Üdv urak!
Segítséget szeretnék kérni. Szóval réges-régen egy másik bolygón egy másik galaxisban egy másik WG tankos játékban

már letoltam 11K csatát. Ott volt T26E4 ez T34-re cserélődőt, és JT 8.8 (szerettem) 8-as prém tankom. Aztán elmentem hajózni, de most kicsit elfáradtam a sok torpedótól, és elkapott megint a tankozás. (Pedig megfogadtam, hogy nem, de mégis..) Szóval megint kéne prém tank kreditet farmolni. Jelenleg van Type64 ( WZ132 újra kéne, annak a legénységét gyártom benne.) és egy T25 Skoda. (Nekem tetszik) de kéne valami T8 kredit gyár, és olcsó. Megint T34-et nem akarok venni, mert az asszony véletlen meglátja levágja mindenem. (Igen, utánanézz, ha meglátja véletlen a garázs tartalmát...) Szóval az olcsó T8 tankok SP , Panther 8.8 melyik legyen? (VK3002M nagyon bejött annak idején... ) A lényeg a pénz keresett lenne. Mit mondtok?
kutyaszaki néven vagyok a játékban, ne trollkodjatok szét, hogy reroll meg stb. Én kérek elnézést előre, hogy nem mindent felejtettem el, és ez az acc a WoWS-hoz készült, csak visszajött a tankozás. Segítő h.sz.-eket előre is köszönöm!