A játékban ki kellett töltenem egy kérdőívet, (gondolom másoknak is) ahol többek között az SP használhatóságáról kérdeztek.
Persze nem voltam jó véleménnyel róla annak ellenére, hogy kedvelem, mert talán buffolják a sok negatív vélemény miatt.
Ha a lóerő tonna arányát min. 20% emelnék akkor én már elégedett lennék.
A játékban ki kellett töltenem egy kérdőívet, (gondolom másoknak is) ahol többek között az SP használhatóságáról kérdeztek.
Persze nem voltam jó véleménnyel róla annak ellenére, hogy kedvelem, mert talán buffolják a sok negatív vélemény miatt.
Ha a lóerő tonna arányát min. 20% emelnék akkor én már elégedett lennék.
Ingyen megszereztem oké. De fizetnék érte 1000 goldnyit, hogy a gyorsulást növeljék. Sokszor ritka lassú.
Kérdőívet miszerint osztogatnak? Engem még nem ért el.
"Milyen érdekes, amikor kijött , mindenki lehurrogta a t54FP-t most sorra azt olvasom hogy dicséritek:) valami változott benne ?Mi?"
Elvileg két buffon is átment. De szerintem az emberek javarészt a streamerek után alkotnak véleményt. Asszem Cleverland lehúzta a protót rendesen, ezek után csak azt lehetett hallani, hogy rossz a harckocsi.
Én karácsonyra leptem meg magamat eggyel, és nekem a kezemre fekszik.
Ha gondoljátok csinálhatok róla elemzést.
szerkesztve
igen én is ezért nem értettem , mert én is szeretem , stabil gép, talán ezért állt meg a t43 fejlesztés mert így már nincs kedvem a t44-el játszani
Hali! Valakinek valami véleménye a Panther 8.8-ról?
Jó kis tornyos TD. Jó látótáv , kicsit lomha, kapáslövés király, nó páncél,jól keres. Szigorúan 2-3. Vonal!
Ja, és egy városban kétszázzal közlekedő, megkülönböztető jelzést használó , dudáló mentőautónak is jobb az álcája...
Last edit: 9 éve 7 hónapja by Rallyefan81.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Davidhun43
Hali! Valakinek valami véleménye a Panther 8.8-ról?
Jó kis tornyos TD. Jó látótáv , kicsit lomha, kapáslövés király, nó páncél,jól keres. Szigorúan 2-3. Vonal!
Ja, és egy városban kétszázzal közlekedő, megkülönböztető jelzést használó , dudáló mentőautónak is jobb az álcája...
Szerintem nem a JT 8.8-at kérdezte Dávid, hanem a Panther 8.8 közepes tankot
Tapasztalatom nincs, jó az átütés, pontos az ágyú. Aki szerette a Panther II-őt annak biztosan tetszeni fog. Én rühelltem a Panther II-t, így meg nem venném
Tudom A P8.8 nem med, hanem tornyos td csak rossz a besorolása..
És a Ponyvaregény után szabadon: ha ezzel meglátnak (spotolnak) , akkor megvagy látva!