Jelenleg 261 vendég és 4 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
10/8-9 esetben nincs olyan szituáció, a maradék 1-2 esetben ...
máté.tóth 4 órával ezelőtt
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
Inkább az kéne nekik ami régen a light tankokkal ...
máté.tóth 4 órával ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 18 órával ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 20 órával ezelőtt
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 1 napja
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 1 napja
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 1 napja
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 1 napja
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 1 napja
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 2 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 2 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 2 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 3 napja

Prémium harckocsik

9 éve 6 hónapja #182182 Írta: Christofia
Megválaszolva: Christofia
Figyelem: Spoiler!

Ezt így azért nem mondanám.
tanks.gg/wot/co...elsior
A prémiumlőszer átütését leszámítva a matilda ágyúja sokkal jobb. A sebességét is jól tartja, sokkal fürgébb, mint az eredeti angol testvér. Ezen felül a matildának troll páncélja van, amit lehet forgatni, nem hugyozza ketté mindenki, mint az excelsisor oldalát.
Plusz mondj még egy olyan tankot a játékban aminek 14(!)fokos csőlehajlása van :silly: .
Jó az Matilda IV, csak rá kell érezni.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 6 hónapja #182187 Írta: Kovacs
Megválaszolva: Kovacs

tanks.gg/wot/co...elsior
A prémiumlőszer átütését leszámítva a matilda ágyúja sokkal jobb. A sebességét is jól tartja, sokkal fürgébb, mint az eredeti angol testvér. Ezen felül a matildának troll páncélja van, amit lehet forgatni, nem hugyozza ketté mindenki, mint az excelsisor oldalát.
Plusz mondj még egy olyan tankot a játékban aminek 14(!)fokos csőlehajlása van :silly: .

Oldalt az Excelsiornak is van 13 fokos csőlehajlása :silly:
Mobilitásban az Excelsior jobb, az ágyúja szerintem azért jobb, mert van normális gold lőszere magas átütéssel, a Matilda IV-nek a goldja egy vicc.
Lehet a Matilda IV-nek trollpáncéla, de ha a frontját lövöd szemből akkor 70-75 átütés elég hozzá, ha forgatod, akkor meg a vállpáncélt lövik be. (Az oldala és a frontja közötti átmeneti rész) Ha forgatja, akkor 75 átütéssel lőhető már.
Az Excelsior frontja alapból 114mm, nem kell azt forgatni se.
Ettől függetlenül a Matilda páncélját is lehet használni, főleg mert sokan nem tudják hol kell lőni és autocélzással játszanak, viszont az Excelsiorral 100%-ig megbízhatsz a páncélban.

9 éve 6 hónapja #182193 Írta: Diarmand
Megválaszolva: Diarmand

tanks.gg/wot/co...elsior

Nem is tudtam, hogy van Matilda 4-ed :trollol:

Nézd, te sem érted a lányeget. Egy prémiumtank az ágyúról kell szóljon. Ha egy prémtank lövege szar, akkor az egész tank egy kalap szar. Ha nem tudsz sebezni, mert az ágyú visszafog, akkor nem lesz nagy szereped a csatában, nehezen fogsz egyedül csatákat eldönteni, nem fog jönni sem a credit, sem az xp.
Ne akard már bizonygatni nekem azt, hogy a Matilda 4 olyan jó tank, mert nem az. Igen, vicces, 14 fok csőlehajlása van, néha lehet vele aratni, néha nagyon fasza Ász köröket lehet vele menni és slussz, itt kifújt. A Matilda BP jobb tank, mint ez, pedig az jóval lomhább. A Matilda 4 igazán Epic, 86 millis alap és nagyon durca 102 millis átütésű aranylőszerrel bír. Nagyon meg kell nézni mire lősz, mert nem elég, hogy gyenge az átütés, még a lövedék is kurva lassú.
Na és a prémium T28? Egy tierrel kisebb és már az alaplőszer átütése is magasabb, mint a Matilda 4 aranylőszeré (120). EZZEL valóban szórakoztató a játék, mert gyakorlatilag amire lősz, azt jó eséllyel viszed is.

