ben megy, így csak és kizárólag prémlőszerrel működőképes, ami viszi is a profitot. Maradnak a normál tankok, pedig vagy 50 prémtank áll a garázsban, de majdnem mind hulladék gold nélkül tierbeli társaikhoz képest... De dísznek jók, meg ugye ha az mm és az rng engedi, néhanapján azért lehet velük kreditet is farmolni. Talán Fcm tényleg egy pöttyet kiemelkedik, de annak meg annyira kancsal lett a lövege, hogy néha félek, hogy lelövöm az égről a Holdat....