Hmm, most te is megfogtál. www.kephost.com...e/cpIS
Ezt a legénységet képezném át arannyal valamelyikbe, aztán pakolgatnám. Csak hogyha megveszem a t28-at, akkor szerválnom kell még plusz 2 embert, amin ugye nem lesz BIA, és akkor már jóval kevésbé használható. Vagy nem tudom, félek attól a 3sec-es aim time-tól. Neked egyébként megvan?
Basszus, most látom, hogy kihagytam egy szót
Szóval
NEM olyan hatékony, mint a T28!
Nekem nincs meg a T28, csak a Matilda 4, de azt tudom, hogy az az ágyú, ami a T28-on van, majdnem ugyanaz amivel az ötös KV1 is furikázik és az azért keményen odabasz bárminek T4-6-ban

A Matilda 4 ezzel szemben, ha az ágyú alapján hasonlítom össze a kettőt, nos, nem túlzok ha azt írom, hogy egy harmatos fingláda

Egyik barátomnak van meg a T28 és ő isteníti. Nagyon jó köröket lehet vele menni, aprít rendesen mindent ahogy a nagy könyvben meg van írva.
Viszont egy dolgot vegyél figyelembe. a BiA
NEM ad akkora előnyt a tanknak, ahogy azt sokan beképzelik. Egészen pontosan 2,3%-ot gyúr mindenen, de ez elhanyagolható érték, ráadásul elvesz egy teljes skillslotot. A lényege a mondandómnak annyi, hogy az, hogy nem lesz BiA a legényeken, kb majdnem észrevehetetlen lesz. Sőt, én azt mondom, hogy egy full javítással sokkal jobban járnál, mivel a medekre
kötelező a javítás skill, de szinte minden másra is. Szóval az, hogy BiA nélkül jóval kevésbé használható, nos, ez gyakorlatilag nem igaz

A négy meglévő embereddel és két 75%-os (vagy máshonnan szervált, képzettebb) embereddel sem lesz gáz a T28.
MESSZE viccesebb és hatékonyabb köröket fogsz vele menni, mint a Matildával, ami ha nem top tier, akkor már-már kínkeserves vele a játék. Sajnos nagyon rossz az ágyúja és egy prémiumtank általában az ágyúról szól, abban pedig a T28 elveri. A célzásidő ne izgasson, meg kell várni a szűkülést

A skillek megvannak hozzá és felpattinthatsz rá egy EGLD-t is és még egy Ventit is ha kell.
Hidd el nekem, több csatát fogsz eldönteni egy prémium T28-cal, mint egy Matilda 4-gyel