A Matilda 4 legjobb esetben is csak egy közepes tank és elhiszem én, hogy vannak olyanok, akik szeretnek vele játszani, de ettől maga a tank nem lesz jobb :)

9 éve 6 hónapja #182196 Írta: Hecienda
Megválaszolva: Hecienda

...Ha így meccsenként kevesebb xp-t is kap a többi legény,az összesen 6 fős legénység miatt,az nem számít, mert a valódi lényeg az az hogy tudjam majd pakolgatni a 140, 62a meg t-54 között. Az már csak hab a tortán hogy húzni is tudom bennük a legénységet mert játszható a tank....

Vagy Te értettél valamit félre vagy én.
Attól hogy veszel egy prém tankot nem fogod tudni a legénységet pakolgatni a 140, 62a meg a t54 között.
Csak a normál tankokból fogod tudni büntetés nélkül átrakni a prém tankba.

9 éve 6 hónapja #182210 Írta: Christofia
A matildának minden irányban 14fokos csőlehajlása van, de máskülönben nincs excelsiorom, biztos nem olyan rossz az, nem is állt szándékomban leszólni. Azonban az ágyú soft statjai akkor is mérföldekkel jobbak a matildánál, az átütés csököttsége ellenére is (megint csak: tanks.gg/wot/co...elsior). Ha a matildával elég az átütésed, közel és távolra is darálógépként funkcionál (a csőtorkolati sebessége is jobb mindkét lőszertípussal).

Kedves Diarmand, van bizony Matilda IV-em, megnézheted, hogy 140 csata után mennyi a winratem vele.
Azért pedig, mert szerinted a löveg szar, és nem tudsz kis átütésű löveggel játszani -aminek máskülönben jó paraméterei vannak-, ne a löveget hibáztasd, lehet azzal szépen sebezni ;) Nem bizonygatok én semmit, de a Matilda IV távolról sem olyan vészes gép, mint azt néhányan állítják. Azt meg, hogy kinek mi a szórakoztató, döntse el mindenki maga.
(amúgy meg ez a kategorikus kijelentés, hogy egy prémtank csak az ágyról kell hogy szóljon, megint csak olyan dolog, hogy ízlések és pofonok)

9 éve 6 hónapja #182213 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Nem a Cromwell/CromwellB az egyetlen "páros" ahol a prém jobb mint az alap.

A három "berlini" páros mindegyike ilyen, azaz a már említett CromwellB mellett a prém IS-2/orosz és kínai alap IS-2 (+1 fok csőlehajlás a prémnek) és a Rudy/T-34-85 párosnál is jobb a Rudy, ott meg megint csak a mozgékonyságban jobb a prém ... talajellenállás stb.

Előbb beszélgettetek legénységhúzásról orosz med-ben.

Könyörgöm, miért nem várjátok ki míg bekerül a boltba a Rudy? Azzal élvezet is lenne játszani, kreditet is hozna, négy fős is a legénység....

Meg ... a legfontosabb erőforrása egy játékosnak a saját ideje (amit játékra fordíthat) és ott egy sokat sebző saját tier-je legjobb tankjai közé számító hatos meddel nyilván kevesebb órányi játék alatt "farmolsz ki" azonos mennyiségű legénységi képzettséget adó XP-t, mint bármi t4-t5 vassal.

9 éve 6 hónapja #182224 Írta: Diarmand

A matildának minden irányban 14fokos csőlehajlása van, de máskülönben nincs excelsiorom, biztos nem olyan rossz az, nem is állt szándékomban leszólni. Azonban az ágyú soft statjai akkor is mérföldekkel jobbak a matildánál, az átütés csököttsége ellenére is (megint csak: tanks.gg/wot/co...elsior). Ha a matildával elég az átütésed, közel és távolra is darálógépként funkcionál (a csőtorkolati sebessége is jobb mindkét lőszertípussal).

