Nem tudom, hogy lehet e valaki ennyire hülye, de vegyük sorra a dolgokat. Idézek tőled:
Szép reroll account, de sajnos sehol sem látom rajta a Matilda IV-et
(bár megértem, hogy egyeseknek más dolgokkal szembeni kompenzációként fontos az elektronikus pénisz méregetése)
Mit is írtál pár hozzászólással korábban?
de úgy csak a miheztartás végett, dobhatnál egy account nevet, hogy a másik csekkolgatása ne legyen már olyan egyoldalú.
Aham. Tehát az történt, hogy kértél egy account nevet, majd miután láttad, hogy technikailag gyengébb vagy nálam, azonnal rám akarod húzni a rerollságot, mint afféle döntő érvet a vitában. Persze neked ez nem elég, még az e-peniszt is én akarom méregetni, amikor is TE kértél tőlem account nevet, pluszban még a statisztika is NEKED van kirakva minden hozzászólásodban, nem nekem.
Ez azért már durva primitívséget tükröz
Ez az egész abból indult ki, hogy a Matilda 4-et vegye meg a srác vagy a T28-at. Erre többen is leírtuk, hogy a T28-cal jobban jár. Azt is kifejtettem neked, hogy miért kell egy prémium tanknak jórészt az ágyúról szólnia, de nem, te csak hajtogatod azt, hogy én vagyok a hülye, mert a Matilda 4 jó tank.
Tudod ezzel nem csak engem cáfolsz meg (lehet kicsit jobban értek a játékhoz? Áááá biztosan nem...), hanem a Matilda 4 review/guide készítőket is, akik szerint is maximum funolni jó, sőt, még azt is javasolják pár helyen, hogy inkább más ruszki normál medekben húzz legénységet. De mi mind hülyék vagyunk, ezt pont Te tudod megmondani
Jól hozza az xp-t. Ha és amennyiben tudsz vele érvényesülni, de mivel annyira szituáció függő (milyen tierbe és mi ellen tesz be) hogy nagyon, hosszútávon nem biztos, hogy élvezetes lesz vele a játék. Kb ez a lényege a mondandómnak. Hogy nem lesz mindenki számára fun a tank.
Értjük, hogy neked tetszik, megyeget is vele úgy-ahogy, de ennyi. Az, hogy "
mindenki döntse el maga" naccerű kijelentés, értékelik is páran biztosan, csak ehhez meg kell venni a tankot. Azt pedig nem javaslom senkinek, amíg a prémium T28-as elérhető.
Más tankokat meg azért boncolgattam, mert én tudom mihez hasonlítani a Matildát, nem csak annyiban merül ki a tudásom, hogy "
szerintem jobb, mint az Excelsior"
Örülök, hogy befejezted végre. A profilképed pedig nagyon találó, most nézegetheted is egy kicsit, mert nem ártana