Jelenleg 258 vendég és 3 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
10/8-9 esetben nincs olyan szituáció, a maradék 1-2 esetben ...
máté.tóth 4 órával ezelőtt
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
Inkább az kéne nekik ami régen a light tankokkal ...
máté.tóth 4 órával ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 18 órával ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 20 órával ezelőtt
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 1 napja
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 1 napja
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 1 napja
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 1 napja
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 1 napja
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 2 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 2 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 2 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 3 napja

Prémium harckocsik

9 éve 6 hónapja #182074 Írta: Leopardusz
Megválaszolva: Leopardusz
Plusz-minusz 25%, nem több... :P

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 6 hónapja #182081 Írta: MDavid1995
Megválaszolva: MDavid1995
Egyébként én jó ideje azt érzem, hogy a HD modellé tett tankok össze-vissza pattognak. Már nem oylan mint régen, hogy beforgattad és oké, van, hogy befrgatás nélkül leveszel mindent máskor meg ha forgatod is szanaszét basznak. Erre különösen jó példa ez E5, egyszer képes bárhol levenni akár egy JG E 100 goldot is, máskor meg egy 8-as szarral is lelehet snipeolni. Néha engem rohadtul zavar ennyiből a HD-vé varázsolás. Bár lehet csak én lettem szarabb vagy csak én érzem így de néha tényleg teljesen máshogyan visekednek a HD tankok mint a normál tankok.

9 éve 6 hónapja #182083 Írta: Leopardusz
Megválaszolva: Leopardusz
Hát ráköltöttek a HD modellezésre egy egy milla valutát, illik is h másképp viselkedjen... :izmena: :lol:

9 éve 6 hónapja #182101 Írta: ssanthab
Megválaszolva: ssanthab
Sziasztok. Szeretnék egy kis szintű orosz médium tankot legénység húzásra, meg pakolgatásra. Az lenne a kérdésem hogy a most elérhető t28e with 85mm F-30 vagy a Matilda IV-et válasszam? Köszi előre is.

9 éve 6 hónapja #182103 Írta: Newton_emlekirata
Megválaszolva: Newton_emlekirata

Sziasztok. Szeretnék egy kis szintű orosz médium tankot legénység húzásra, meg pakolgatásra. Az lenne a kérdésem hogy a most elérhető t28e with 85mm F-30 vagy a Matilda IV-et válasszam? Köszi előre is.

Ha mindenképpen e kettő közül akarsz választani akkor én inkább a T28-at választanám, szerintem jobb tank és eléggé élvezetes vele a játék is. Nekem még pénz farmolásra is alkalmas, kb. minden csatában lövök 900 körül amire már nekem nettó 20k kreditet hoz prémium nélkül.

9 éve 6 hónapja #182104 Írta: ssanthab
Köszi a választ. De miért, tudsz másik kisebb szintű prémium orosz medet?

9 éve 6 hónapja #182105 Írta: Serious_Black
Megválaszolva: Serious_Black

A T-28, ha jól tudom, 6 fős legénységgel rendelkezik, a Matilda IV-be viszont passzol az összes ruszki med legénysége, mert abban 4 hely van. Szóval legénységhúzásra a IV lenne szerintem a jobb választás, én is gondolkodtam már rajta.

9 éve 6 hónapja #182107 Írta: ssanthab
Basszus, ezt nem is néztem. Köszi a választ. Akkor a t-28 kilőve. Jó lesz a matilda is.

9 éve 6 hónapja #182112 Írta: Diarmand
Megválaszolva: Diarmand

Basszus, ezt nem is néztem. Köszi a választ. Akkor a t-28 kilőve. Jó lesz a matilda is.

Na várj egy kicsit! Lehet nem mondták el, de a Matilda 4, az sokkal inkább fun-szerű tank és olyan hatékony, mint a prémium T28. Hihetetlen Foshadék ágyú van rajta, ezt jó ha tudod :trollol:

A T28E F30-ba igaz, hogy 6 ember fér, de mindből van, így ez is használható legénységhúzásra, akárcsak a Matilda. Maximum akkor lesz ez hátrány, ha visszarakod pár körre a high tier közepesekből a képzett 4 embered 4-5 skillekkel, ebben meg lesz még kettő 1-2 skillel. Sőt, ez nem is hátrány, hiszen ha 6 emberből 4 erősen képzett, a kevésbé képzett meg két rádiós (!!), az kb semmi, a lényeges skillek meglesznek minden embereden :)

Szóval én meggondolnám az a Matildát. Úgy is le van akciózva minden évben Valentin napkor 75%-kal, viszont a T28 nem lez mindig kapható. És szerintem jobb, mint a Matilda.