Kedves Diarmand, van bizony Matilda IV-em, megnézheted, hogy 140 csata után mennyi a winratem vele.
Azért pedig, mert szerinted a löveg szar, és nem tudsz kis átütésű löveggel játszani -aminek máskülönben jó paraméterei vannak-, ne a löveget hibáztasd, lehet azzal szépen sebezni ;) Nem bizonygatok én semmit, de a Matilda IV távolról sem olyan vészes gép, mint azt néhányan állítják. Azt meg, hogy kinek mi a szórakoztató, döntse el mindenki maga.
(amúgy meg ez a kategorikus kijelentés, hogy egy prémtank csak az ágyról kell hogy szóljon, megint csak olyan dolog, hogy ízlések és pofonok)

Ugyan csak 18 csatám van a Matilda 4-gyel, de egy százassal többet lövök meg vele, mint te és a győzelmi arányom is majd 10%-kal magasabb a tiedhez képest :trollol:
Képzeld el mi lenne ha száz csatát mennék vele :happy: De persze nem tudok vele játszani, hót hülye vagyok hozzá és biztosan úgy fikázom, hogy nincs meg.

Leírom még egyszer, mert nem akarod megérteni. Attól, hogy egy legjobb esetben is átlagos tankkal némelyek jó köröket mennek és még tetszik is nekik a tank, az nem fogja azt jelenteni, hogy maga a tank jó és mindenki rohanjon megvenni. Nem, nem lesz attól jó tank a Matilda 4, hogy te hozol vele egy szerinted jó, közepes szintet. Ideje megérteni végre: a Matilda 4, maximum egy közepes közepes tank :happy:

9 éve 6 hónapja #182262 Írta: Christofia

Óh, névtelen nagymester, távol álljon tőlem egy anonym fórumhuszár megkérdőjelezése, de úgy csak a miheztartás végett, dobhatnál egy account nevet, hogy a másik csekkolgatása ne legyen már olyan egyoldalú. Nem mintha egy 18-as elemszámú minta bármilyen statisztikai következtetésre is jó lenne, úgy hogy inkább nem képzelődnék, de majd megnézzük a minimális 100 csata után, hogy hogy gurul a szekér pupák, hátha akkor is eléred azt a 2365-ös "közepes" szintet ;)

Valóban MPeter, amit írsz, igaz, ezért nem szerencsés a T-28-assal a legénység húzása. Ellenben a Matilda IV-nek a legénysége 100%-ban kompatibilis a 10-es orosz medekével, és igen jól keresi az xp-t.

Végül pedig csak annyit a Matilda IV-ről, hogy semmiképp sem lehet átlagos, hiszen limites MM besorolású, ami nem túl gyakori jelenség. Hogy ez egyeseknek jó-e vagy sem- megint csak el lehet dönteni.

9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #182297 Írta: Diarmand

Örülnék ha befejeznéd a Matilda 4 fetisizmusod és nem próbálnál meg másokat abba a tévhitbe ringatni, hogy mekkora királyság a tank, mert nem az. De biztosan marhaságokat írok akkor, amikor kijelentem, hogy egy prémiumtank az ágyúról szól, hát persze.
Természetesen én tévedek és ezért tartják szarnak a Superpershinget is. De várjál már egy picit, miért is tartják gyengének? Csak nem az ágyúja miatt? Gyenge az ágyúja (akárcsak a kedvenc Matildádnak), lassú is (akárcsak a kedven Matildád) és ezen nem segít a tierlimit sem (ami van a Matildádnak is).
Van Superpershingem, kb ezer meccsem van vele és a szar ágyú ellenére többet lövök vele, mint te bármelyik nyolcas tankoddal, mégsem fogom róla azt írni, hogy mekkora királyság a tank, vegyétek, vigyétek. Ezért írtam korábban azt, hogy csak azért, mert valakinek jól megy egy középszar tankkal, attól még maga a tank nem lesz jó. És ha már az ágyúról van szó, ott van az FV4202. Lassú, helyenként nagyon papír, nem egy esetben map függő is a tank, mégis nagyon jó az ágyúja, lehet vele szépet összelőni.
De ha már szar ágyú. Meséld el nekem, hogy ha nem a sebzésre/killekre kapsz xp-t (és creditet), akkor mire? Mégis ezekre kapod? Akkor meg végképp nem értem, mi a tosznak kitartani amellett, hogy egy Matilda 4 ilyen-olyan szórakoztató és jó tank, mikor a saját tierjében is képes nehézségekbe ütközni a gyenge ágyú miatt. És megy feljebb is.
Az, hogy jól hozza az xp-t szintén fals kijelentés, mivel ha nem vagy képes sebezni és killeket gyűjteni, vajmi kevés xp-t fogsz rá kapni. Ráadásul kisebb tierben is ugyanúgy lehet xp-t gyűjteni, mint nagyobb tierben, mivel a teljesítményt ugyanúgy díjazza xp-ben a rendszer.

