Jelenleg 176 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Waffenträger: Paradox - Lootboxok
50ládából 4 tank az eléggé rendben van. SFAC nekem ...
bobitusz 6 perccel ezelőtt
Őszinte leszek, talàn soha ilyen jól nem nyitottam 2x25 ...
Kingofthenorth 21 perccel ezelőtt
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
10/8-9 esetben nincs olyan szituáció, a maradék 1-2 esetben ...
máté.tóth 5 órával ezelőtt
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
Inkább az kéne nekik ami régen a light tankokkal ...
máté.tóth 5 órával ezelőtt
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 19 órával ezelőtt
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 22 órával ezelőtt
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 1 napja
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 1 napja
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 1 napja
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 1 napja
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 1 napja
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 2 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 2 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 2 napja

Prémium harckocsik

9 éve 6 hónapja #181507 Írta: Toydolls2
Megválaszolva: Toydolls2

...

A VIP rang többek közt azért is lett kitalálva, hogy a srácok tudják jelezni ha valakivel hasonló problémák adódnának. Igaz írták hogy trollgyanús, de konkrét javaslatot nem tettek az ügyben, így nem léptünk még, eddig.
Szóval részben igazad van, viszont a stílusodon csiszoljál még erősen mert kibaszlak most már téged is innen. Nem a kutyáddal beszélsz hülyegyerek.

Nektek javaslat kell ahhoz, hogy cselekedjetek? Azt hittem maguktól is képesek működni a moderátorok. Egyébként meg igazad van, csapjatok ki engem, még véletlenül sem azokat, akik úgymond trollgyanúsak :happy:
Látom kitetted zoltánt, a nap egyik legjobb híre! :banana:

Nem kell javaslat. A minap töröltem a hozzászólásokat az arty-s cikkben, megvádoltak túlzott moderálással. Itt hagyva lett a ló, hadd szaladjon, most meg ez a baj. Ezek szerint nem csak a moderátorok döntésképtelenek!? Vagy hogyan is van ez!?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 6 hónapja #181508 Írta: Angelus1991ster
Megválaszolva: Angelus1991ster
Enyémet is :(
Pedig csak a T-28E termék vásárlását javasoltam. Hogy mennyire jó tank is. :(
Vagy túl MLM-es volt a hozzászólásom?

9 éve 6 hónapja #181514 Írta: seelowe1
Megválaszolva: seelowe1
Olyan mint a varacskosdisznó
csak itt tankot és nem repölőt építettek az ágyú köré....

Előre elnézést kérek, hogy nem IS-6 témában írok, de tanácsot/véleményt szeretnék kérni az akciós T-28E F-30 orosz közepes prémium tankról. Lehetőleg olyan írjon aki játszott is vele.
worldoftanks.eu...8_F30/
Meglepődve néztem, hogy tök más mint a sima T-28. Páncélozottabb, lassabb, és a KV-1 csövét kapta meg. A tier 4-es prémium tankok mennyi + XP ad? Tier 6 asszem +30%-ot. Ez is vagy kevesebbet?
Előre is köszönöm!

Ágyúsüllyedés 0.

Az ágyú a kv 1 top lövege....

Páncél nincs.

Ez a tank egy ágyú.

Megéri megvenni.
Komolyan. Sok csatával mondom ezt. Kell a bia hozzá, a pillanatkép, a sima utazás, de megéri. Szerintem.

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tettigonia

9 éve 6 hónapja #181516 Írta: Tettigonia
Megválaszolva: Tettigonia
Köszönet a visszajelzésekért. Kicsit zavar, hogy 6 fős legénység kell bele, mert a T54-ben csak 4 van, és nem tudom, hogy kivel fogom feltölteni a maradék 2 helyet. Talán heavy vagy TD legénységet kell átképeznem, de nem hiszem olcsó lesz :)

9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #181522 Írta: Bakkaroo
Megválaszolva: Bakkaroo
Tettigonia:

