Sziasztok!

Szeretném megvenni az első Tier 8-as prémium tankomat, mert kivan már fejlesztve 4-5 10es, de nincs elég kreditem, hogy megvegyem őket. Így a leglényegesebb szempont az átlagos kredithozamuk.
3 tankra sikerült leszűkítenem a kört:
M4A1 Revalorisé,
T54 mod. 1,
T34-3.
Ezekről szeretném ha írnátok személyes véleményeket.
Más jelenleg kapható prémium tank nem érdekel.
Az lenne a kérdésem, hogy a három tank közül melyik az amivel a legkönnyebben lehet hosszútávon prémium fiókkal stabilan nettó 40-60k kreditet farmolni körönként és nem fogom a hajamat tépni 2 kör után a tank miatt.
Statisztika alapján az M4 hozza legjobban a kreditet a három közül, de ezt a tankot még nem próbáltam soha, de a visszajátszások alapján szimpatikus tank.
A T44-et nagyon megszerettem ezért a T54 mod.1-en is gondolkodom. Jó legénységem lenne bele, de az a gond, hogy elég sok gold ammot használok a T44be a 183pen miatt, ami gondolom megölné a profitot a T54-nél.Így ha játékélményre jó is lenne, a farmolásban nem vagyok biztos.
A T34-3al az utolsó buff óta nem mentem. A gundep miatt nem tetszett és az ágyúja sem volt valami megbízható teszt szereveren. Viszont a buff óta csak jókat hallok róla és a kreditet is szépen hozza úgy tudom. Nem mellesleg ez tierlimites.
Nem vagyok unicum játékos, csak 1350 körül van a wn8-am, de elfogadható szinten játszok bármivel egy pár kör után.
A válaszokat előre is köszönöm!