És de, a Matilda 4 egy szórakoztató, de legjobb esetben is egy középszerű tier 4-es közepes tank. Egyetlen ellenérved ezzel kapcsolatban a csőlehajlása volt, jöhetne más is, mert ez így nagyon kevés eddig tőled. Ó bocsánat, hasonlítottad az Excelsiorhoz, wow :happy:

A nickem _Szazados_ elemezgess kedvedre ;) Ha végeztél jó lenne olvasni valami érdemi cáfolatot is tőled arra, amit írtam, mert az, hogy "jáj de há nekem teccik" az nem érv.

9 éve 6 hónapja #182323 Írta: Christofia
Szép reroll account, de sajnos sehol sem látom rajta a Matilda IV-et :( (bár megértem, hogy egyeseknek más dolgokkal szembeni kompenzációként fontos az elektronikus pénisz méregetése)
Nem értem egyébként, hogy miért pattogsz itt ilyen agresszív módon, te is olyan ember lehetsz, akinek jót tesz az internet névtelensége. Matilda fetisizmus? És én nem értelek téged? Ezt írtam: "Nem bizonygatok én semmit, de a Matilda IV távolról sem olyan vészes gép, mint azt néhányan állítják. Azt meg, hogy kinek mi a szórakoztató, döntse el mindenki maga." Ha a szövegértelmezéssel problémáid akadnak, az egyéni szociális probléma. Amúgy meg magasról teszek rá, hogy egy fórumtroll minek örülne :lol: Megint csak: "egyetlen ellenérvem a csőlehajlás" - olvass el valamit másodjára is, ha elsőre nem jut el a tudatodig, írtam én még sok más mindent is, a kedvedért nem fogom megismételni.

"Az, hogy jól hozza az xp-t szintén fals kijelentés, mivel ha nem vagy képes sebezni és killeket gyűjteni, vajmi kevés xp-t fogsz rá kapni. Ráadásul kisebb tierben is ugyanúgy lehet xp-t gyűjteni, mint nagyobb tierben, mivel a teljesítményt ugyanúgy díjazza xp-ben a rendszer."
Ehhez csak ennyit fűznék hozzá:
www.vbaddict.ne...erver=
A Matilda IV a 7. legtöbb xp-t szerző tank tier 5-ben, de igazad van, bizonyára én vagyok a hülye (meg a vbaddict) ;)

Én itt fejeztem be a témában való kommentelést. Amit -szerintem- érdemes tudni a Matilda IV-ről leírtam, az meg hogy te itt fortyogsz a saját levedben mindenféle más tankokat boncolgatva, nem rám tartozik.

9 éve 6 hónapja #182345 Írta: Red_Dragon_HUN
Megválaszolva: Red_Dragon_HUN

Nem a Cromwell/CromwellB az egyetlen "páros" ahol a prém jobb mint az alap.

A három "berlini" páros mindegyike ilyen, azaz a már említett CromwellB mellett a prém IS-2/orosz és kínai alap IS-2 (+1 fok csőlehajlás a prémnek) és a Rudy/T-34-85 párosnál is jobb a Rudy, ott meg megint csak a mozgékonyságban jobb a prém ... talajellenállás stb.

ISU122S is "Berlin" de nagyon sz@r.