9 éve 6 hónapja #182114 Írta: ssanthab
Hmm, most te is megfogtál. www.kephost.com...e/cpIS
Ezt a legénységet képezném át arannyal valamelyikbe, aztán pakolgatnám. Csak hogyha megveszem a t28-at, akkor szerválnom kell még plusz 2 embert, amin ugye nem lesz BIA, és akkor már jóval kevésbé használható. Vagy nem tudom, félek attól a 3sec-es aim time-tól. Neked egyébként megvan?

9 éve 6 hónapja #182115 Írta: Pike
Megválaszolva: Pike

Éz így korrekt lenne, de akkor vegyék el tier 3-ig a wn8 számítást is. KB. felère esne alacsony tierben a jàtékosállomány.... :P

Hidd el Balioking, hogy nem játszom alacsony tierben. A Pz38H-val játszanék.... :justwait:

Nem is neked szántam!

De az megdöbbentő, hogy amikor kiakadok és lemegyek tier IV-be bohóckodni a PZB2-vel, akkor elég sok 30-40k csatás játékossal találkozom, akik 1-1 tier III-IV-es tankkal már több ezer csatánál tartanak, kivétel nélkül mind kék/lila...és nem attól , hogy összeverték őket..mondjuk én is az vagyok, de nekem tier IV-ig általában 10-20 csatám van tankonként, kivéve PzB2, azzal már közel a 100....Igaz én is béna vagyok tier VIII felett. :)

9 éve 6 hónapja #182119 Írta: Vurgyi
Megválaszolva: Vurgyi

dobilaci írta, hogy a HD IS-6 pattogós lett, ma forgatva belőttem IS-3-al AP-val az upper platen.

Hacker! :cheer:

Lehet, hogy nem hack. Hihehetetlen miket ad az RNG a patch után

Nem hack, nézd meg, hogy mennyi ott az is6 páncélja....így beforgatva sincs 210mm...ezt beüti még jó rng sem kell hozzá, lehet nekem új de feltűnően meggyengült a vontatókötél körüli rész az is6-on.

9 éve 6 hónapja #182136 Írta: Diarmand

Hmm, most te is megfogtál. www.kephost.com...e/cpIS
Ezt a legénységet képezném át arannyal valamelyikbe, aztán pakolgatnám. Csak hogyha megveszem a t28-at, akkor szerválnom kell még plusz 2 embert, amin ugye nem lesz BIA, és akkor már jóval kevésbé használható. Vagy nem tudom, félek attól a 3sec-es aim time-tól. Neked egyébként megvan?

Basszus, most látom, hogy kihagytam egy szót :pinch:

Szóval NEM olyan hatékony, mint a T28!

Nekem nincs meg a T28, csak a Matilda 4, de azt tudom, hogy az az ágyú, ami a T28-on van, majdnem ugyanaz amivel az ötös KV1 is furikázik és az azért keményen odabasz bárminek T4-6-ban :)
A Matilda 4 ezzel szemben, ha az ágyú alapján hasonlítom össze a kettőt, nos, nem túlzok ha azt írom, hogy egy harmatos fingláda :happy:
Egyik barátomnak van meg a T28 és ő isteníti. Nagyon jó köröket lehet vele menni, aprít rendesen mindent ahogy a nagy könyvben meg van írva.

Viszont egy dolgot vegyél figyelembe. a BiA NEM ad akkora előnyt a tanknak, ahogy azt sokan beképzelik. Egészen pontosan 2,3%-ot gyúr mindenen, de ez elhanyagolható érték, ráadásul elvesz egy teljes skillslotot. A lényege a mondandómnak annyi, hogy az, hogy nem lesz BiA a legényeken, kb majdnem észrevehetetlen lesz. Sőt, én azt mondom, hogy egy full javítással sokkal jobban járnál, mivel a medekre kötelező a javítás skill, de szinte minden másra is. Szóval az, hogy BiA nélkül jóval kevésbé használható, nos, ez gyakorlatilag nem igaz :) A négy meglévő embereddel és két 75%-os (vagy máshonnan szervált, képzettebb) embereddel sem lesz gáz a T28.
MESSZE viccesebb és hatékonyabb köröket fogsz vele menni, mint a Matildával, ami ha nem top tier, akkor már-már kínkeserves vele a játék. Sajnos nagyon rossz az ágyúja és egy prémiumtank általában az ágyúról szól, abban pedig a T28 elveri. A célzásidő ne izgasson, meg kell várni a szűkülést :lol: A skillek megvannak hozzá és felpattinthatsz rá egy EGLD-t is és még egy Ventit is ha kell.