Bármely másik két közepes tankról tudsz rádióst betenni. Na persze, ha van még két olyan tankod, amin van rádiós. Egyébként nekem 2+ 50% skilles legények vannak benne, meg egy 1 skilles rádiós és egy éppen csak 100% alapképzettségű rádiós. Harcban szerintem nem jelentős a tudásuk hiánya. nyilván jó lenne, ha a két rádiós is 100% javításon, vagy álcán lenne, esetleg javítanák a látótávot, de mondom, nem olyan vészes ezek hiánya.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tettigonia

9 éve 6 hónapja #181531 Írta: Tettigonia

Tettigonia:

Bármely másik két közepes tankról tudsz rádióst betenni. Na persze, ha van még két olyan tankod, amin van rádiós. Egyébként nekem 2+ 50% skilles legények vannak benne, meg egy 1 skilles rádiós és egy éppen csak 100% alapképzettségű rádiós. Harcban szerintem nem jelentős a tudásuk hiánya. nyilván jó lenne, ha a két rádiós is 100% javításon, vagy álcán lenne, esetleg javítanák a látótávot, de mondom, nem olyan vészes ezek hiánya.

Az a gondom vele, hogy a 4 T54-es tagon kívül csak 3 női legénységi tagom van orosz közepesekhez. (őket szeretném a T62A-ba tenni) Sajnos nem tudtam még behúzni egyik artys küldetést se, illetve a második TD-snél csak a 10-ik szinten vagyok. Előtte meg német csajokat választottam (4fő).
A női tagok miatt nem lenne érvényes a BIA. Más tanktípusból meg lehet, hogy nincs 2 fölös emberem, aminek már van 100% BIA-ja. Otthon majd körülnézek a barrack-ban. :)

9 éve 6 hónapja #181555 Írta: miafenelegyen
Megválaszolva: miafenelegyen
Üdv.

Az FV4202 (P)-ről kérnék szépen valami véleményt -lehetőleg olyantól, aki tudja mennyit változtattak rajta az FV4202-ből-, mert nem sok mindent leltem róla. (Bár lehet, rossz helyen keresgéltem.) Köszi előre is.

9 éve 6 hónapja #181559 Írta: Herr_Ober
Megválaszolva: Herr_Ober

Hali! Valakinek valami véleménye a Panther 8.8-ról? :woohoo: :)

Jó legénység húzó és jól keresek vele. A szabad XP-t fossa rendesen.....

9 éve 6 hónapja #181587 Írta: Tettigonia
Sziasztok!

Megvettem! Az első csatát elrontottam, mert nem kerestem fedezéket. De a második csatában már ésszel játszottam, így a tankászt is megkaptam. Tier 4 volt, de így is elég szép kör lett. Meglepően sok creditet kaptam erre a körre. Már most tetszik. A Testvériség nem jött össze, mert a csapattárs nem fogadta el a meghívót. Arra kaptam volna még plusz XP-t vagy creditet? Vagy nem számít?

A legénység elég vegyes. A kölcsönzős T62-A-ból is jutott bele egy tag, a gyári 50%-os rádiósokat 2*20 ezer creditért felturbóztam 75%-osra.

Mindenkinek ajánlom! Nagyon szimpatikus tank. Ami sikerélményt szerez és örömöt okoz, azt a tankot érdemes megvenni! :banana:
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: setelekot 1

9 éve 6 hónapja #181603 Írta: stevedoki
Megválaszolva: stevedoki
Üdv urak!