9 éve 6 hónapja #182359 Írta: Attila27
Megválaszolva: Attila27
Matilda IV: gyerekek, nem mindegy? Van akinek tetszik, van akinek nem, van aki közömbös.
Nekem megvan, annyira nem rossz (nem mondom, hogy jó!), csak rá kell érezni.
Heavy dühöngőbe nem kell menni. Ha mégis szembe jön egy, töltöd a goldot és imádkozol a jó rng-ért.
Múltkor egy beforgatott KV-1 legoldnoobozott mikor megpusztítottam. Istenem, így jártam :( :trollol:

9 éve 6 hónapja #182363 Írta: Diarmand

Nem tudom, hogy lehet e valaki ennyire hülye, de vegyük sorra a dolgokat. Idézek tőled:

Szép reroll account, de sajnos sehol sem látom rajta a Matilda IV-et :( (bár megértem, hogy egyeseknek más dolgokkal szembeni kompenzációként fontos az elektronikus pénisz méregetése)

Mit is írtál pár hozzászólással korábban?

de úgy csak a miheztartás végett, dobhatnál egy account nevet, hogy a másik csekkolgatása ne legyen már olyan egyoldalú.

Aham. Tehát az történt, hogy kértél egy account nevet, majd miután láttad, hogy technikailag gyengébb vagy nálam, azonnal rám akarod húzni a rerollságot, mint afféle döntő érvet a vitában. Persze neked ez nem elég, még az e-peniszt is én akarom méregetni, amikor is TE kértél tőlem account nevet, pluszban még a statisztika is NEKED van kirakva minden hozzászólásodban, nem nekem.
Ez azért már durva primitívséget tükröz :happy:

Ez az egész abból indult ki, hogy a Matilda 4-et vegye meg a srác vagy a T28-at. Erre többen is leírtuk, hogy a T28-cal jobban jár. Azt is kifejtettem neked, hogy miért kell egy prémium tanknak jórészt az ágyúról szólnia, de nem, te csak hajtogatod azt, hogy én vagyok a hülye, mert a Matilda 4 jó tank.
Tudod ezzel nem csak engem cáfolsz meg (lehet kicsit jobban értek a játékhoz? Áááá biztosan nem...), hanem a Matilda 4 review/guide készítőket is, akik szerint is maximum funolni jó, sőt, még azt is javasolják pár helyen, hogy inkább más ruszki normál medekben húzz legénységet. De mi mind hülyék vagyunk, ezt pont Te tudod megmondani :happy:

Jól hozza az xp-t. Ha és amennyiben tudsz vele érvényesülni, de mivel annyira szituáció függő (milyen tierbe és mi ellen tesz be) hogy nagyon, hosszútávon nem biztos, hogy élvezetes lesz vele a játék. Kb ez a lényege a mondandómnak. Hogy nem lesz mindenki számára fun a tank.
Értjük, hogy neked tetszik, megyeget is vele úgy-ahogy, de ennyi. Az, hogy "mindenki döntse el maga" naccerű kijelentés, értékelik is páran biztosan, csak ehhez meg kell venni a tankot. Azt pedig nem javaslom senkinek, amíg a prémium T28-as elérhető. :trollol:

Más tankokat meg azért boncolgattam, mert én tudom mihez hasonlítani a Matildát, nem csak annyiban merül ki a tudásom, hogy "szerintem jobb, mint az Excelsior" :happy:

Örülök, hogy befejezted végre. A profilképed pedig nagyon találó, most nézegetheted is egy kicsit, mert nem ártana :lol:

9 éve 6 hónapja #182368 Írta: Ergil
Megválaszolva: Ergil
Az ár/érték arányt eléggé be szokta lőni a WG.
Most egy olyan tankon rugóztok, amit a legtöbb akcióban meg lehet venni 750 aranyért?...

9 éve 6 hónapja #182370 Írta: Attila27
Megválaszolva: Attila27

Az ár/érték arányt eléggé be szokta lőni a WG.
Most egy olyan tankon rugóztok, amit a legtöbb akcióban meg lehet venni 750 aranyért?...

Tilda négyet 375 aranyért vettem valentin napi akcióban. Annyit szerintem megér, többet nem.

Téma: OFF topik

• perretz profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Tedd meg, mert csak a következő frissítésig...
    • Írta: perretz
    • 8 órája 9 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 3 napja 3 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 6 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 4 órája ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.