Hidd el nekem, több csatát fogsz eldönteni egy prémium T28-cal, mint egy Matilda 4-gyel ;)

9 éve 6 hónapja #182138 Írta: Serious_Black
Megválaszolva: Serious_Black

Na várj egy kicsit! Lehet nem mondták el, de a Matilda 4, az sokkal inkább fun-szerű tank és olyan hatékony, mint a prémium T28. Hihetetlen Foshadék ágyú van rajta, ezt jó ha tudod :trollol:

A T28E F30-ba igaz, hogy 6 ember fér, de mindből van, így ez is használható legénységhúzásra, akárcsak a Matilda. Maximum akkor lesz ez hátrány, ha visszarakod pár körre a high tier közepesekből a képzett 4 embered 4-5 skillekkel, ebben meg lesz még kettő 1-2 skillel. Sőt, ez nem is hátrány, hiszen ha 6 emberből 4 erősen képzett, a kevésbé képzett meg két rádiós (!!), az kb semmi, a lényeges skillek meglesznek minden embereden :)

Szóval én meggondolnám az a Matildát. Úgy is le van akciózva minden évben Valentin napkor 75%-kal, viszont a T28 nem lez mindig kapható. És szerintem jobb, mint a Matilda.

Ebben is van valami, a T28 az biztosan jobb lehet csak a Matildánál :D
Csak, nem tudom, honnan kukáz le két rádióst, mert az nincs orosz high tier közepesben, de kell a T28-hoz, ha nincs rajtuk BIA akkor az megy a kukába a most meglévőkön is egy ideig, a dupla xp-t ez a két rádiós fogja kapni végig stb...

9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #182142 Írta: Diarmand

Ebben is van valami, a T28 az biztosan jobb lehet csak a Matildánál :D
Csak, nem tudom, honnan kukáz le két rádióst, mert az nincs orosz high tier közepesben, de kell a T28-hoz, ha nincs rajtuk BIA akkor az megy a kukába a most meglévőkön is egy ideig, a dupla xp-t ez a két rádiós fogja kapni végig stb...

A BiA nem olyan nagy veszteség, bár van aki ezzel nem ért egyet. Jelen esetben elfogadható veszteség.
Az viszont igaz, hogy a két (új?) rádiós fogja benyalni a dupla xp-ket, de ezzel szemben van egy elég meggyőző érvem, miszerint oké, vegye meg a Matildát, de garantálom, hogy húsz meccs után menni sem fog vele, nem hogy legénységet húzni benne. Én is pontosan azért vettem meg, amiért ő szeretné. Legénységet húzni. Az elején vicces volt, de hamar ráuntam, mert borzalmasan lassan repül a lövedék és még az átütése is gyenge. T5-ben azzal meccset eldönteni maximum akkor lehet, ha mindenki seggel közelít meg és körbelő. Ezzel szemben a T28 nem kicsit keményebb tényező még egy ötös meccsen is, nem hogy top tierként, de még hatos meccseken is nagyon szépet lehet vele összelőni. Mindössze annyi kell, hogy nem rohanunk meghalni, map awarness, de tudjátok ti ezt :lol:

A Matilda 4-hez kell egy kis mazo mentalitás, hogy hosszabb távon gyúrja benne valaki a legénységét és ne csak fun körökre vegye elő hetente.

Nem mellesleg az elmúlt napokban rengeteg 200%-os legénységi xp turbót lehetett összeszedni szóval... szerintem prémium T28 :lol:

Téma: OFF topik

• perretz profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Tedd meg, mert csak a következő frissítésig...
    • Írta: perretz
    • 8 órája 8 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 3 napja 3 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 6 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 4 órája ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.