Segítséget szeretnék kérni. Szóval réges-régen egy másik bolygón egy másik galaxisban egy másik WG tankos játékban B) már letoltam 11K csatát. Ott volt T26E4 ez T34-re cserélődőt, és JT 8.8 (szerettem) 8-as prém tankom. Aztán elmentem hajózni, de most kicsit elfáradtam a sok torpedótól, és elkapott megint a tankozás. (Pedig megfogadtam, hogy nem, de mégis..) Szóval megint kéne prém tank kreditet farmolni. Jelenleg van Type64 ( WZ132 újra kéne, annak a legénységét gyártom benne.) és egy T25 Skoda. (Nekem tetszik) de kéne valami T8 kredit gyár, és olcsó. Megint T34-et nem akarok venni, mert az asszony véletlen meglátja levágja mindenem. (Igen, utánanézz, ha meglátja véletlen a garázs tartalmát...) Szóval az olcsó T8 tankok SP , Panther 8.8 melyik legyen? (VK3002M nagyon bejött annak idején... ) A lényeg a pénz keresett lenne. Mit mondtok?

kutyaszaki néven vagyok a játékban, ne trollkodjatok szét, hogy reroll meg stb. Én kérek elnézést előre, hogy nem mindent felejtettem el, és ez az acc a WoWS-hoz készült, csak visszajött a tankozás. Segítő h.sz.-eket előre is köszönöm!

9 éve 6 hónapja #181612 Írta: stevedoki
Megválaszolva: stevedoki
IS6 nem olcsó. Ok melyik az.. De orosz heavy ágon T150 a cél, ami már ki is van fejlesztve. Ez a tank nem játszik.

9 éve 6 hónapja #181618 Írta: Newton_emlekirata
Megválaszolva: Newton_emlekirata
Panther 8.8. Szerintem avval járnál a legjobban. Vagy CDC amit még ajánlani tudok.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: stevedoki

9 éve 6 hónapja #181630 Írta: Rallyefan81
Megválaszolva: Rallyefan81

Már bocsánat! De Te melyik játékban játszol az IS-6-al? Mert a WOT-ban egy 8-9-es heavynek free frag.

Relax! A World off Trolls-ban...

Don't feed the troll ;)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73

9 éve 6 hónapja #181631 Írta: phurges00
Megválaszolva: phurges00
Most már olyan sokan mondják, hogy mekkora penge ez az IS6, hogy ennyi ember nem tévedhet...

Skacok, 3as szakaszokban gyertek randomban vele KÉRLEK titeket. :beer2:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MPeter71

9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #181632 Írta: Leopardusz
Megválaszolva: Leopardusz

Üdv urak!

Segítséget szeretnék kérni. Szóval réges-régen egy másik bolygón egy másik galaxisban egy másik WG tankos játékban B) már letoltam 11K csatát. Ott volt T26E4 ez T34-re cserélődőt, és JT 8.8 (szerettem) 8-as prém tankom. Aztán elmentem hajózni, de most kicsit elfáradtam a sok torpedótól, és elkapott megint a tankozás. (Pedig megfogadtam, hogy nem, de mégis..) Szóval megint kéne prém tank kreditet farmolni. Jelenleg van Type64 ( WZ132 újra kéne, annak a legénységét gyártom benne.) és egy T25 Skoda. (Nekem tetszik) de kéne valami T8 kredit gyár, és olcsó. Megint T34-et nem akarok venni, mert az asszony véletlen meglátja levágja mindenem. (Igen, utánanézz, ha meglátja véletlen a garázs tartalmát...) Szóval az olcsó T8 tankok SP , Panther 8.8 melyik legyen? (VK3002M nagyon bejött annak idején... ) A lényeg a pénz keresett lenne. Mit mondtok?

kutyaszaki néven vagyok a játékban, ne trollkodjatok szét, hogy reroll meg stb. Én kérek elnézést előre, hogy nem mindent felejtettem el, és ez az acc a WoWS-hoz készült, csak visszajött a tankozás. Segítő h.sz.-eket előre is köszönöm!

Az asszony annyira tisztában van a WoTon belüli árakkal? :lol: V. ejsze ő is wotozik...
Olcsóbb tir8asok a medek. SPt ne, alacsony az átütés, meg lassú tetű. CDC, Panther88, esetleg az ujak, a Patton, v a Mutz... A másik az FCM ami szintén jó, csak na, heavy, vagyis drágább...
A hajókat végleg feladtad? :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: stevedoki

Téma: OFF topik

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 3 napja 4 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 6 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 5 órája ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.